Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

No to gramy ! Mundial 2010 .

barakuda1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 257
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

Zimno w tej Afryce - w kurtkach siedzą OOOOOOOOOOOOOOOO ! szkoda !

Futbol corason - pewnie żle napisałam , ale oznacza to jedno - to jest piłka , którą sią powinno grać ........wkłada się w grę serce ...................

Posypały się żółte kartki .

-

Edytowane przez barakuda1

-

Co ci tak te trąbki przeszkadzają - piłka i stadion to nie opera .

-

one mi nie przeszkadzają - ONE MNIE WQ..Ą !!!!!!

Ja chcę słyszeć jak śpiewają angielscy kibice, jak się bawia Meksykanie - a nie przez cały mecz ryczenie trąbki!

No ale cego wymagać jak powpuszczali za darmochę żeby miejsca zapełnić dzikich dziwaków - to innego efektu być nie może.

Generalnie podobnie jak na skokach Małysza tylko bardziej hard -:)

Idź mi........

Bobik , jakiś technik pracujący w szwedzkim radiu rozszyfrował częstotliwości wuwuzeli i można ją blokować.

Przerzuć się na szwedzkie transmisje - tam błoga cisza :)

Podobno francuscy związkowcy zamówili 10 000 wuwuzeli na planowane niedługo demonstracje w Paryżu. Będzie raczej głośno. Oby tylko nasi górnicy i stoczniowcy nie poszli w ich ślady, jak będą robić kolejny najazd na Warszawę ;)

one mi nie przeszkadzaj�� - ONE MNIE WQ..�� !!!!!!

Ja chc�� s��ysze�� jak ��piewaj�� angielscy kibice, jak si�� bawia Meksykanie - a nie przez ca��y mecz ryczenie tr��bki!

No ale cego wymaga�� jak powpuszczali za darmoch�� żeby miejsca zape��ni�� dzikich dziwaków - to innego efektu by�� nie może.

Generalnie podobnie jak na skokach Ma��ysza tylko bardziej hard -:)

Idź mi........

-

Wiesz , z tymi d z i k i m i to jest różnie.....bo Polacy są dość powszechnie uważani własnie za d z i k u s ów ...............

Spoób w jaki Polacy prowadzili dialog społeczny przez ostatnie 3 lata też o czymć swiadczy ....Polska to jest dziki kraj . - i to nie ja powiedziałam :)

Nie buduje sią wielkich stadionów jak nie ma pracy z dziecmi i młodzieżą . jest tylko grupa chciwych działaczy - efekty widoczne chyba gołym okiem, n ie ?

-

Te wuwuzele są tam głęboko związane z ich kulturą i tradycją i to jest właśnie ok , że się tego nie wstydzą - widocznie nie czytają tam Gazety Wyborczej:razz::razz::razz:

-

Z moim hiszpańskim nie jest najlepiej - dogaduje sie mniej niz wiecej - jesli robiE błędy co n a p i s a ł a m to bardzo przepraszam .

Bardziej rozumiem co mówią - ale to dzięki łacinie i francuskiemu niz prawdziwej znajomosci jezyka - niż piszę .

-

Ale sprawozdawcy z Ameryki Południowej to prawdziwi fachowcy.

-

Z przyjemnoćcię się ich słucha - plus można się sporo dowiedzieć .

Podobno francuscy związkowcy zamówili 10 000 wuwuzeli na planowane niedługo demonstracje w Paryżu. Będzie raczej głośno. Oby tylko nasi górnicy i stoczniowcy nie poszli w ich ślady, jak będą robić kolejny najazd na Warszawę ;)

A podobno Bundestag odwołał posiedzenie w godzinach meczu.

Po wszystkim pewnie poszli pić i jeść kiełbasę. W sumie to jesteśmy podobni ;)

A podobno Bundestag odwołał posiedzenie w godzinach meczu.

Po wszystkim pewnie poszli pić i jeść kiełbasę. W sumie to jesteśmy podobni ;)

-

No, niestety nie.

Bibliteki, placówki naukowe , , bezpłatne studia.. liczne stypendia ..... i nie boisz sie w miescie przejsc przez ulice, plus rowery - to też Niemcy .

-