markoto 21.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ja tez juz czekam na wiosne bo u nas zima w pelni, w sobote odsniezalam podjazd, robilismy balwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 marta u ciebie zima? na zdjęciach widać coś zupełnie przeciwnego. my też się zabralismy za bałwana ale strasznie mokry snieg był. za to poszlysmy z kruszką na sanki a jeszcze pare dni temu w letniej kurtce była na rowerze w parku maryś, ja już w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 no bo byla wiosna przed piatkiem Teraz zima , snieg. Spadlo z 10cm sniegu. No wlasnie snieg byl super na lepienie balwana bo sie lepil ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W jadalni będą jeszcze dwa kinkiety. Wizualnie podobają mi się obie równo, ta fabio jest spora bo ma 60 cm, a mają być dwie. Narysuję chyba sobie rozmiar stołu na podłodze i kółka tej średnicy to pewnie mi się sprawa wyjaśni. Na razie korcą mnie obie:) zdjęcie w ikei specjalnie dla pani marjel - tak wygląda zapalony abażur metalowy http://img708.imageshack.us/img708/1198/lampametalowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Mnie z lekka ta zima zaskoczyła... Myślałam, że jak wrócę z nart to przywita mnie ciepła wiosna, a tu śnieg po kostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.03.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Efilo, moze nie pisze ale podgladam Cie ciagle.....sypialnia wyszla pieknie!!! Troche farby a jaka zmiana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 efilo dziękuję ślicznie. Jak dla mnie nie wygląda taka lampa atrakcyjnie:rolleyes:Kiedy będziesz miała swoje artemide? Ciekawa jestem jak ten klosz prezentuje się na żywo, Twój będzie pergaminowy, czy jedwabny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 21.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Efilo - widywałam Cię w innych wątkach i nie wiem dlaczego dopiero teraz do Ciebie zajrzałam....a tu tak pięknie! Gratuluję! Powinnaś zrobić karierę w redakcjach wnętrzarskich, dziękuję że zechciałaś zamieścić fotki, które mogą nam posłużyć za inspirację. Dużo by wymieniać co u Ciebie mi się podoba.. ale zapytam na razie konkretnie bo muszę porozmawiać z tapicerem - marzę o takim łóżku - czy robiliście łóżko czy tylko ten zagłówek? możesz podać wymiary zagłówka, z jakiego materiału jest wykonany? - aksamit? Sypialnia wygląda cudnie! Wyślij zdj. do pism wnetrzarskich, moze opublikuja a Ty zrobisz karierę ..lub chociaz na waciki Tobie dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.03.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 MarJel pergaminowy. ten szary jakoś tak mi nie pasował do reszty. mikiada dziękuję. łóżko nie było robione tylko kupione to model diana z firmy sits (www.sits.pl) nazwy materiału nie znam. tkanina obiciowa a co do pism to wysyłać nie muszę ale zainteresowana nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 wez no sie opowiedz wreszcie bo przebieramy nozkami z Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Pomacham tylko i znikam Aaaa i nie wiem już czy pisałam, że teraz jest dużo ładniej w sypialni niż było... Tylko nie mogę się dopatrzeć co to za kolor, bo raz widzę ciemny brąz a na drugim zdjęciu czarny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.03.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 czarny. reszta to przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Efilo metamorfoza sypialni ekstra. Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Super super o czym już pisałam na innym wątku Jak będą ostateczne dodatki to już w ogóle będzie ekstra na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.03.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dzięki dziewczyny. Naprawdę jestem zadowolona z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 22.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Efi, nie bądź taka skromna, mnie w miom małym rozumku nigdy by nie zświtało,że ciemny a czarny to taka diametralna różnica, i że efekt będzie tak wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Efilo nasze oswietleniowe guru, zajrzyj prosze do mnie i doradz cos w sprawie oswietlenia kuchni:). Oczywiscie wszystkich zapraszam do pomocy:), czasu coraz mniej a ja nie bardzo mam pomysl jak to dokonczyc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.03.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 zdecydowanie siostra ja wiedziałam, ze tak będzie, acha, acha, ... ...kolega nie miał śpiworka;) mógł wziąć śpiworwk hmm, hmm Sypialnia zmieniła się diametralnie, super decyzja, planujesz coś na ścianę po lewej od łóżka? Jakaś grafika by się tam przydała. Mam pytanie o stół pisałaś kiedyś że specjalny system do składania dla Ciebie ściągali, na czym on polega, pamiętasz producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 manufaktura drewna. chodziło o to żeby rozsuwał się na boki razem z nogami. teraz jest już w ich ofercie. a-nita to dopiero szczyt fałszywej skromności anetko jak będę potrafiła to chętnie w tym temacie pomogę. nie trzeba mnie podbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 A producenta samego systemu znasz, bo coś mi się kojarzy że tak, chciałam podrzucić mojemu stolarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts