Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooo mam temet do którego moge się podczepić :)

Efi.... Ty skarbnico wiedzy wszelakiej - otwórz jakiśkapowniczek i powiedz mi gdzie moge kupić śliczne narzuty na łóżko min 180*200 a najlepiej 200*200 :D

i nic nie mówie, ale wszystko czytam :D

macałam na żywca Twoje lóżko... no w sklepie znaczy.... wielkieeee jest.... :D powiem niezbyt politycznie, że figlowac to na nim jest gdzie ;)

jak na razie nie ma z tym żadnego problemu. podobno robi sie listwe ze względu na mycie ale to co? jej sie nie myje? ;) nie ma żadnych oznak zabrudzenia ściany. po prostu myjemy czystym mopem a nie takim z kotłowni ;)

Ale jak przywalisz odkurzaczem chociażby to się coś może obetrzeć czy co... Eeee tam, jakbym za mało problemów miała się zachowuję :lol:

pamięta ktoś wizualkę mojego salonu?

http://img541.imageshack.us/img541/1498/dsc42162.jpg

;)

witam, nie wiem czy mogę się wtrącić, ale mam pytanko, Efilo czy zmieniłaś stolik w salonie, bylam pewna ze masz biały lakier z bo concept? obserwowałam twoją budową i dalabym sobie uciąc rece że był inny!

ze skóry skóry czy taki jak ja mam z ikei?

jak chcesz najłatwiejszą metodę to szarym mydłem. wode mydlisz, przecierasz gąbką z pianą, potem przemywasz wodą i wycierasz ręcznikiem papierowym do sucha.

trudniejsza metoda: wydajesz kase na płyn do czyszczenia i mleczko ochronne - musze przyznać że niezły bajer. mleczko oparte na roztworze wodnym - zero tłuszczu. impregnuje i zabezpiecza przed wnikaniem plam