efilo 07.11.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) w takiej samej jak cala reszte dobudówki silesii http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/0a/85/4cb55c794aa5e_g1.jpg Edytowane 7 Listopada 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Babki mam njusa dnia :D:D w silesii będzie najprawdopodobniej zara home :) O mamuniuuuu!! Przepadłam z kretesem Widziałam ulotkę o tej dobudowie, napisane było, że najprawdopodobnie skończą na przyszłą jesień/zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 O mamuniuuuu!! Przepadłam z kretesem Widziałam ulotkę o tej dobudowie, napisane było, że najprawdopodobnie skończą na przyszłą jesień/zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anita... bierzesz udział w akcji o kuchnię z Ikei?Jeśli tak to kliknęłam u Ciebie ... I powiedz innym dziewczyną niech klikną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A w warszawie jeszcze nie ma ale moze to i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Anita... bierzesz udział w akcji o kuchnię z Ikei? Jeśli tak to kliknęłam u Ciebie ... I powiedz innym dziewczyną niech klikną.... Nie wiem czy to do mnie? Bom ja Aneta;) ale biorę udział w tym konkursie i proszę serdecznie o codzienne klikanie liczy się każdy głos nie miałam smialosci o tym głośno krzyczeć Ani być posądzoną o spamowanie ale przecież na Was mogę liczyć link do klikania w moim podpisie:) dzięki serdeczne za każdy głos można klikac raz dziennie z jedego komputera, z pracy, zdomu, z komórki itp. Mam nadzieje, ze Efilo mnie stad nie wyrzuci Edytowane 7 Listopada 2010 przez pepejeans Żeby nie było ze to spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Babki mam njusa dnia :D:D w silesii będzie najprawdopodobniej zara home :) :wave: Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 pepejeans nie wyrzuce pod warunkiem że ten tekst o obiadku nie jest pustosłowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 a tak na marginesie przejrzałam kolekcje świąteczną zarahome i nic mnie na łopatki nie rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dobrze mówisz Efi... dobry obiadek nigdy nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.11.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 no to juz zaczynam obmyślać menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 a tak na marginesie przejrzałam kolekcje świąteczną zarahome i nic mnie na łopatki nie rzuciło Mnie akurat też nie, ale na Świętach mi szczególnie nie zależy..! A co tam jeszcze fajnego ma być w tej dobudowanej części..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 podobno negocjują z nextem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 podobno negocjują z nextem Kochana a skąd Ty masz takie njusy..!? No nie powiem... Ucieszyłabym się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kochana a skąd Ty masz takie njusy..!? No nie powiem... Ucieszyłabym się... moze bedzie tam DORADCĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie mogę napisać na forum ale za to mogę opowiedzieć face-to-face będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ojjjj ja też bym chciała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie mogę napisać na forum ale za to mogę opowiedzieć face-to-face będziesz? Będę tak jak wspominałam -) Jak Zuza skończy angielski i wyjedziemy to wyślę Ci sms-ka;) Przywiozę Ci świateczne popierdółki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 super. a Ty się na coś w końcu zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Na razie nic nie kupiłam, ale kombinuję co tu dziewczynkom wymyśleć w pokojach.... I nie powiem, te białe piórka pasowałyby mi do okien na przykład... Efi a czy był w innych kolorach ten "wąż" jarzębinowy, co to go kupiłaś na stół...?! Czy tylko w czerwieni..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts