Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

oczywiscie nie wchodzi

tak samo jak ciemne zasłonki (wydałam dwa tygodnie temu) lub ciemna narzuta (sprzedałam trzy tygodnie temu). to wszystko już było i było mi źle. rozumiem że powinno być, że kompozycja, że zasady. dziękuję wam wszystkim za rady. naprawdę. na razie jednak moje plany dotyczace tego pomieszczenia dotyczą lampy i dywanu. jasnych dodam. ewentualnie jasnych poduch. :)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Arniko:) ostatnio zakochalam sie w drewnie na scianie:) dla ekstremistow:)

http://www.anticcolonial.com/recursos/ambientes/A_16583_ventana.jpg

Mysiu, ja sama mam ogromny problem z sypialnia (ciagle nie urzadzona) wiec nie chce sie bardzo wcinac w rozsterki Efilo, po prostu dalabym na to piekniste loze wspaniala jedwabna czarna posciel i zadnych narzutek;)

Ale łóżko to masz wygodne :) zazdroszczę Ci go. A kolor fajniutki i mam tylko pytanie czy wszystko zawsze musi być zgrane, dopasowane? Chyba nie bo tak jest różnorodnie. Cały dom masz dograny na tip top, tego większość oglądających fotki Ci zazdrości ( nie ukrywam że ja też tej przestrzeni i tych bieli). Tak już jest w życiu że nie zawsze wszytko nam wychodzi. Nie wiem co jest z tą Twoją sypialnią, ale kurde czegoś mi tam brakuje. U Mario niby taka sama ściana fornirowa a efekt inny. Weź na chwilę jaśka ze salonu i przenieś go na swoją sypialnię może zagra. Piszesz że czarna narzuta nie podobała Ci się i dobrze że jej się pozbyłaś. Efilo to jest Twoje wnętrze i Tobie ma tam być dobrze. Może postaw sobie tam jakiegoś kwiatka :) (wiem co sądzisz na temat kwiatów w domu ale...)

Eeeeeefilcia no wracaj, nie bocz sie na te sypialnie, i tak Cie kochamy, a jeszcze bardziej Twoje wnetrza :lol:

Nawet musze Ci powiedziec, ze w katalogu "inspiracje" na moim kompie, oprocz podkatalogow typu "kuchnie", "sraczyki" etc. powstal ODDZIELNY katalog pt. "Efi", gdzie skladam pieczolowicie tych nielicznych kilka zdjatek, ktore sie ostaly tu i owdzie...

oczywiscie nie wchodzi

tak samo jak ciemne zasłonki (wydałam dwa tygodnie temu) lub ciemna narzuta (sprzedałam trzy tygodnie temu). to wszystko już było i było mi źle. rozumiem że powinno być, że kompozycja, że zasady. dziękuję wam wszystkim za rady. naprawdę. na razie jednak moje plany dotyczace tego pomieszczenia dotyczą lampy i dywanu. jasnych dodam. ewentualnie jasnych poduch. :)

Ewa przybiera zimową białą szatę.

Moze przeniesiesz łóżko do salonu, tam jest jasno.Chyba Bardzo dobrze Ci na dole ;)

sprawdzałas dywan persby w ikea? jasno beżowy/kawowy, delikatnie wpadający w szarość.gładki. Nie ma go na sieci.Może podpasowałby Ci kolorem.Mi się on bardzo podoba. nie wiem jak dopasuje się do łózka, bo kolory na kompie są pewnie trochę przekłamane, a tu wchodzi juz w grę manipulacja zblizonymi odcieniami

Eeeeeefilcia no wracaj, nie bocz sie na te sypialnie, i tak Cie kochamy, a jeszcze bardziej Twoje wnetrza :lol:

Nawet musze Ci powiedziec, ze w katalogu "inspiracje" na moim kompie, oprocz podkatalogow typu "kuchnie", "sraczyki" etc. powstal ODDZIELNY katalog pt. "Efi", gdzie skladam pieczolowicie tych nielicznych kilka zdjatek, ktore sie ostaly tu i owdzie...

Ja też tak mam :oops::oops::oops:A ty Dorcia jesteś zaraz obok :)

myślisz że zniknęłabym z forum tylko dlatego komuś się nie podoba narzuta na łóżku? :D

moja praca jest dość sinusoidalna jeśli chodzi o wymagane zaangażowanie i niestety teraz jest na górce. jednym słowem: bizi bizi bizi

a to pierwsze jest na świetlówke? imho ciekawsze

Dorcia

musiałabyś to wysoko zawiesić bo daje światło głównie w dół. No chyba że jakiś jaśniejszy abażur.