Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marta u ciebie zima?

na zdjęciach widać coś zupełnie przeciwnego. my też się zabralismy za bałwana ale strasznie mokry snieg był. za to poszlysmy z kruszką na sanki :D a jeszcze pare dni temu w letniej kurtce była na rowerze w parku

maryś, ja już w pracy :)

W jadalni będą jeszcze dwa kinkiety. Wizualnie podobają mi się obie równo, ta fabio jest spora bo ma 60 cm, a mają być dwie. Narysuję chyba sobie rozmiar stołu na podłodze i kółka tej średnicy to pewnie mi się sprawa wyjaśni. Na razie korcą mnie obie:)

zdjęcie w ikei specjalnie dla pani marjel - tak wygląda zapalony abażur metalowy

http://img708.imageshack.us/img708/1198/lampametalowa.jpg

Efilo - widywałam Cię w innych wątkach i nie wiem dlaczego dopiero teraz do Ciebie zajrzałam....a tu tak pięknie! Gratuluję! Powinnaś zrobić karierę w redakcjach wnętrzarskich, dziękuję że zechciałaś zamieścić fotki, które mogą nam posłużyć za inspirację. Dużo by wymieniać co u Ciebie mi się podoba.. ale zapytam na razie konkretnie bo muszę porozmawiać z tapicerem - marzę o takim łóżku - czy robiliście łóżko czy tylko ten zagłówek? możesz podać wymiary zagłówka, z jakiego materiału jest wykonany? - aksamit? Sypialnia wygląda cudnie! Wyślij zdj. do pism wnetrzarskich, moze opublikuja a Ty zrobisz karierę ..lub chociaz na waciki Tobie dadzą.

MarJel

pergaminowy. ten szary jakoś tak mi nie pasował do reszty.

mikiada

dziękuję. łóżko nie było robione tylko kupione ;) to model diana z firmy sits (www.sits.pl) nazwy materiału nie znam. tkanina obiciowa ;) a co do pism to wysyłać nie muszę ;) ale zainteresowana nie jestem

zdecydowanie siostra

ja wiedziałam, ze tak będzie, acha, acha, ...

...kolega nie miał śpiworka;)

mógł wziąć śpiworwk hmm, hmm :)

Sypialnia zmieniła się diametralnie, super decyzja, planujesz coś na ścianę po lewej od łóżka? Jakaś grafika by się tam przydała.

Mam pytanie o stół pisałaś kiedyś że specjalny system do składania dla Ciebie ściągali, na czym on polega, pamiętasz producenta?

manufaktura drewna. chodziło o to żeby rozsuwał się na boki razem z nogami. teraz jest już w ich ofercie.

a-nita to dopiero szczyt fałszywej skromności :rotfl:

anetko jak będę potrafiła to chętnie w tym temacie pomogę. nie trzeba mnie podbierać ;) :D