barakuda1 15.06.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) - Morduje się Portugalia z Wybrzeżem Kości Słoniowej . I bez efektu . Nie jest w stanie nawet wyprowadzić piłki z rzutu wolnego . Gdy drużyny z Afryki zaczynały swoj udział w Mistrzostwach świata to mimo niewątpliwego serca do gry i szybkości brakowało im umiejątności - ale miały od początku olbrzymi potencjał . Na tych mistrzoswach widać , że nadrabiają zaległości , mówi się już powszechnie , że przyszłość należy do nich - mają jeszcze coś czego brakuje w europejskim futbolu od dawna - r a d o ś ć gry . - Edytowane 15 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) - He ? Gdie ta Brazylia ????????? :jawdrop: 0 - 0 po pierwszej połowie w meczu z Północną Koreą..............................koniec świata się zbliża , trzeba się żegnać czy co Edytowane 15 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 15.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rybka napisz co jarasz musi to byc cos zajebistego bo masz nieziemskie odloty , moze zajaramy razem? ps. nie z korea polnocna tylko z koreanska republika ludowo-demokratycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rybka napisz co jarasz musi to byc cos zajebistego bo masz nieziemskie odloty , stawiam na pokarm dla rybek, w skrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) - Tak się Brazylijczycy nabiegali za tym golem, że aż się popłakali jak go zdobyli. 1 - 0 dla Brazylii . Podobno strasznie zimno Brazylijczykom w tej Afryce .............rezerwowi siedzą w szarych kożuchach a zawodnicy grają w golfach i rękawiczkach........szkoda, że nie w czapkach uszatkach . Brak skomunikowania w drużynie brazylijskiej.......za wzór stawia się pod tym względem drużynę USA .....wiem bo słucham co mówią Meksykanie - - Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rybka napisz co jarasz musi to byc cos zajebistego bo masz nieziemskie odloty , moze zajaramy razem? ps. nie z korea polnocna tylko z koreanska republika ludowo-demokratycza - Kocie, North Korea to North Korea . Jest jeszcze South Korea . Cicho . - Brazylię trzeba wystrzelić w kosmos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 - No, po wielkich bojach zdobyli drugiego gola . 2 - 0 dla Brazylii . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 - A nie . 2 - 1 . No coś takiego ! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 15.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 stawiam na pokarm dla rybek, w skrętach. No i uśmiałem się na koniec dnia: wyobraziłem sobie barakudę wciągającą nosem kreskę suchych rozwielitek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.06.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nie mogę się nadziwić, jak prawie wszystkim mediom umknęła sensacyjna wiadomość, że 30 procent Polaków wierzy, że polska reprezentacja w piłkę nożną może odegrać ważna rolę na mundialu w RPA. 3 procent zaś jest przekonanych, że wrócimy stamtąd ze złotym medalem. Badania nie były przeprowadzane w przedszkolu, żłobku ani w innym zakładzie zamkniętym. Wykonała je poważna pracownia Gemius dla tygodnika "Newsweek". Artykuł o tym epokowym badaniu ukazał się 6 czerwca i nikt go nie przedrukował na pierwszych stronach. To oczywista zmowa mediów. Przecież to pierwszy dowód no właśnie na co? Na zbiorową halucynację, brak zainteresowania futbolem czy siłę wiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.06.2010 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) - Z tego co wiem to jedyni Polacy jacy grają na mistrzostwach 2010 to ci w drużynie niemieckiej . Ale ja bez względu na to kto tam gra - Polacy i Turcy - nie lubię jak drużyna niemiecka wygrywa . Tak mam i nie będę im kibicować - - Natomiast zupełnie f a t a l na wiadomość jest taka - Nowozelandczyk za zdjęcie koszulki na koniec meczu dostał żółtą kartkę ...............i ja sie pytam, ludzie, za co ? za co ? torsik miał całkiem ładny ........ - składam P R O T E S T . Dziewczyny , oprotestować takie bezduszne decyzje.................znaczy nie będzie nam dane oglądanie ładnych torsów ????? - :j ::cry:: Protestuję, protestuję i jeszcze raz protestuję ! - Zabiorą człowiekowi każdą radość życia a podatki każą płacić O Bożesz ty mój , Boże - widzisz i nic w tej sprawie nie robisz ............:cry::( Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.06.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 - Z tego co wiem to jedyni Polacy jacy grają na mistrzostwach 2010 to ci w drużynie niemieckiej . O Bożesz ty mój , Boże - widzisz i nic w tej sprawie nie robisz ............:cry::( A co tam B. Obama w swoim orędziu mówi?? Bedzie tragedia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 - To nie ta sprawa ....i chyba B Obamy nie wzywam, nie ? Tylko kogo innego . Barack to kosz a nie noga . - Popsuli mi hunor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) - Honduras - Chile - Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) - Chile zdecydowanie szybsze , utalentowane i zdeterminowane . Najzamożniejszy i najlepiej zorganizowany kraj w regionie .......ale na dobre im wyszło , że nie tylko rośli blondyni grają w reprezentacji tylko Indianie . To są najwytrzymalsi ludzie z jakimi się zetknęłam . 1 - 0 dla Chile . Sanchez - troche ma skłonnosci do indywidualnych rajdów, dobry jest . Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) - I flegmatyczni Szwajcarzy pokonali Hiszpanów 1 - 0 dla Szwajcarii - dobrze się oglądało mecz Hiszpanie w głębokim szoku . - Zaczyna się mówić , że europejskie drużyny przestają się liczyć w tych mistrzostwach . Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 16.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 typujcie w konkursie zwycięzców mundialu, fajne nagrody do wygrania: TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 -3 - 0 Uruguway - South Africa W finale same drużyny z Południowej Ameryki ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) - Ok . Dziś Szwajcarzy zaskoczyli wszystkich . Ich obrona nie miała dziur jak w szawjcarskim serze a każdy Szwajcar prezentował wzrost około dwóch metrów - i wzwyż . To chyba to szwajcarskie powietrze...... Bez zmrużenia szwajcarskiego oka , jak w szwajcarskim zegarku znosili gwałtowne ataki, wściekłe ataki, huraganowe ataki , niesłabnące ataki oraz ataki apopleksji Hiszpanów po czym................strzelili gola ze szwajcarską precyzją choć strzelił czarnoskóry zawodnik o nazwisku jak najbardziej hiszpańskim - Fernandes . Skromnie oświadczył po meczu, że nie jest nawykły do strzelania goli i miał po prostu trochę szczęścia ! ! ! Natomiast jutro a o godzinie 2 giej czasu eastern w USA zamiera zbieranie truskawek , obrządzanie zwierząt , wyrób parówek i kiełbasek , koszenie traw w ogródkach, strzyżenie głów, gotowanie w restauracjach , , zajęcia w klasach i na uczelniach - jednym słowem zamiera życie . Gra M E K S Y K z Francją . Meksyk czyli gdzieś tak jedna trzecia USA czyli.................. gramy znów ! -: Edytowane 17 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Argentyna - Korea - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts