efilo 23.10.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 do vibrazioni jak najbardziej. zwłaszcza że vibrazioni jest brązowa w tym samym sensie co eclipse pamiętaj że do mozaiki dochodzi czarna fuga która ją dodatkowo wybarwia na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No to mi dałaś do myślenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 23.10.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Efilo jestem zauroczona fotkami Twojego domu - pokoik córci przeuroczy, magiczny Strasznie żałuję ze nie widziałam twojego poprzedniego dziennika Chciałabym ujrzec jaką dobrałas do tego ciepłego wnetrza kuchnie. Czy mogłabys zdradzic jakiego koloru (i jakiego producenta farby) masz ściany w salonie i pokoju córci? I jeszcze jaka to podłoga w salonie? Piękny domek - gratuluję Dodam ze robi więkjsze wrażenie niz wizualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 23.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Dziewczyny, (mające piec kondensacyjny), czy skropliny z pieca macie odprowadzone bezpośrednio do kanalizacji czy przez jakiś neutralizator, bo przeczytalam trochę na forum i teraz to już nic nie wiem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.10.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 O właśnie, Efi, bo ja walczę z zielonym pokoikiem dla Ninki, jaki jest w Kruszki bawialni numerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dziewczyny, (mające piec kondensacyjny), czy skropliny z pieca macie odprowadzone bezpośrednio do kanalizacji czy przez jakiś neutralizator, bo przeczytalam trochę na forum i teraz to już nic nie wiem:bash: Ja mam bezpośrednio do kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ja tez mam bezposrednio, ponoc nie powinno sie odprowadzac jak sie ma poś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ja mam do kanalizy ale nie mam poś Dorciazmienialiśmy chyba z trzy razy. jak znajde puszke to ci podam triadakuchnia jest wklejona w galeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.10.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 No wlasnie, z tymi zielonymi tak chyba jest - ja juz z 5 wyprobowalam Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.10.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 dzięki, więc nie będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Efi, baaardzooo dziękujemy za zaproszenie i ponowną możliwość obejrzenia twojego domku Wynajętemu bardzo się podobał, a w jego ustach, to naprawdę ogromny komplement Szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieję, że następnym razem na trochę dłużej wpadniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ja też mam nadzieję bo strasznie zakręcona byłam i nic na spokojnie nie można było pogadać. cieszę się że znaleźliście chwilkę i że szczęśliwie dojechaliście do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Poprawiny robilas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Eee tam. Raczej nazwalabym to kawa w przelocie Do uginajacych się stołów Arniki nie ma co w ogóle porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Efi, baaardzooo dziękujemy za zaproszenie i ponowną możliwość obejrzenia twojego domku Wynajętemu bardzo się podobał, a w jego ustach, to naprawdę ogromny komplement Szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieję, że następnym razem na trochę dłużej wpadniemy. Się podpisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Zapewne nie będę oryginalna, ale powiem....masz przepiękny dom, każdy szczegół doprowadzony do perfekcji i robisz świetna kawę Dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 rasia, malka było mi przemiło Was gościć malka już ci mówiłam i powtórze: wstyd normalnie że laski ze stolicy musiały przyjechać żebyś się do mnie wybrała. masz cudownych facetów. a syn - po prostu rewelacja. ma niesamowitą smykałkę do rzeczy technicznych. on tak ciągle? nie muszę mówić że moje dziecie teraz chce ciągle skakać ze schodów i robić 'figury'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no patrz a do mnie jeszcze sie nie wybrala podobnie jak nie wytykajac palcem Kaska i Wuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Efi wielkie dzięki za wizytę Będę kwiatka podlewać Szkoda, że u mnie nie było pysznej kawki.... ale może kiedyś spróbuję u Ciebie..... z tego ekspresu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 wiolcia zapraszam. zwłaszcza że kruszka chora i pewnie będziemy kiblować w tym tydniu w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts