Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

No to gramy ! Mundial 2010 .

barakuda1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 257
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

I Grecy się postawili 2 - 1 dla Grecji ! Brawo !

A byli skazywani na pożarcie Nigerii .

Powoli zamiera życie i zaczyna sie fiesta - za 2 godziny gra Meksyk :D

-

Ponieważ w pracy ogląadam transmisję z mistrzostw na kanale hiszpańsko języcznym nie muszę pisać co się dzieje ...................:D

Edytowane przez barakuda1

A co tam B. Obama w swoim orędziu mówi??

Bedzie tragedia??

A o Burach może coś wspomniał?

Bo ja to fussball kocham - ale pomysł zrobienia tego akurat Mundialu w kontekście krzywdy codziennej dzisiaj dziejącej się Afrykanerom - lekko mnie zdziwił od razu w momencie wyboru RPA na gospodarza tejże imprezy

-

Męczy się Argentyna .

Wątpliwą atrakcją jest stary Maradona .

-

co robi Argentyna!!!!!!!!!!??????

Gra do tej pory najpiękniejszą piłkę na tym turnieju -:)

Takiej ekipy i takich zawodników jak Messi, Veron czy Aquer a zresztą cała reszta - to jest monolit który poparty atmosferą stworzoną w drużynie przez Diego - robi w tym roku "majstra" - i zaczynajmy robić zakłady , ewentualnie sondę trzeba jakąś.

Ja stawiam worek niedojrzałych czereśni tegorocznych przeciwko zeżartym przez ślimaki rzodkiewkom - mistrza robi w tym roku Argentyna

Howk!

-:)

typujcie w konkursie zwycięzców mundialu, fajne nagrody do wygrania: TUTAJ

kurcze, poraziło mnie tych 50 do wkręcenia.

Wymiekam i odpadam.

A wracając do tematu.

Zajebisty doping! Ciesze się że delegacje pzpn-u są obecne na tych meczach.

Może styki im chodź trochę zaiskrzą w temacie stylów kibicowania jaki jest reprezentowany obecnie tam i u Nas.

Racę i cudny nie raz doping zamienimy na trąbidła - niech posmakują jakby to było w realu.

Tv ściszam bo beret poryje oglądanie dłuższe niż 15ście minut bez przerwy i słuchanie tego dmuchania w wuwzele czy jak im tam tym trąmbkom na imię jest.

Słabi mnie to dmuchanie bezsensowne i ten festiwal trąbkowy.

To że piłkarze RPA są przyzwyczajeni do tego ryku to rozumiem, ale co tych łosi skłania do dmuchania na nieswoich meczach ?

Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie ze oglądam mistrzostwa świata w trąbieniu.............

Grająca ostro, na pograniczu chamstwa [szczególnie wkurzające były przepychanki przy stałych fragmentach gry] drużyna Meksyku upokorzyła wicemistrzów świata! Hiszpanie dostali w 4 litery... robi się ciekawie. Jak na razie tylko Niemcy zgodnie z oczekiwaniami, no może jednak Argentyna i Brazylia też nie zawiedli.

co robi Argentyna!!!!!!!!!!??????

Gra do tej pory najpiękniejszą piłkę na tym turnieju -:)

Takiej ekipy i takich zawodników jak Messi, Veron czy Aquer a zresztą cała reszta - to jest monolit który poparty atmosferą stworzoną w drużynie przez Diego - robi w tym roku "majstra" - i zaczynajmy robić zakłady , ewentualnie sondę trzeba jakąś.

Ja stawiam worek niedojrzałych czereśni tegorocznych przeciwko zeżartym przez ślimaki rzodkiewkom - mistrza robi w tym roku Argentyna

Howk!

-:)

-

Patrzęc na to jak gra drużyna niemiecka to rzeczywiście .

W finale drużyny z Ameryki Południowej - tam każdy kopie piłke jeszcze biegając w pieluchach .

Z czym do gości .

-

-

-

I znów Estados Unidos .......ze Słowenią............ i 0 - 1 !

Komentator hiszpańsko języczny powiedzał o jednam z zawodników , że gra w ' Wisła ' Cracovia - i było to mile .....szczególnie, że bezbłędnie wymawia ' ł ' .

-

-

I znów Estados Unidos .......ze Słowenią............ i 0 - 1 !

Komentator hiszpażsko jązyczny powiedzał o jednam z zawodników , że gra w ' Wisła ' Cracovia - i było to mile .....szczególnie, że bezbłędnie wymawia ' ł ' .

-

teraz 0;2

Palikot,Komorowski,Nowak,Bartoszewski,Cimoszewicz,Niesiołowski,Kutz,Wałęsa,Michnik...

Tusk jako kapitan i mamy już drużynę marzeń na Euro 2012... :D:D :stirthepot: