barakuda1 28.06.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wyłożą się. Klose, Podolski, Mueller i Schweinsteiger to solidna kapela - ale tylko te nazwiska. Moja Ardżentina oprócz Messiego, Teveza, Milito i Verona - ma jeszcze coś. Ma TRENERA - którego kochają i zrobią dla niego więcej niż Niemcy dla Loewa. Diego wprowadził ducha zwycięstwa - oni go połknęli i wygrają te mistrzostwa. Szkoda że nie było od początku tematu ankiety kto wygra. By sie wykazali specjaliści wszyscy - - Też uważam, że Niemcy nie przejdą - grają dobre rzemiosło , ale tylko rzemiosło . Już Holendrzy podobają mi się bardziej . Piłka to jeszcze serce i odwaga i zespół - oprócz techniki i talentu . Moim zdaniem - Brazylia . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stoo 29.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jak dla mnie po pierwszych meczach 1/16 faworyt to NIemy i Brazylia . Bedą mieli finał jeszcze wspomnicie moje słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 - Brazylia - Niemcy Argentyna - Niemcy Brazylia - Argentyna Inne konfiguracje ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.06.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 - Japonia - Paragwaj . Pargauy ma przepiękny muzycznie hymn . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 29.06.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 -Coś się Hiszpanie rozruszali ! - 0 dla nich w meczu z Portugalią. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.06.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) - Dziś nastąpił ten koszmarny moment - dzień bez meczu , hałasu , wuwuzeli i super hiszpańskojęzycznych sprawozdawców . Ogarnęła mię pustka , pustka oraz poczucie nicości . Nie wiem co ze mną będzie . - Edytowane 30 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 30.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 - Dziś nastąpił ten koszmarny moment - dzień bez meczu , hałasu , wuwuzeli i super hiszpańskojęzycznych sprawozdawców . Ogarnęła mię pustka , pustka oraz poczucie nicości . Nie wiem co ze mną będzie . - pogadaj z jakim chlopem moze cos z Ciebie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) - Kocie , jesteś wsteczny . Nie od dziś wiadomo, że ideałem związku jest małżeństwo kobiety z kobietą - chłop się był przeterminował . Także twoje nawoływania trafiają w pustk - ęę oraz próżni-ęę - ( prosz - ęę zwrócić uwag - ęę z jak - ąą starnności-ąą wymawiam końcówki ) . Jest to efekt mojego jakże wysokiego pochodzenia - poniżej hrabianki od dziś nie schodz -ęę . - Gdzie jest ta banda co dla mojej rozrywki ugania si-ęę za piłk-ąą przez 90 minut ! ! - Edytowane 1 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Och. Byle do jutra . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.07.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Och. Byle do jutra . - koniec okresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Chyba okresu ochronnego na takie wałki jak ty . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Nareszcie . Po dwóch dniach pustki i nicości . - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Nie bawię się tak . Holendrzy wiedzą, że przegrają a Brazylijczycy wiedzą, że wygrają ..........................gdzie tu gra , nie, do kitu , protestuję. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Protest został uwzględniony i jest 1 - 1 Chłopaki, ruchy te same , ale dwa razy szybciej bardzo proszę . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 02.07.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 kto obstawiał Brazylię w finale ten niepocieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.07.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Słowacja przegrała z Holendrami , ale należą się Słowacji słowa uznania . Typuję Brazylia - Argentyna :yes: I Brazylia mistrzem świata w tym roku . - a w czym bedzie mistrzem swiat brazylia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.07.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Nareszcie . Po dwóch dniach pustki i nicości . - - chlop czy baba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 a w czym bedzie mistrzem swiat brazylia? - W dmuchaniu . Cicho bądź . . Tu panuje demokracja kontrolowana . - Jeszcze na koniec bądzie grała Holandia z Ghaną - albo równie coś zaskakującego . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 -: ::jawdrop: To chyba sen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Typuję Brazylia - Argentyna :yes: I Brazylia mistrzem świata w tym roku . - Ach ta przenikliwość i znajomość rzeczy. W każdym temacie jak to się mówi w waszym języku : bu ha ha ha ha ha ha , czy jakoś równie wdzięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts