efilo 03.11.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 niezle. jak myślisz? mnie od razu wywinęli i dlatego miałam inaczej niż wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no pewnie tak mozesz sie poprzygladac jesi na zewnetrznej stronie bedziesz miala w polowie uszczelki taki paseczek to jest to ta druga uszczelka a jesli bedzie gladko tzn ze jest wywinieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Efunia pamiętam że w kopalni wiedzy jaką skasowałaś pisałaś że będziesz miała młynek teki chyba? Masz? Jeśli tak to jak się sprawuje, a jeśli nie to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 mam. są dwa modele ja mam ten droższy. jestem zadowolona. pewnie in-sink-erator za 3 tysie jest lepszy ale nie dalabym tyle patrzac teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.11.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ależ dziewczyny to pomyłka. choć bardzo sympatyczna rasia o czymś innym pisała ale okazja zeby szampan wystrzelił była? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 mam. są dwa modele ja mam ten droższy. jestem zadowolona. pewnie in-sink-erator za 3 tysie jest lepszy ale nie dalabym tyle patrzac teraz That's all I need Teraz jest tylko 1 model: TR-50.2, mam nadzieję że to ten tańszy wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 That's all I need Teraz jest tylko 1 model: TR-50.2, mam nadzieję że to ten tańszy wycofali Dorcia ja ten teraz dokładnie taki użytkuje i w nowym domu też go będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dorcia przepraszam cie - mamy franke. Toż coś mi nie pasowało ale nie wiedziałam co - po symbolu od razu zauważyłam że to nie ten. Spytaj jeszcze Kasie - ona go uzytkuje znacznie dłużej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziewczynki 'stąd'kupuje obrus w calvado.plJakby ktoś reflektował na coś od nich to mogę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Niech mi ktoś powie, czy ten jest dobry? http://www.rozdrabniacz.pl/mlynek_koloidalny/ise75.php , bo u mnie też właśnie młynek na tapecie i Księciunio rzekł: ten i żaden inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 rasieńko no to dokładnie to o czym pisałam wyżej in-sink-erator - producent najlepszych młynków na świecie. modelów ma całe spectrum. np...... mój Franke który również jest produkcji ISE różnice oczywiście między modelami występują ale.... ja za ten 'Twój' mogę kupić TRZY! moje. a on nie jest trzy razy lepszy - wiem bo bliscy znajomi mają. niemniej jednak jak macie ten dodatkowy tysiąc zbędny żeby dołożyć do lepszego modelu to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziewczynki 'stąd' kupuje obrus w calvado.pl Jakby ktoś reflektował na coś od nich to mogę kupić. P o c o j a t a m w c h o d z i ł a m...:bash: Dobrze, że nie jestem "stąd" bo już bym cały zestaw Bugatti kupiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 bugatti był u mnie w starym dzienniku niemal od początku budowy zwłaszcza toster mi przypadł do gustu. bo wage wytropilam w miedzyczasie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 rasieńko no to dokładnie to o czym pisałam wyżej in-sink-erator - producent najlepszych młynków na świecie. modelów ma całe spectrum. np...... mój Franke który również jest produkcji ISE różnice oczywiście między modelami występują ale.... ja za ten 'Twój' mogę kupić TRZY! moje. a on nie jest trzy razy lepszy - wiem bo bliscy znajomi mają. niemniej jednak jak macie ten dodatkowy tysiąc zbędny żeby dołożyć do lepszego modelu to czemu nie Wolę tysiaka dołożyć do zestawu jak wyżej... daj jakąś linkę tanią do tego Twojego... a jak zamontuje, to Księciunio nawet nie spojrzy co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 http://www.ceneo.pl/2912768 spytaj kaske czy zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 bugatti był u mnie w starym dzienniku niemal od początku budowy zwłaszcza toster mi przypadł do gustu. bo wage wytropilam w miedzyczasie inna Ależ mi się ich expresssssssss podoba! A wagę muszę kupić szybko, bo młody mnie męczy strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ekspres to wiesz że poza moim zainteresowaniem. ide szukać 'mojej' wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 http://www.e-deco.pl/galerie/w/waga-kuchenna-shell-bial_2532.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 http://www.e-deco.pl/galerie/w/waga-kuchenna-shell-bial_2532.jpg Kosmiczna!!! Dzięki za linki! ...lecę do e-deco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aaaa no to miało być: jak nie masz teki to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts