markoto 12.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 a ja jeszcze nie wiem jakie bede miec lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 12.10.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Efilko powroce do tematu oswietlenia bo akurat pol nocy debatowalismy z mezem: czy do optikow w kuchni masz ledy? jakie? gdzies wklejalas swoje "zrodla swiatla" ale juz nijak nie umiem ich znalezc a zaczynam byc glupsza niz ustawa przewiduje. Chorsy cenowo tak sobie ale znalazlam z Massiva i pytanie czy to zupelnie inna bajka? Jessuu chyba wrzodow zoladka sie nabawie.. a i mam pytanie o tasmy ledowe np. w suficie w kuchni. Znalazlam w modernhome rozne i licze na efekt oswietlenia ale nie jak jarzeniowa albo jupiterem stad pytanie: 3led na 5cm czy 3 na 2,5cm? Dodam, ze te w suficie nad kuchnia moga byc mocniejsze ale nad tv i na drugiej scianie gdzie planuje taka ramke karton-gips oswietlona dookola to juz mniej intensywnie tylko boje sie efektu siwecacych w linii punkcikow (tak widzialam w jednym pismie i to nie halo) prosze o krotki wyklad jesli mozna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.10.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 First things first Marta, najpierw łóżko, potem do wysokości łóżka podasujesz szafki Efi, podpisuję się pod tym co powiedziały dziewczyny o sypialni. Sorka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kaśka niestety musisz wyartykułować swoje myśli bo jakbyś przeczytała poprzednią stronę to każdy pisze co innego. jeśli chcesz napisać że lepsza czarna ściana to nie ten czas. o tym dyskusja już była, skończyła się, sypialnia jest pomalowana i rozumiem że ktoś miał inną koncepcję i jemu się bardziej podobała czarna ale myślę że czas uszanować czyjś wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Alutkaoptiki są na żarówki halogenowe a nie ledowe. póki co takich jeszcze nie wymyślili i myślę że patrząc na budowę żarnika szybko nie wymyślą bo koszt byłby ogromny. w modernhome nie ma w tej chwili ledów które mogłabym ci polecić. a efekt kropeczek zależy od umiejscowienia paska a nie rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Kaska lozko to niestety piesn przyszlosci a szafke przy lozku potrzebuje teraz i zreszta juz sie robi choc obawiam sie ze nie byla zbyt przemyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Marta daj na 40 - 45 cm wysoką i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kaśka niestety musisz wyartykułować swoje myśli bo jakbyś przeczytała poprzednią stronę to każdy pisze co innego. jeśli chcesz napisać że lepsza czarna ściana to nie ten czas. o tym dyskusja już była, skończyła się, sypialnia jest pomalowana i rozumiem że ktoś miał inną koncepcję i jemu się bardziej podobała czarna ale myślę że czas uszanować czyjś wybór. Efi ja jak najbardziej szanuję Twój wybór - nie denerwuj się proszę... Chodziło mi tylko o to, że widząc teraz ścianę pomalowaną na jasno uważam, że ciemniejszy byłby lepszy... Ale wiem, że chciałaś mieć jasno, bo w ciemnych kolorach czujesz się źle, więc to jest chyba najważniejsze, prawda..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kaśka niestety musisz wyartykułować swoje myśli bo jakbyś przeczytała poprzednią stronę to każdy pisze co innego. jeśli chcesz napisać że lepsza czarna ściana to nie ten czas. o tym dyskusja już była, skończyła się, sypialnia jest pomalowana i rozumiem że ktoś miał inną koncepcję i jemu się bardziej podobała czarna ale myślę że czas uszanować czyjś wybór. Naprawdę nie wiem dlaczego się unosisz. Wiesz, nie wszystko wszystkim się musi podobać, takie rzeczy tylko w erze Ale sądzę, żeś mądra dziewczynka i doskonale o tym wiesz. Przeczytałam całą dyskusję. Może nieprecyzyjnie się wysłowiłam więc doprecyzuję: zgadzam się Myszą i Irmą. Sama pewnie nie powiedziałabym tak profesjonalnie tego więc dlatego podpisuje się pod tym co one napisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 12.10.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Alutka optiki są na żarówki halogenowe a nie ledowe. póki co takich jeszcze nie wymyślili i myślę że patrząc na budowę żarnika szybko nie wymyślą bo koszt byłby ogromny. w modernhome nie ma w tej chwili ledów które mogłabym ci polecić. a efekt kropeczek zależy od umiejscowienia paska a nie rodzaju. KURTKA WAFEL a malz wczoraj ogladal ledy z wejsciem/gwintem jak halogen to co to znaczy? ze moze nie ten ksztalt reszty i bedzie wystawac? wygladal jak te w chorsie ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kaśkamasz rację. powinnam wklejając zdjęcie zaznaczyc że wklejam w celu zaspokojenia waszej ciekawości a nie opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 12.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 acha z sypialnia wyszlo fajnie bo skoro czujesz sie w jasnym lepiej.. czy ten kolor poprawil samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 KURTKA WAFEL a malz wczoraj ogladal ledy z wejsciem/gwintem jak halogen to co to znaczy? ze moze nie ten ksztalt reszty i bedzie wystawac? wygladal jak te w chorsie ale co ja tam wiem może ja jestem zacofana. w końcu wybierałam oświetlenie z rok temu. pokaż to mężowe to ci powiem czy to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 12.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 oki jak wroce do dom to kaze mu odszukac co znalazl i wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 12.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 ja tam się na trendach nie znam ale jasna podoba mi się bardziej niż ciemna, nawet z różową narzutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 spokojnie Dziewczyny.Ewa nie przestawiam Ci łózka, dodałam tylko coś przykładowego dla równowagi. Co o tym myslisz? Koniecznie chcesz rezygnować z czarnych lamp?A wogóle to widziałam piekny wg mnie fotel:http://designtracker.blox.pl/resource/snooze2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kaśka masz rację. powinnam wklejając zdjęcie zaznaczyc że wklejam w celu zaspokojenia waszej ciekawości a nie opinii. A mnie się podoba. Jest jasno, świetliście i najważniejsze że dobrze się czujesz w tym wnętrzu. Mnie tylko te czarne lampy nie pasują Ale Tobie też z tego co czytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 myszko śliczny. tylko nie mam go gdzie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) a w tym kacie co go niby nie ma ? Edytowane 12 Października 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.10.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 takich cudów to ja nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts