Liwko 17.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mam apel do organizatorów- ZABIERZCIE IM TE TRĄBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wieczorkiem, po ciężkim dniu jak sobie otworzę browarka i siądę do meczu to po jakichś 30 minutach zasypiam, takie są monotonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Męczy się Argentyna . Wątpliwą atrakcją jest stary Maradona . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - 4 -1 dla Argentyny Grecja - Nigeria na razie 0 - 1 . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) - I Grecy się postawili 2 - 1 dla Grecji ! Brawo ! A byli skazywani na pożarcie Nigerii . Powoli zamiera życie i zaczyna sie fiesta - za 2 godziny gra Meksyk - Ponieważ w pracy ogląadam transmisję z mistrzostw na kanale hiszpańsko języcznym nie muszę pisać co się dzieje ................... Edytowane 17 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A co tam B. Obama w swoim orędziu mówi?? Bedzie tragedia?? A o Burach może coś wspomniał? Bo ja to fussball kocham - ale pomysł zrobienia tego akurat Mundialu w kontekście krzywdy codziennej dzisiaj dziejącej się Afrykanerom - lekko mnie zdziwił od razu w momencie wyboru RPA na gospodarza tejże imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Męczy się Argentyna . Wątpliwą atrakcją jest stary Maradona . - co robi Argentyna!!!!!!!!!!?????? Gra do tej pory najpiękniejszą piłkę na tym turnieju - Takiej ekipy i takich zawodników jak Messi, Veron czy Aquer a zresztą cała reszta - to jest monolit który poparty atmosferą stworzoną w drużynie przez Diego - robi w tym roku "majstra" - i zaczynajmy robić zakłady , ewentualnie sondę trzeba jakąś. Ja stawiam worek niedojrzałych czereśni tegorocznych przeciwko zeżartym przez ślimaki rzodkiewkom - mistrza robi w tym roku Argentyna Howk! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 typujcie w konkursie zwycięzców mundialu, fajne nagrody do wygrania: TUTAJ kurcze, poraziło mnie tych 50 do wkręcenia. Wymiekam i odpadam. A wracając do tematu. Zajebisty doping! Ciesze się że delegacje pzpn-u są obecne na tych meczach. Może styki im chodź trochę zaiskrzą w temacie stylów kibicowania jaki jest reprezentowany obecnie tam i u Nas. Racę i cudny nie raz doping zamienimy na trąbidła - niech posmakują jakby to było w realu. Tv ściszam bo beret poryje oglądanie dłuższe niż 15ście minut bez przerwy i słuchanie tego dmuchania w wuwzele czy jak im tam tym trąmbkom na imię jest. Słabi mnie to dmuchanie bezsensowne i ten festiwal trąbkowy. To że piłkarze RPA są przyzwyczajeni do tego ryku to rozumiem, ale co tych łosi skłania do dmuchania na nieswoich meczach ? Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie ze oglądam mistrzostwa świata w trąbieniu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) - A mnie gra Argentyny aż tak bardzo nie zachwyciła . Członkowie PZPN to jest beton nauczony , że kibic to wróg i żadne wyjazdy im nie po mogą. - Co ci tak te trąbki przeszkadzają - piłka i stadion to nie opera . - Edytowane 17 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 - Prawie już zaczeli się bić na pięści 0 - 0 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 17.06.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) -1 - 0 dla Meksyku no i 2 - 0 . - Edytowane 17 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 18.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Grająca ostro, na pograniczu chamstwa [szczególnie wkurzające były przepychanki przy stałych fragmentach gry] drużyna Meksyku upokorzyła wicemistrzów świata! Hiszpanie dostali w 4 litery... robi się ciekawie. Jak na razie tylko Niemcy zgodnie z oczekiwaniami, no może jednak Argentyna i Brazylia też nie zawiedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Och, moja głowa . Te meksykańskie zywcięstwo sporo mnie kosztuje.......................chociaż po cichu kibicowałam Francji . - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - La tarjeta rocha - chyba tak sie to pisze czyli czerwona kartka . Niemcy ledwo dyszą . I grają w 10 . - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Przy okazji jakis inteligentny inaczej rzucił sie z łapami - palikot style - na serbskiego bramkarza - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Eee . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) co robi Argentyna!!!!!!!!!!?????? Gra do tej pory najpiękniejszą piłkę na tym turnieju - Takiej ekipy i takich zawodników jak Messi, Veron czy Aquer a zresztą cała reszta - to jest monolit który poparty atmosferą stworzoną w drużynie przez Diego - robi w tym roku "majstra" - i zaczynajmy robić zakłady , ewentualnie sondę trzeba jakąś. Ja stawiam worek niedojrzałych czereśni tegorocznych przeciwko zeżartym przez ślimaki rzodkiewkom - mistrza robi w tym roku Argentyna Howk! - - Patrzęc na to jak gra drużyna niemiecka to rzeczywiście . W finale drużyny z Ameryki Południowej - tam każdy kopie piłke jeszcze biegając w pieluchach . Z czym do gości . - - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Fajny ten blog Czółko właścicielki jasne , nie skażone myśleniem , pisze sobie a muzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Serbia pokonała Niemców !!!! 1 - 0 ! O le o le o le o le :wave: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - I znów Estados Unidos .......ze Słowenią............ i 0 - 1 ! Komentator hiszpańsko języczny powiedzał o jednam z zawodników , że gra w ' Wisła ' Cracovia - i było to mile .....szczególnie, że bezbłędnie wymawia ' ł ' . - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.06.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - I znów Estados Unidos .......ze Słowenią............ i 0 - 1 ! Komentator hiszpażsko jązyczny powiedzał o jednam z zawodników , że gra w ' Wisła ' Cracovia - i było to mile .....szczególnie, że bezbłędnie wymawia ' ł ' . - teraz 0;2 Palikot,Komorowski,Nowak,Bartoszewski,Cimoszewicz,Niesiołowski,Kutz,Wałęsa,Michnik... Tusk jako kapitan i mamy już drużynę marzeń na Euro 2012... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts