Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

No to gramy ! Mundial 2010 .

barakuda1

Recommended Posts

-

Chilavert !

Zgadza się .

Bardzo dobry komentator z niego - świetny głos , profesjonalizm - z przyjemnością słucham - choć nie wszystko rozumiem , ale się wtedy posiłkuję kotem czmirkiem .

Amerykanie najęli Anglika - ale jest to obce dla mnie podjście do gry - cedzenie słów , suchy komentarz , bezbarwny głos ........nie, to nie dla mnie .

Sprawozdawca jest częścią gry - brak dobrego komentatora rozkłada mecz w równym stopniu jak wynik bezbramkowy :D

-

• Odpowiedzi 257
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chilavert kiedyś walnął w jakimś meczu hat-tricka.

Bramkarz !!!!!!!!!

Ani przed ani chyba długo jeszcze po nim nie uda się ta sztuczka żadnemu z bramkarzy.

Ja już nie typuję finału bo z pary Niemcy - Holandia to nawet prorok prawdziwy miałby kłopot wybrać zdecydowanie -:

z tego co wiem to niemcy graja z hiszpania w srode ? ( nie jestem pewien ale chyba tak )

wiec holandia nie morze grac w polfinale z niemcami

ps. bobiczek ile jestes w plecy na arjentynie? a uprzedzalem

-

Surda nie serda .....przecież komentator nie mówiłby świnia w relacji z meczu .......

Z grubsza rozumiem co mówią ale są sŁowa , których nie mogę skojarzyć .... najwyższy czas uczyć się hiszpańskiego.

Komentatorów mają świetnych .

-

Jednym z nich jest Chivalert ? też nie wiem czy dobrze napisałam - były bramkarz.

piszesz z Aruby? sprytna jestes bo tam nie maja neta

z tego co wiem to niemcy graja z hiszpania w srode ? ( nie jestem pewien ale chyba tak )

wiec holandia nie morze grac w polfinale z niemcami

ps. bobiczek ile jestes w plecy na arjentynie? a uprzedzalem

ja nie pisałem o końcówce - tylko o końcu.

A i tak się skaziłem niewiedzą -:)

Zauważcie ile warci są Niemcy z polskim Trochowskim zamiast Muellera.

A Mueller który miał asysty na leżąco tyłem to podobno z 10mln euro wartości zyskał razy 4.

I jest tego wart.

Gdyby nie zastąpił Ballacka to Niemcy nie zagraliby o brąz - to pewne.

Holandia zweryfikuje Espana - ale to wciąż tylko moje zdanie głupiego -:)

-

PO spektakularnym zwyciestwie druzyny niemieckiej niektorzy jeszcze fetuja :wink:

-

Konkwistadorzy i przeblysk geniuszu - trudno bylo wlepic gola druznie niemieckiej , ktora mocno sie okopawszy przed swoja bramka liczyla na rzuty karne .

Ale dalismy rade :wink:

Pol swiata jednak mowi po hiszpansku a nie niemiecku :wink:

-