Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

widze ze watek zyje swoim zyciem ;) dzięki wielkie marjel bo ja dzisiaj opieka nad kruszka wiec z dala od kompa

kruszka... lepiej? gorzej? szczerze mowiac ciezko wyczuc. nie ma goraczki ma katar i chrype. no i pokaszluje. co jej naprawde jest dowiemy sie jutro rano bo jedzie do lekarza

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech no jak możesz to nie dawaj tak od razu:( ja też tak Piotrusia a już dobrze a już lepiej i do przedszkola no i się niemal zapalenia płuc nabawił:( antybiotyku już nie mógł dostać dwa razy bańki miał postawione i pawie 3 tygodnie nie chodził do przedszkola:(

Witam Efilo. Przyszlam sie przywitac. Na pewno sie powtorze ale przepieknie urzadzilas swoj dom. Wnetrza katalogowe. Takie jak lubie :) Przegladajac rozne fora "meblowe" natrafilam na twoj (prawdopodobnie) wpis o meblach modo. jesli tak , to czy orientujesz sie czy krzesla z modo sa wygodne? Ładne sa bardzo. A szukamy jasnych krzesel, nowoczesnych ale pod warunkiem zeby byly wygodne, a krzesla modo wygladaja na takie. myslelismy jeszcze o krzeslach z halmaru k59- co prawda mniej nam sie podoba ale tez wyglada na wygodne. jesli Ty lub dziewczyny z forum moga cos podpowiedziec to wielkie dzieki. powrotu do zdrowia dla corci i cierpliwosci dla mamy zycze :) Pozdrawiam Ania

amtluś - to finishparkiet :) nazwa taka :)

TAR wiesz co, już teraz mam problem z identyfikacja które są które. byliśmy zobaczyć krzesła we wrocławiu na jakiejś wystawce nie wiem czy właśnie nie z modo albo planetadesign. i niestety zrezygnowalismy wlasnie dlatego ze byly niewygodne. ale nie wiem na pewno które to więc pewnie namieszałam. idę poszukać co jeszcze maja w sprzedaży to może to zidentyfikuje.

odszczekuje. to nie chodziło o modo. niewiele pomogę bo ja kupiłam krzesła w duce i jestem bardzo zadowolona.

Edytowane przez efilo

jak jestes na etapie szczeniaczka to ja bym poszła w te:

wygodne i mozna sztaplować - idealne jako zapas

http://www.ikea.com/PIAimages/0094417_PE232296_S3.JPG

To z ikea? Kupujemy wlasnie 4 szt. jako zapas. Ale od paru miesiecy jestesmy na etapie "plastikow ogrodowych" i juz nie chcemy tymczasowek. a pocieszam sie ze pies niedlugo wyrosnie z tego etapu gryzienia. w kazdym razie do swiąt bozonarodzeniowych musze cos kupic, bo cala rodzinka w tym roku zbiera sie w naszym nowym domku.