DorciaIQ 04.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Franke mi pasuje - jest czerwony Rasia ale popatrz: Franke ma 15 lat gwarancji, a Księciuniowy tylko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 bo jak sie interesowałam młynkami to o tece nic nie słyszałam. a franke był już sprawdzony. poza tym wiem że to in-sink-erator i mi to sie bardzo podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 no to teraz znów ja zawróce... głowe Była narzuta na łóżko - teraz pora na elaborat pod tytułem: dobry materac i dlaczego ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ok to o młynkach już zamknijmy - sprawa jest prosta I chętnie o materacach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 I nie musi być elaborat w zasadzie, wystarczy nam: najlepszy jest ten! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Efi, skoro dzisiaj jest dzień "100 pytań do ...", to ja też mam pytania: - jakiego kleju używałaś do gresu na podłodze ?- jakiej grubości masz deskę trójwarstwową ? Większość desek ma grubość ok. 15mm, a jakiś parkieciarz mówił mi, że na podłogówkę powinna mieć nie więcej niż 11 mm, prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Materac lateksowy Hilding lub Janpol. Dalszy wybór to już kwestia zasobności portfela. Żadna z firm nie jest tańsza. Ale modele już się różnią cenami. Generalna zasada: im grubszy i z większa zawartością naturalnego lateksu tym lepszy i droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Do gresu na podlogowke polecam Sopro No.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Matko, ona wie nawet jaki ma klej pod płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ba , nawet wie co ma pod klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja też mam sopro wiem bo sama worki dźwigałam a co do materaca to mi ostatnio ktoś powiedział, że lepiej dwa oddzielne niż jeden:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Efi, dzięki a powiedzcie mi jeszcze o tych deseczkach na podłogówkę, jakiej powinny być grubości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Materac lateksowy Hilding lub Janpol. Dalszy wybór to już kwestia zasobności portfela. Żadna z firm nie jest tańsza. Ale modele już się różnią cenami. Generalna zasada: im grubszy i z większa zawartością naturalnego lateksu tym lepszy i droższy. Ja mam Hildinga i sobie bardzo chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja miałam plusa elastyczny... Pasilka... miałam kiedyś dwie 90cm....i takie średnio wygodne to było. Chodzi o łączenia.... A zaleta to ta, że sprawiedliwie robiły te materace podział na moją i twoją połowę...Teraz mam jeden materac z podwójnym lateksem... i jakieś tam kieszonki ... i powiem tak.... wygodny jest ale jak ja się obracam to lekko mąż jest tyrpnięty i odwrotnie...To nie prawda, że śpimy obok i jeden drugiego nie czuje jak się przewraca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Arnika powinniscie spac na sobie i wtedy byscie sie kieszonkami nie przejmowali Pasiu zależy kto co lubi. powinno sie dwa bo wtedy można dostosować twardość do wagi. ale ja bym nie zniosła dwóch materacy bo mnie wkurza połączenie. ale to juz pytanie do Was jak śpicie z tego co pamiętam Hilding ma teraz w ofercie materac dostosowany do pary możesz zamówić jeden składający się z dwóch różnych twardości - specially for U wybór takiego rozwiązania to optimum. niestety nie finansowe. Lidziu co do deseczek - z punktu widzenia pana od c.o. 11mm (krótsze albo mniej pętli, rzadszy rozstaw rurek) z punktu widzenia pana parkieciarza 14mm (zostaje coś na cyklinowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzieki Ewciu sprawdzę tego Hildinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 A ja mam sułtana z podwójną iolścią lateksu i jest OK i finansowo mnie nie wykończył. Wcześniej miałam Janplo i też był OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja nigdy nie polece materacy z ikei. Może miałam pecha, nie wiem. Niemniej jednak to super wypasiony materac z którego jako jedynego zawsze schodze polamana. Od kiedy go mamy nie lubie jeździć na cały weekend w góry i zawsze wracamy w tym samym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 BTW śmiem twierdzić że materace z Janpolu spokojnie mogą konkurować z Ikeą cenowo bo Janpol produkuje materace tzw. rehabilitacyjne i one są na innej stawce VAT i wychodzą dużo taniej (kilka modeli). My kupiliśmy lateks do Młodego w super cenie. Atena bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ale ja mam Sułtan Polskiego producenta i bynajmniej nie jest to z Ikei materac. Te z Ikei są chyba za miękkie.... może dlatego się źle śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts