barakuda1 18.06.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - A nie. 2 - 1 - jak przegrać to nie do jaja - z, że tak po wiem .........honorem ....a nie - palikot style - jak Niemcy czerwona kartka i łapy w robocie - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Mecz się podoba - komentatorzy hiszpażsko języczni wypowiadają się w samych pozytywach - a to są naprawdę f a c h o w c y . a nie po dający się za fachowców . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Zimno w tej Afryce - w kurtkach siedzą OOOOOOOOOOOOOOOO ! szkoda ! Futbol corason - pewnie żle napisałam , ale oznacza to jedno - to jest piłka , którą sią powinno grać ........wkłada się w grę serce ................... Posypały się żółte kartki . - Edytowane 21 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Mecz się podoba - komentatorzy hiszpażsko języczni wypowiadają się w samych pozytywach - a to są naprawdę f a c h o w c y . a nie po dający się za fachowców . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - ! ! ! Goooooooooooooooooooooooooooooool ! ! ! ! 2 - 2 ! Tak się gra w piłkę ! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Konieeeeeeeeeeec ! :wave::wave::wave::wave: Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.06.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Co ci tak te trąbki przeszkadzają - piłka i stadion to nie opera . - one mi nie przeszkadzają - ONE MNIE WQ..Ą !!!!!! Ja chcę słyszeć jak śpiewają angielscy kibice, jak się bawia Meksykanie - a nie przez cały mecz ryczenie trąbki! No ale cego wymagać jak powpuszczali za darmochę żeby miejsca zapełnić dzikich dziwaków - to innego efektu być nie może. Generalnie podobnie jak na skokach Małysza tylko bardziej hard - Idź mi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bobik , jakiś technik pracujący w szwedzkim radiu rozszyfrował częstotliwości wuwuzeli i można ją blokować. Przerzuć się na szwedzkie transmisje - tam błoga cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 18.06.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bobik , jakiś technik pracujący w szwedzkim radiu rozszyfrował częstotliwości wuwuzeli i można ją blokować. Przerzuć się na szwedzkie transmisje - tam błoga cisza Podobno francuscy związkowcy zamówili 10 000 wuwuzeli na planowane niedługo demonstracje w Paryżu. Będzie raczej głośno. Oby tylko nasi górnicy i stoczniowcy nie poszli w ich ślady, jak będą robić kolejny najazd na Warszawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.06.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Fajny ten blog Czółko właścicielki jasne , nie skażone myśleniem , pisze sobie a muzom. nie rob sobie jaj, malo co kompa nie oplulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - La tarjeta rocha - chyba tak sie to pisze czyli czerwona kartka . Niemcy ledwo dyszą . I grają w 10 . - babo daruj sobie hiszpanski bo ludzie pomysla ze to tak sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - ! ! ! Goooooooooooooooooooooooooooooool ! ! ! ! 2 - 2 ! Tak się gra w piłkę ! - noooo super dwa mecze i zero wygranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 I dostali Niemcy po dupsku. Żabojady również, ale mi ich nie żal po tym oszustwie z Irlandią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) one mi nie przeszkadzaj�� - ONE MNIE WQ..�� !!!!!! Ja chc�� s��ysze�� jak ��piewaj�� angielscy kibice, jak si�� bawia Meksykanie - a nie przez ca��y mecz ryczenie tr��bki! No ale cego wymaga�� jak powpuszczali za darmoch�� żeby miejsca zape��ni�� dzikich dziwaków - to innego efektu by�� nie może. Generalnie podobnie jak na skokach Ma��ysza tylko bardziej hard - Idź mi........ - Wiesz , z tymi d z i k i m i to jest różnie.....bo Polacy są dość powszechnie uważani własnie za d z i k u s ów ............... Spoób w jaki Polacy prowadzili dialog społeczny przez ostatnie 3 lata też o czymć swiadczy ....Polska to jest dziki kraj . - i to nie ja powiedziałam Nie buduje sią wielkich stadionów jak nie ma pracy z dziecmi i młodzieżą . jest tylko grupa chciwych działaczy - efekty widoczne chyba gołym okiem, n ie ? - Te wuwuzele są tam głęboko związane z ich kulturą i tradycją i to jest właśnie ok , że się tego nie wstydzą - widocznie nie czytają tam Gazety Wyborczej:razz::razz: Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 nie rob sobie jaj, malo co kompa nie oplulem - Masz niesamowite po czucie humoru . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Z moim hiszpańskim nie jest najlepiej - dogaduje sie mniej niz wiecej - jesli robiE błędy co n a p i s a ł a m to bardzo przepraszam . Bardziej rozumiem co mówią - ale to dzięki łacinie i francuskiemu niz prawdziwej znajomosci jezyka - niż piszę . - Ale sprawozdawcy z Ameryki Południowej to prawdziwi fachowcy. -Z przyjemnoćcię się ich słucha - plus można się sporo dowiedzieć . Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - I broni się dzielnie Algieria !! 38 minuta drugiej połowy ! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Podobno francuscy związkowcy zamówili 10 000 wuwuzeli na planowane niedługo demonstracje w Paryżu. Będzie raczej głośno. Oby tylko nasi górnicy i stoczniowcy nie poszli w ich ślady, jak będą robić kolejny najazd na Warszawę A podobno Bundestag odwołał posiedzenie w godzinach meczu. Po wszystkim pewnie poszli pić i jeść kiełbasę. W sumie to jesteśmy podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - 44 minuta - Anglikom latają łapy. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) A podobno Bundestag odwołał posiedzenie w godzinach meczu. Po wszystkim pewnie poszli pić i jeść kiełbasę. W sumie to jesteśmy podobni - No, niestety nie. Bibliteki, placówki naukowe , , bezpłatne studia.. liczne stypendia ..... i nie boisz sie w miescie przejsc przez ulice, plus rowery - to też Niemcy . - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts