efilo 13.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 oczywiscie nie wchodzi tak samo jak ciemne zasłonki (wydałam dwa tygodnie temu) lub ciemna narzuta (sprzedałam trzy tygodnie temu). to wszystko już było i było mi źle. rozumiem że powinno być, że kompozycja, że zasady. dziękuję wam wszystkim za rady. naprawdę. na razie jednak moje plany dotyczace tego pomieszczenia dotyczą lampy i dywanu. jasnych dodam. ewentualnie jasnych poduch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 13.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 czesc Arniko:) ostatnio zakochalam sie w drewnie na scianie:) dla ekstremistow:)http://www.anticcolonial.com/recursos/ambientes/A_16583_ventana.jpgMysiu, ja sama mam ogromny problem z sypialnia (ciagle nie urzadzona) wiec nie chce sie bardzo wcinac w rozsterki Efilo, po prostu dalabym na to piekniste loze wspaniala jedwabna czarna posciel i zadnych narzutek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 13.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 i wlasnie dlatego zabieram moje buciory z Twojej sypialni Efilo, bo to Twoje krolestwo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Efilko i dobrze, że chcesz jasną sypialnię do tej fornirowanej ściany wrzucę coś jasnego co bardzo mi się kiedyś spodobało, wiem ze nijak ma się to do Twojej ale może kogoś zainspiruje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 13.10.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ale łóżko to masz wygodne zazdroszczę Ci go. A kolor fajniutki i mam tylko pytanie czy wszystko zawsze musi być zgrane, dopasowane? Chyba nie bo tak jest różnorodnie. Cały dom masz dograny na tip top, tego większość oglądających fotki Ci zazdrości ( nie ukrywam że ja też tej przestrzeni i tych bieli). Tak już jest w życiu że nie zawsze wszytko nam wychodzi. Nie wiem co jest z tą Twoją sypialnią, ale kurde czegoś mi tam brakuje. U Mario niby taka sama ściana fornirowa a efekt inny. Weź na chwilę jaśka ze salonu i przenieś go na swoją sypialnię może zagra. Piszesz że czarna narzuta nie podobała Ci się i dobrze że jej się pozbyłaś. Efilo to jest Twoje wnętrze i Tobie ma tam być dobrze. Może postaw sobie tam jakiegoś kwiatka (wiem co sądzisz na temat kwiatów w domu ale...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ja wiem, ze to jest trudne pytanie i ze emocje tu sie scieraja od paru stron, ale moze jednak Ci sie Efcia w wolnej chwili uda mi odpowiedziec, czy sie przy tych lampkach da czytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Eeeeeefilcia no wracaj, nie bocz sie na te sypialnie, i tak Cie kochamy, a jeszcze bardziej Twoje wnetrza Nawet musze Ci powiedziec, ze w katalogu "inspiracje" na moim kompie, oprocz podkatalogow typu "kuchnie", "sraczyki" etc. powstal ODDZIELNY katalog pt. "Efi", gdzie skladam pieczolowicie tych nielicznych kilka zdjatek, ktore sie ostaly tu i owdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 oczywiscie nie wchodzi tak samo jak ciemne zasłonki (wydałam dwa tygodnie temu) lub ciemna narzuta (sprzedałam trzy tygodnie temu). to wszystko już było i było mi źle. rozumiem że powinno być, że kompozycja, że zasady. dziękuję wam wszystkim za rady. naprawdę. na razie jednak moje plany dotyczace tego pomieszczenia dotyczą lampy i dywanu. jasnych dodam. ewentualnie jasnych poduch. Ewa przybiera zimową białą szatę. Moze przeniesiesz łóżko do salonu, tam jest jasno.Chyba Bardzo dobrze Ci na dole sprawdzałas dywan persby w ikea? jasno beżowy/kawowy, delikatnie wpadający w szarość.gładki. Nie ma go na sieci.Może podpasowałby Ci kolorem.Mi się on bardzo podoba. nie wiem jak dopasuje się do łózka, bo kolory na kompie są pewnie trochę przekłamane, a tu wchodzi juz w grę manipulacja zblizonymi odcieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Eeeeeefilcia no wracaj, nie bocz sie na te sypialnie, i tak Cie kochamy, a jeszcze bardziej Twoje wnetrza Nawet musze Ci powiedziec, ze w katalogu "inspiracje" na moim kompie, oprocz podkatalogow typu "kuchnie", "sraczyki" etc. powstal ODDZIELNY katalog pt. "Efi", gdzie skladam pieczolowicie tych nielicznych kilka zdjatek, ktore sie ostaly tu i owdzie... Ja też tak mam :oops::oops:A ty Dorcia jesteś zaraz obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Elfie wracaj, bo ja dopiero zaczynam wykończeniówkę i będę miala jeszcze 158 pytań do Ciebie;), 1. czy to na klatkę schodową czy lepiej chors cubic źróglo światla to halogen g9 max ok 50 W Edytowane 14 Października 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja też tak mam :oops::oops:A ty Dorcia jesteś zaraz obok Ja!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No nie śmiej się, to szczera prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No nie śmiej się, to szczera prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.10.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Efilko nie znikaj tak bez zapowiedzi, napisz chociaż od,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cie się, jeśli Cię zamęczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Efka na zielono się świeci, a z nami nie chce gadać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 myślisz że zniknęłabym z forum tylko dlatego komuś się nie podoba narzuta na łóżku? moja praca jest dość sinusoidalna jeśli chodzi o wymagane zaangażowanie i niestety teraz jest na górce. jednym słowem: bizi bizi bizi a to pierwsze jest na świetlówke? imho ciekawsze Dorcia musiałabyś to wysoko zawiesić bo daje światło głównie w dół. No chyba że jakiś jaśniejszy abażur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Efka na zielono się świeci, a z nami nie chce gadać :cry: ja ci dam efka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aha. To szkoda. Znaczy z abażurem, że jesteś to się bardzo cieszę Powiedz mi jeszcze, w takim razie, jak Ci Efiluniu Kochana (może być? ) sprawdza brak listew na schodach przy jasnej ścianie? Bo się trochę tego boję, mimo że ściana będzie u mnie ciemna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 jak na razie nie ma z tym żadnego problemu. podobno robi sie listwe ze względu na mycie ale to co? jej sie nie myje? nie ma żadnych oznak zabrudzenia ściany. po prostu myjemy czystym mopem a nie takim z kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 a to pierwsze jest na świetlówke? imho ciekawsze piszą,że na halogen G9, więc chyba taki jak w chorsie, pracuj spokojnie, milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts