Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co Efi, w Pszczynie jest gigantyczna hurtownia tkanin Polimex, przy jedynce na Cieszyn

malka a kupowałaś tam coś ? Moja znajoma tam pracuje i twierdzi, że tam jest tylko hurtowa sprzedaż.

Efilo i wszyscy czytający - dzień dobry tak w ogóle :).

Zdrowia dla Zosii :).

ze względu na zawirowania okołoarnikowe zapomniałam się 'pochwalić' że nie mamy już drzewek na działce :(:(:(

zostały po nich dziury

http://img251.imageshack.us/img251/8550/img1044b.jpg

i drewno do kominka

http://img827.imageshack.us/img827/6455/img1042p.jpg

malka

masz cudownych facetów. a syn - po prostu rewelacja. ma niesamowitą smykałkę do rzeczy technicznych. on tak ciągle? nie muszę mówić że moje dziecie teraz chce ciągle skakać ze schodów i robić 'figury'? :rotfl:

no zawsze tak ma :oops: musiałam go pilnować ze wzmożoną czujnością, by swej ciekawości nie zaspokajał w bardzo namacalny sposób :oops:

A proroctwo młodego wygłoszone w drodze powrotnej brzmiało "wiesz jak Z. podrośnie będzie miała tyle fajnych rzeczy do porozkręcania"

Za skoki ze schodów przepraszamy, choć nie ukrywam, że ja jako matka mojego dziecka, cieszę się, ze były li tylko ze schodów, a nie na ten przykład z szafy ;)

malka a kupowałaś tam coś ? Moja znajoma tam pracuje i twierdzi, że tam jest tylko hurtowa sprzedaż.

Nie nic tam nie kupowałam i o sprzedaży w hurcie też nie wiedziałam, a nie maja sklepu detalicznego ?