barakuda1 05.07.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 - Chilavert ! Zgadza się . Bardzo dobry komentator z niego - świetny głos , profesjonalizm - z przyjemnością słucham - choć nie wszystko rozumiem , ale się wtedy posiłkuję kotem czmirkiem . Amerykanie najęli Anglika - ale jest to obce dla mnie podjście do gry - cedzenie słów , suchy komentarz , bezbarwny głos ........nie, to nie dla mnie . Sprawozdawca jest częścią gry - brak dobrego komentatora rozkłada mecz w równym stopniu jak wynik bezbramkowy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 05.07.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Chilavert kiedyś walnął w jakimś meczu hat-tricka. Bramkarz !!!!!!!!! Ani przed ani chyba długo jeszcze po nim nie uda się ta sztuczka żadnemu z bramkarzy. Ja już nie typuję finału bo z pary Niemcy - Holandia to nawet prorok prawdziwy miałby kłopot wybrać zdecydowanie -: z tego co wiem to niemcy graja z hiszpania w srode ? ( nie jestem pewien ale chyba tak ) wiec holandia nie morze grac w polfinale z niemcami ps. bobiczek ile jestes w plecy na arjentynie? a uprzedzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 05.07.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 - Surda nie serda .....przecież komentator nie mówiłby świnia w relacji z meczu ....... Z grubsza rozumiem co mówią ale są sŁowa , których nie mogę skojarzyć .... najwyższy czas uczyć się hiszpańskiego. Komentatorów mają świetnych . - Jednym z nich jest Chivalert ? też nie wiem czy dobrze napisałam - były bramkarz. piszesz z Aruby? sprytna jestes bo tam nie maja neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.07.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 - Buhahahahahahahaha - czego nie mają ?:D:D:D: Nie rozśmieszaj mię :p czmirka nie mają - ale nie wiem czy bardzo tego żałują :razz: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 07.07.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 A wiec hiszpania vis niemcy stawiam na niemcow jade obejrzec mecz na Playa de Palma a wiec tam gdzie bedzie 99% niemcow. Rybka my czyli Europa gramy, Wy czyli amerykanie ogladacie jak my gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.07.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hiszpanie wygrywają z Niemcami, a w finale moi faworyci od początku MS - Holendrzy wygrywają z Hiszpanami. Inaczej być nie może !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 07.07.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Niemcy lepsi , oni zagrają w finale:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Niemcy lepsi , oni zagrają w finale:rolleyes: I co? Kto miał rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 07.07.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ale w finale wygra Hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 07.07.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 07.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Sweter nie pomógł, ośmiorniczka wygrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.07.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Hehe, ale w Wiadomościach wspomnieli, że życie owej ośmiorniczki w poważnym zagrożeniu jest ! Niemcy chcą... ją usmażyć, hahaha ! Ale Hiszpanie za to zdeklarowali jej azyl polityczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 08.07.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ale w finale wygra Hiszpania. Sprawiedliwiej by jednak było aby to Holandia wygrała. Należy im się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.07.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ano. Też jestem za. Ale wygra Hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 z tego co wiem to niemcy graja z hiszpania w srode ? ( nie jestem pewien ale chyba tak ) wiec holandia nie morze grac w polfinale z niemcami ps. bobiczek ile jestes w plecy na arjentynie? a uprzedzalem ja nie pisałem o końcówce - tylko o końcu. A i tak się skaziłem niewiedzą - Zauważcie ile warci są Niemcy z polskim Trochowskim zamiast Muellera. A Mueller który miał asysty na leżąco tyłem to podobno z 10mln euro wartości zyskał razy 4. I jest tego wart. Gdyby nie zastąpił Ballacka to Niemcy nie zagraliby o brąz - to pewne. Holandia zweryfikuje Espana - ale to wciąż tylko moje zdanie głupiego - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 [quote=czmirek;4193718 ps. bobiczek ile jestes w plecy na arjentynie? a uprzedzalem nawet nie pytaj! - Długo jeszcze im tego nie wybaczę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 09.07.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 - PO spektakularnym zwyciestwie druzyny niemieckiej niektorzy jeszcze fetuja - Konkwistadorzy i przeblysk geniuszu - trudno bylo wlepic gola druznie niemieckiej , ktora mocno sie okopawszy przed swoja bramka liczyla na rzuty karne . Ale dalismy rade Pol swiata jednak mowi po hiszpansku a nie niemiecku - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 09.07.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 - Czy dzisiaj j jest jakis mecz ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 sobota i niezdiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 09.07.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 - ok dzieki - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts