Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Witaj efilo. Napewno nie jestem pierwszą i ostatnią osobą, która jest pod wrażeniem Twoich wnętrz. Bardzo podoba mi się czarna łazienka. Mam ogromną prośbę.Proszę napisz mi co to za płytka i jak sprawdza się przy użytkowaniu. I jeśli to nie będzie zbyt duży problem proszę o więcej fotek tej baaaardzo eleganckiej łazienki

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kupiłam dwa białe więc na pewno był w innych kolorach. ;) czy amber było to nie wiem bo starałam sie za bardzo tam nie spoglądać ;) swoją droga tego w ogóle nie ma w katalogu. jak połowy rzeczy które kupiłam

ja te futrzaki też do okien przymierzałam i cały czas się miotam czy na okna czy na kominek :)

Agi

to vibrazioni impronty. w utrzymaniu cudne. nie mam zastrzeżeń. co do zdjęć to jest to chyba najbardziej obfotografowane pomieszczenie u mnie w domu. a na dodatek najmniejsze. nie ma jak zrobić więcej zdjęć

:(

kupiłam dwa białe więc na pewno był w innych kolorach. ;) czy amber było to nie wiem bo starałam sie za bardzo tam nie spoglądać ;) swoją droga tego w ogóle nie ma w katalogu. jak połowy rzeczy które kupiłam

ja te futrzaki też do okien przymierzałam i cały czas się miotam czy na okna czy na kominek :)

No popatrz, to wczoraj w Krakowie białych już nie było... A posowałby mi baaardzo, nie powiem...:rolleyes:

jak ja wam zazdroszczę tych wszelkich ozdóbek, które kupujecie do swoich domków :oops: żałuję, że nie udało nam się wykończyć naszego domu na te święta, ale w przyszyły roku sobie odbiję ;)

niemniej jednak cieszę się, że wy będziecie mieć tak pięknie przystrojone domy :D

Efilo, mam pytanie na ktore mam nadzieje znasz odpowiedz;)

Czy sa lampy ogrodowe/zewnetrzne montowane "do sufitu"? Chcialam swiatla wpuszczane w balkonie tak aby oswietlaly gdy sie bedzie siedzialo na tarasie pod balkonem...ale panowie zapomnieli zostawic miejsca i teraz jest po ptokach. Ba nawet kabla nie pociagneli....kabel mam obiecany ale dziur juz nie beda dlubac....Czy gdzies Ci sie oko zahaczylo na czyms takim?

Widzialam tylko takie latarniowe...ale to nie moja bajka...szukam czegos prostego...bez ozdobek...i nie plafonow...

Maja