78mysz 11.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ani jedno ani drugie o w mordkę. Jesteś pewna, ze moje wizualki coś Ci dały? Dziewczyny potrzebuję się zdecydować w końcu która lampa gdzie, ale nie wiem od czego zacząć.Mam zbieranine różnych lampek, ale i tak najchętniej wsadziłabym wszędzie massive futura. Powstrzymajcie mnie.No i nie mogę sobie dobrać lampy nad stół w jadalni.Strasznie się mieszka na prowizorkach- dystans straciłam chyba bezpowrotnie, łeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 mysza ja bym cie powstrzymywala co do futury bo uwazam ze oprawy reflektorkowe na r111 zdecydowanie lepiej oswietlaja wnetrza ale juz masz kupione wiec co zrobic ani jedno ani drugie bo pomalowalam jasno tylko jedna sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 to lece szukac edit: to o elice chodzi?? jest co zbierac ty szperaczu cena nie jest tragiczna. a lampka śliczna prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 mysza ja bym cie powstrzymywala co do futury bo uwazam ze oprawy reflektorkowe na r111 zdecydowanie lepiej oswietlaja wnetrza ale juz masz kupione wiec co zrobic ani jedno ani drugie bo pomalowalam jasno tylko jedna sciane nie mam kupionej futury. Od dawien dawna bardzo mi się ona podoba- jej kształt. Słysząłam, ze można dokupić gwintowanego leda do niej. Ja bym potrzebowała 3 sztuki nad wysoką zabudowę w kuchni- bo mi tam sufit z k-g będzie mocno zjeżdzał w dół i trzeba go przełamać. Jesli pozwolisz to wkleję tu "wizualkę", bo do mnie i tak nikt nie przyjdzie poradzic. Mam jeszcze pytanie o cubic z chorsa, czy to daje dużo światła- chciałabym je do hallu i ewentualnie na klatkę schodową, ale nie wiem czy mi tą klatkę oświetli należycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 u nas trzy są w salonie i można spokojnie je traktować jako podstawowe oświetlenie. oczywiście nie do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ty szperaczu cena nie jest tragiczna. a lampka śliczna prawda? Oczywiście, że śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ty szperaczu cena nie jest tragiczna. a lampka śliczna prawda? sliczna ale trzeba muchy wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mam jeszcze pytanie o cubic z chorsa, czy to daje dużo światła- chciałabym je do hallu i ewentualnie na klatkę schodową, ale nie wiem czy mi tą klatkę oświetli należycie? Myszko ja też mam Cubiki w jadalni (możesz looknąć w mojej galerii) - wiadomo, że dużo zależy od żarówki, ale spokojnie oświetlisz te pomieszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 to myslisz ze jeden kubik na klatke schodową styknie? 60 W to nie jest zbyt wiele, a dwa pół metra od siebie to nie wiem, czy nie za duzo tych smug swiatła? Da się do tego wsadzić jakąś mocną ledkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 sliczna ale trzeba muchy wybierac lepiej z tego niż z glutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 no fakt z glutow to dopiero jest wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 to myslisz ze jeden kubik na klatke schodową styknie? 60 W to nie jest zbyt wiele, a dwa pół metra od siebie to nie wiem, czy nie za duzo tych smug swiatła? Da się do tego wsadzić jakąś mocną ledkę? imho nie styknie. ale zależy od umiejscowienia i wielkosci klatki. a z ledem to już nie styknie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Myszko ja też mam Cubiki w jadalni (możesz looknąć w mojej galerii) - wiadomo, że dużo zależy od żarówki, ale spokojnie oświetlisz te pomieszczenia! podpatrywałam Maryś jak to u Ciebie świeci i mi się podobało, ale jak mam coś wybrac do siebie to zawsze mam kłopot. Potrafię wskazać dokładnie, które lampy mi pasują, a które nie, ale jak je zawiesic i gdzie dokładnie to juz leżę i kwiczę. Nie wiem, dlaczego to dla mnie takie trudne. Może dlatego, ze wszystkie lampy znam tylko z internetu. Czy opitique swieci mocniej albo inaczej niż futura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 oczywiscie ze inaczej bo to inny typ zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ani jedno ani drugie No to będzie niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 oczywiscie ze inaczej bo to inny typ zarowki czyli co? jak potrzebuję więcej światła to brać na r111, a jak starczy mi mniej to futurki massiva stykną? A co to znaczy ze do optique jest dołączony transformator? To jest osobne pudełko? a czy te lampki przy tv będą jakoś sensownie wyglądały?Wiem, ze dają mało swiatła, ale to chyba dobrze jak się ogląda telewizje?I będą mogły pracować cały wieczór, bo mają mały pobór mocy http://img19.allegroimg.pl/photos/128x96/12/57/59/19/1257591959 Czy lepiej dać takie lampki: http://www.mojelampy.com/up_files/1385_555104813_s.jpg czy nic z tego się nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 optiki nie wbudowane maja w sobie transformator. nie osobno tylko w obudowie - jak moje kuchenne kinkiety jak potrzebujesz doświetlić rzeźbę albo obraz to futurki starczą. jak chcesz oświetlać pomieszczenie to wybierz r111 - tu nie chodzi o moc tylko o budowe żarówki (znaczy ten tego... źródła światła chciałam napisać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 przeczytałam: jak potrzebujesz doświetli rzeźnie..... widać co sobie myśle o swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 porysowałam sobie te lampki i wkleiłam do komentsów. Moze łaskawie skomentujcie i poradzcie ?Jakoś mi to tak nijak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 matko ja znowu nic nie kumam:( Efi znaczy jakbym chciała coś pokombinować z obniżeniem sufitu w kuchni i wrzuceniu tam świetlówek to co tam wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts