barakuda1 18.06.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - Jeszcze 2 minuty - Fatalni Anglicy - łap nie potrafią utrzymać przy sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Konieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec ! ! ! ! ! ! -:wave:: Tak nawiiasem to Algierczycy są świetnie zbudowani i nie noszą wąsów - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 - No, niestety nie. Bibliteki, placówki naukowe , , bezpłatne studia.. liczne stypendia ..... i nie boisz sie w miescie przejsc przez ulice, plus rowery - to też Niemcy . - No tak, zgapiłam sie, że mi chodzi o podobieństwa w żarle i popitce w razie okazji do powyższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 18.06.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) - Ano tak . Najlepszy dzień jak dotąd tych mistrzostw dzięki Serbii, Ustados Unidos i Algierii dziękuję - Edytowane 18 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 19.06.2010 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 one mi nie przeszkadzają - ONE MNIE WQ..Ą !!!!!! Ja chcę słyszeć jak śpiewają angielscy kibice................................................ Obawiam się , że na tych mistrzostwach już nie usłyszysz i to wcale nie z powodu wuwuzeli - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 19.06.2010 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 babo daruj sobie hiszpanski bo ludzie pomysla ze to tak sie pisze - A umiesz czytać ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 19.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 afryka " podnosi " dzob:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 20.06.2010 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 - Dziś był odpust zupełny od piłki - więc nic nie wiem . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.06.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kamerun i Dania - dla mnie najpiekniejszy na razie mezc tych mistrzostw.A obejrzałem prawie wszystkie.Takie tempa jak wczoraj nie widziałem do tej pory.Strasznie mi szkoda Kameruńczyków.Zaslużyli na 2 rundę.No ale to sport jest................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 20.06.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) - Włosi postanowili , że ich sportem narodowym od dziś będzie kometka . Drużyna Nowej Zelandii czyli Kiwi składa się z zawodników - amatorów i Włosi - profesjonaliści chociaż rwali włoskie włosy z włoskich goleni nie potrafili trafić decydującego gola do bramki Kiwi amatorów Edytowane 21 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 20.06.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 - Ta druga bramka Brazylii to coś zupełnie nowego - ani to piłka nożna ani siatkówka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.06.2010 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) - A w drużynie frnacuskiej....................a w drużynie francuskiej....................................................tam się dopiero dzieje http://g.sports.yahoo.com/soccer/world-cup/blog/dirty-tackle/post/France-continue-infighting-refuse-to-train-dir?urn=sow,249880 :wave: - Zwalniają Anelkę , Anelka odjeżdża, kapitan drużyny frnacuskiej zarzuca prezesowi od fitnesu, że jest zdrającą, ten wsiada do samochodu i też odjeżdża, trener francuski odczytuje list, zawodnicy francuscy odmawiają wyjścia na boisko w czasie treningu , i też odjeżdżają ........cdn - Edytowane 21 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) - Francuzi odjeżdżają i smród się za nimi ciągnie . Milionerzy nie chcieli grać - po jakiego diabła przyjeżdżali i zabierali nam czas . Te gwiazdy transferowe za 100 milinów dolarów .....piłka jest dla ludzi zdolnych , ambitnych , umiejących pracować w zespole, mających wspólny cel a nie zblazowanych milionerów . Wyjeżdżajcie w cholerę i nie pokazujcie się ludziom na oczy . bye::bye::bye: - - Edytowane 22 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 23.06.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 - Jak ci zawodnicy drużyny Algierii są zbudowani --- o mamusiu.....................:yes: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 24.06.2010 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) - O le o le o le o le nie daliśmy się ::: W pracy balanga kontrolowana przez cały dzień - ach, żeby tak codziennie ..................... - Algieria - USA 0 - 1 i wychodzimy z grupy ! ! ! I pomyśleć , że w drużynie jest dzieciak z chorobą serca, ze dwóch prawie old boy'ów kontuzjowani weterani , i ogólny brak g w i a z d ......ale co znaczy umiejętność współpracy, cel, organizacja i radość gry w piłkę........................to idę jeszcze troche poświęcić się rozkosznej zabawie i wymyślnym rozrywkom . - Never, never give up - i to się tyczy zwłaszcza tych dwóch ostatnich .........hip hip hurra !!!!!!! -:wave::wave::wave: Edytowane 24 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 - Jak ci zawodnicy drużyny Algierii są zbudowani --- o mamusiu.....................:yes: - i tacy męscy Rafik Saifi po przegranym 0:1 spotkaniu z USA i odpadnięciu Algierii z mundialu wyładował złość na dziennikarzu. Zawodnik uderzył w twarz pracującą dla algierskiej gazety kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.06.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 To można sobie wyobrazić, co czeka żonę. Algierczycy słyną z zamiłowania do damskiego boksu. Włosi właśnie mają w portkach. Słowacja bardzo dobrze sobie radzi. Wieczorem powinien być dobry mecz: Dania - Japonia. Duńczycy grają bardzo przebojowo, a Japończycy latają jak pokemony. Powinno być niezłe widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.06.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Już 2:0 dla Słowacji. ps. Troche nie w temacie, ale podobno Górnik Zabrze kupuje sobie zawodnika, który sie nazywa Srur. Mąż z sąsiadem bardzo sie cieszą z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.06.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 - Jak ci zawodnicy drużyny Algierii są zbudowani --- o mamusiu.....................:yes: - Tu można pooglądać wszystkich. Nie tylko z Algierii. http://www.sport.pl/MS2010/0,105602.html Może zrobimy jakieś głosowanie na "mistera mundialowego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 24.06.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 i tacy męscy Rafik Saifi po przegranym 0:1 spotkaniu z USA i odpadnięciu Algierii z mundialu wyładował złość na dziennikarzu. Zawodnik uderzył w twarz pracującą dla algierskiej gazety kobietę. - Nie ma usprawiedliwienia dla damskich bokserów . Powinni być eliminowani z życia sportowego , politycznego, społecznego i forumowego. Też . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts