malka 22.10.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dla mnie to był kolor surowego lnu, ale bardziej szary niż bezowy, choć głowy sobie nie dam obciąć. Może najprościej poprosić o przysłanie próbki, nie będzie niejasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Efi a ty jaki bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 22.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Alutka a gdzie sie kupuje materiał? Jak na razie to sklep malki rulez. fajne też są w ikei ale 310cm długi w Poznaniu to zawsze kupowalam w Blawatku czasem i na zamowienie, i w jednym malym sklepiku kolo ryneczku.. wiec tylko lokalnie rynek mam rozeznany. Ostatnio nam sliczna bawelenke na bluzeczki krakowskie sprowadzili i tez czeka na lepsze czasy hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wiesz co Efi, w Pszczynie jest gigantyczna hurtownia tkanin Polimex, przy jedynce na Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ja chce biały z białym wykończeniem o rozmiarze 140x340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 340 ci wystarczy na stol 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 kazali dodać po 20 cm z każdej strony no to dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.10.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ja tak nie obrusowo... ale o kuchni - więc jedzenie jako "łącznik" Mam pytanie - o pewien element w Twojej kuchni. Ta suwana roleta szara/srebrna w narożniku (między lodówką a oknem) ona była robiona na wymiar ?? dotnie mi to ktoś na wymiar jaki bym potrzebowała ?? Szerokość standardowa 60 - a wys. potrzebowałabym 90. I czy za tą roletą jest szafka?? czy można zamontować do ściany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 atikaszczerze mowiac niewiele wiemrobiona była dokładnie na wymiar przez firme roletową. montowana do szafki i raczje musi być szafka bo prowadnice są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Pomogłaś. Wiem do kogo jakby co sie zgłosić - tzn. do firmy roletowej, nie koniecznie meblowej. No i szafka być musi. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Cześć Efilko możesz zajrzeć do mnie na chwilkę - potrzebuję porady odnośnie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 wreszcie dotarłam do domku wiec moge wkleić linka dla zainteresowanych pielegnacja skóry bynajmniej nie własnej http://www.tkm.com.pl/ Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 TKM? Myślałam że ten program zdjęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 23.10.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) Witaj Efilo, czytałam właśnie wątek pochwalcie się swoimi schodami i natknęłam się na Twoje schody są piękne, przepraszam, mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciw , że wklejam to zdjęcie tutajhttp://img9.imageshack.us/img9/4603/dsc42503.jpg ja sama jestem zakochana w palisandrze i podłoga w salonie na pewno będzie z tego materiału.Co do schodów nie jestem jeszcze przekonana czy będą z palisandru , ponieważ podobają mi się schody dębowe w naturalnym kolorze.U nas u nas będą betonowe, po łuku i będą "schodzić" prosto do jadalni, która jest połączona z salonem więc boję się czy to wszystko i dąb i palisander, nie będzie się gryzło ze sobą ? dodam , że stół w jadalni i meble w salonie też planujemy dębowe. Czy mogła byś podać cenę na priv za Twoje schodki? Edytowane 23 Października 2010 przez domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Placilam ok 6 tys za robocizne. Drewno było moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Efilo, czy Twoja mozaika eclipse z dune w czarnej łazience jest czarna ? czy czarna z odcieniem brązu, czy też jeszcze inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Wiem że ma matowe i błyszczące szkło i metalowe wstawki, ale ten kolor..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.10.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 brązowa. cały czas się tym stresowałam. ale w łazience jest czarna no może szaro-czarna bo przez to że jest przezroczysta nie jest to taka głęboka czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Byłam pewna że jest czarna, patrząc na zdjęcia Twojej w łazience i gdzieś na stronach internetowych. Już miałam ją zamawiać nie widząc na żywo, ale dzisiaj przez przypadek zobaczyłam ją w sklepie i faktycznie jest brązowa. Spodobała nam się jeszcze dune orion - czarna kamienno- szklana też ładna i teraz muszę się z tym przespać, którą dać do vibrazioni:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Co prawda już mam zaprojektowaną tą łazienkę z eclipse, ale to nie problem. Muszę przyznać że nie byłam na tyle odważna, aby łazienka była cała czarna i w łazience na jednej ściance dajemy też białą vibrazioni, jesu też mam stracha jak to wyjdzie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts