efilo 26.10.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 widze ze watek zyje swoim zyciem dzięki wielkie marjel bo ja dzisiaj opieka nad kruszka wiec z dala od kompa kruszka... lepiej? gorzej? szczerze mowiac ciezko wyczuc. nie ma goraczki ma katar i chrype. no i pokaszluje. co jej naprawde jest dowiemy sie jutro rano bo jedzie do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 niech zdrowieje Maluszek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 jasne po weekendzie do przedszkola i moze do piatku wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ech no jak możesz to nie dawaj tak od razu:( ja też tak Piotrusia a już dobrze a już lepiej i do przedszkola no i się niemal zapalenia płuc nabawił antybiotyku już nie mógł dostać dwa razy bańki miał postawione i pawie 3 tygodnie nie chodził do przedszkola:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 nie moge wusia niestety. troche jest za mala zeby sama zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no ja kombinowałam aż musiałam iść na opiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 widac mialas taka mozliwosc. ja nie mam. p.s. pewnie inaczej bym na to spojrzala jakby to byly takie problemy jak ty mialas, a nie katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ja nie miałam możliwość po prostu stwierdziłam że dosyć przedkładania pracy nad dziecko:( u nas też od kataru się zaczęło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 na szczescie u wiekszosci dzieci na katarze sie konczy. jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ja Ci życzę żeby szybciutko przeszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ściskam w takim razie kciuki, aby na katarze się skończyło i Kruszka szybciutko wróciła do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.10.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 a ja się w końcu muszę wybrać na południe bo mnie jedna taka nelli ustrzeli Ooooo to Ty masz tak jak ja Wręcz czytacie w moich myślach Całuski dla Kruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam Efilo. Przyszlam sie przywitac. Na pewno sie powtorze ale przepieknie urzadzilas swoj dom. Wnetrza katalogowe. Takie jak lubie Przegladajac rozne fora "meblowe" natrafilam na twoj (prawdopodobnie) wpis o meblach modo. jesli tak , to czy orientujesz sie czy krzesla z modo sa wygodne? Ładne sa bardzo. A szukamy jasnych krzesel, nowoczesnych ale pod warunkiem zeby byly wygodne, a krzesla modo wygladaja na takie. myslelismy jeszcze o krzeslach z halmaru k59- co prawda mniej nam sie podoba ale tez wyglada na wygodne. jesli Ty lub dziewczyny z forum moga cos podpowiedziec to wielkie dzieki. powrotu do zdrowia dla corci i cierpliwosci dla mamy zycze Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witanko,\efi, jakiej firmy - producenta kupowałaś finish parkiet ? wiem, że było ale trudno mi znaleźć...\buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) amtluś - to finishparkiet nazwa taka TAR wiesz co, już teraz mam problem z identyfikacja które są które. byliśmy zobaczyć krzesła we wrocławiu na jakiejś wystawce nie wiem czy właśnie nie z modo albo planetadesign. i niestety zrezygnowalismy wlasnie dlatego ze byly niewygodne. ale nie wiem na pewno które to więc pewnie namieszałam. idę poszukać co jeszcze maja w sprzedaży to może to zidentyfikuje. odszczekuje. to nie chodziło o modo. niewiele pomogę bo ja kupiłam krzesła w duce i jestem bardzo zadowolona. Edytowane 27 Października 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzieki, my myslimy o tych: http://modo4u.pl/katalog/details/232/32/produkty/krzesła/krzesło-white-clasic nie wklejam zdjecia bo "kopiowanie zabronione" Pozdrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wygladaja okja bym przemyslala skorzane białe nogi - będziesz walczyć ciągle ze szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wygladaja ok ja bym przemyslala skorzane białe nogi - będziesz walczyć ciągle ze szmatą Tak, wiem. Nie tylko ze szmata ale i z moim szczeniaczkiem, ktory aktualnie jest na etapie obgryzania skorzanych sof Pomyslimy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 jak jestes na etapie szczeniaczka to ja bym poszła w te: wygodne i mozna sztaplować - idealne jako zapas http://www.ikea.com/PIAimages/0094417_PE232296_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 jak jestes na etapie szczeniaczka to ja bym poszła w te: wygodne i mozna sztaplować - idealne jako zapas http://www.ikea.com/PIAimages/0094417_PE232296_S3.JPG To z ikea? Kupujemy wlasnie 4 szt. jako zapas. Ale od paru miesiecy jestesmy na etapie "plastikow ogrodowych" i juz nie chcemy tymczasowek. a pocieszam sie ze pies niedlugo wyrosnie z tego etapu gryzienia. w kazdym razie do swiąt bozonarodzeniowych musze cos kupic, bo cala rodzinka w tym roku zbiera sie w naszym nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts