Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alutka

a gdzie sie kupuje materiał?

Jak na razie to sklep malki rulez. fajne też są w ikei ale 310cm długi

w Poznaniu to zawsze kupowalam w Blawatku czasem i na zamowienie, i w jednym malym sklepiku kolo ryneczku.. wiec tylko lokalnie rynek mam rozeznany. Ostatnio nam sliczna bawelenke na bluzeczki krakowskie sprowadzili i tez czeka na lepsze czasy hi hi

ja tak nie obrusowo... ale o kuchni - więc jedzenie jako "łącznik" ;)

Mam pytanie - o pewien element w Twojej kuchni.

Ta suwana roleta szara/srebrna w narożniku (między lodówką a oknem) ona była robiona na wymiar ?? dotnie mi to ktoś na wymiar jaki bym potrzebowała ??

Szerokość standardowa 60 - a wys. potrzebowałabym 90. I czy za tą roletą jest szafka?? czy można zamontować do ściany ??

Witaj Efilo, czytałam właśnie wątek pochwalcie się swoimi schodami i natknęłam się na Twoje schody są piękne, przepraszam, mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciw , że wklejam to zdjęcie tutaj
http://img9.imageshack.us/img9/4603/dsc42503.jpg ja sama jestem zakochana w palisandrze i podłoga w salonie na pewno będzie z tego materiału.Co do schodów nie jestem jeszcze przekonana czy będą z palisandru , ponieważ podobają mi się schody dębowe w naturalnym kolorze.U nas u nas będą betonowe, po łuku i będą "schodzić" prosto do jadalni, która jest połączona z salonem więc boję się czy to wszystko i dąb i palisander, nie będzie się gryzło ze sobą ? dodam , że stół w jadalni i meble w salonie też planujemy dębowe. Czy mogła byś podać cenę na priv za Twoje schodki?
Edytowane przez domowa

Byłam pewna że jest czarna, patrząc na zdjęcia Twojej w łazience i gdzieś na stronach internetowych. Już miałam ją zamawiać nie widząc na żywo, ale dzisiaj przez przypadek zobaczyłam ją w sklepie i faktycznie jest brązowa. Spodobała nam się jeszcze dune orion - czarna kamienno- szklana też ładna i teraz muszę się z tym przespać, którą dać do vibrazioni:confused:

Co prawda już mam zaprojektowaną tą łazienkę z eclipse, ale to nie problem. Muszę przyznać że nie byłam na tyle odważna, aby łazienka była cała czarna i w łazience na jednej ściance dajemy też białą vibrazioni, jesu też mam stracha jak to wyjdzie:eek: