barakuda1 03.07.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Sobotni koszmar Niemcy - Argentyna 1 - 0 i to w pierwszych minutach . A bobiczek pisał, że Argentyna zakasuje wszystkich - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Nie wiem co znaczy słowo * f l a k i t o * ale jakoś mi pasuje do gry drużyny Argentyny . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - O f... - czysta perwersja . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.07.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Nie wiem co znaczy słowo * f l a k i t o * ale jakoś mi pasuje do gry drużyny Argentyny . - flaco - chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Argentyna ......huh .......szkoda marnować mojego czasu ................chudziutki ? to mało powiedziane ................................. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.07.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - To było żałosne - co z tego , że 4 gole - meczu jakby nie było bo Anglicy praktycznie przstali grać , żenada . Obstawiam finał - Brazylia - Argentyna :yes: Inne propozycje ? - no rybka jak Twoj final ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) - Kocie . Chyba widać - fatalnie . - To jakiś horror - Argentyna w ogóle nie grała . Najgorsze jest to, że piłka w wykonaniu Niemców to rzemiosło . - Edytowane 3 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.07.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Niemcy! tratata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.07.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 a cóż za mordobicie....prawie jak polska - hiszpania . Brawo Niemcy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Phi ........................ - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Kocie . Chyba widać - fatalnie . - To jakiś horror - Argentyna w ogóle nie grała . Najgorsze jest to, że piłka w wykonaniu Niemców to rzemiosło . - rzemioslo artystyczne chyba masz na mysli ? my jak widzisz gramy , a Ty nie bbbbbbbbbbbbbbbbllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Sobotni koszmar Niemcy - Argentyna 1 - 0 i to w pierwszych minutach . A bobiczek pisał, że Argentyna zakasuje wszystkich - Jestem zdruzgotany. Do 68 minuty, kiedy nie dostali 2-giej bramki byłem pewny że nadrobią. Po 2-giej pospuszczali głowy i poddali się. Szkoda. Mam żal do Maradony że wymyślił granie bez Sebastaiana Verona. Co go naszło nie wiem - ale zabrakło mzgu. Niemcom oddaję z bólem szacunek. Takiego grania skrzydłami nie ma nikt. nO I NIKT NIE MA mUELLERA. I pomyśleć że 3 lata temu grał w 3 Bundeslidze. Najlepszy rzgrywający na tym turnieju. Klops, dół i nie chce mi się nawet gadać - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Pikna bramka Hiszpani:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 O tak , to było cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) rzemioslo artystyczne chyba masz na mysli ? my jak widzisz gramy , a Ty nie bbbbbbbbbbbbbbbbllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee - Cicho . Jeszcze nie wszystko stracone . I my ? My ? Coś ci się pokićkało . Ale super jeśli wydaje ci się , że grasz . - Mam pytanie, co znaczy ......surda ? pewnie źle napisałam . - Edytowane 3 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) - To co będzie ? Finał Hiszpania - Niemcy ? Niemcy - Holandia ? Inne typy ? - To się porobiło........ Edytowane 3 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 serda - swinia hiszpania nie zagra z niemcami w finale bo graja razem w polfinalefinal- niemcy - holandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.07.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 holandia-hoszpania zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) serda - swinia hiszpania nie zagra z niemcami w finale bo graja razem w polfinale final- niemcy - holandia - Surda nie serda .....przecież komentator nie mówiłby świnia w relacji z meczu ....... Z grubsza rozumiem co mówią ale są sŁowa , których nie mogę skojarzyć .... najwyższy czas uczyć się hiszpańskiego. Komentatorów mają świetnych . - Jednym z nich jest Chivalert ? też nie wiem czy dobrze napisałam - były bramkarz. Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.07.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Chilavert kiedyś walnął w jakimś meczu hat-tricka.Bramkarz !!!!!!!!!Ani przed ani chyba długo jeszcze po nim nie uda się ta sztuczka żadnemu z bramkarzy.Ja już nie typuję finału bo z pary Niemcy - Holandia to nawet prorok prawdziwy miałby kłopot wybrać zdecydowanie -: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts