mario31 05.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No widzisz Markotko nie ze wszystkim....! Jak się okazało, z modą jestem trochę na bakier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 o matko ten temat jest mi w ogole nie znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No już nie przesadzaj... Na pewno nie jest aż tak źle...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No widzisz Markotko nie ze wszystkim....! Jak się okazało, z modą jestem trochę na bakier... O jaką modę chodzi...? I co w ogóle jest teraz modne.... Czy to co jest na sklepowych półkach, czy to co lubię, czy to w czym się dobrze czuję.... No a może chodzi o modę wykańczania wnętrz... - to ja już wcale nie jestem modna... Rzekłabym staroświecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Arnika nie stresuj się chodzi o modę dla dwulatków Babki mam njusa dnia :D:D w silesii będzie najprawdopodobniej zara home :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 kolejny sklep gdzie moge sie tylko poslinic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zanim to wybudują to się zdazycie odkuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 W Silesii? A w centerze nie ma? Skandal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Eeeee to luzik... Moje wyrosły już, a wnuków jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 05.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Babki mam njusa dnia :D:D w silesii będzie najprawdopodobniej zara home :) no to już po nas;) a kiedy planują otwarcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 nieprędko. jeszcze nie wyszli z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ooooo to nie zaadoptują jakiegoś pomieszczenia w Silesii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jak to dobrze, że mam daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 ja tez w silesi bylam 3 razy w tym 2 w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 A ja byłam w Silesii raz... Pojechałam po buty... ulatałam się za sklepem, nikt nie wiedział gdzie on jest, nieźle pobłądziłam, uffff znalazłam... , ale butów nie kupiłam, nie było mojego rozmiaru...Szukałam wyjście... i znowu się nalatałam... znalazłam wyjście, tylko , że samochód mi się zgubił, no i znowu szukałam.... Nabiegałam się, nogi mnie bolały jak diabli.....Wreszcie znalazłam samochód.....Noooo to już więcej razy nie pojadę.... znowu się ulatam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.11.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 hej hej! mam zamiar jutro nadrabiać zaległości z modą.. już czuję jak mi portfel chudnie jak chudnie portfel, ale w domu przybywa to mnie cieszy, ale jak mam szmatki kupować to mnie w dołku ściska.. ale już grzech w moich starych łachmanach do pracy chodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 To kup apaszkę i ją zmieniaj.... Zawsze będziesz inaczej wyglądać....Facet jak ma ten sam garnitur i zmienia tylko krawaty, to zawsze inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 w samej apaszce moge dosyć kontrowersyjnie wyglądać :) niestety moje garniturki już są bardzo mocno wysłużone i nie wyglądają najlepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Skabusia poplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 nieprędko. jeszcze nie wyszli z ziemi Może do Wielkanocy się wyrobia? Ciekawe w jakiej technologii stawiają tez zara home? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts