Agi75 08.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj efilo. Napewno nie jestem pierwszą i ostatnią osobą, która jest pod wrażeniem Twoich wnętrz. Bardzo podoba mi się czarna łazienka. Mam ogromną prośbę.Proszę napisz mi co to za płytka i jak sprawdza się przy użytkowaniu. I jeśli to nie będzie zbyt duży problem proszę o więcej fotek tej baaaardzo eleganckiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 08.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Agi75 - pozwolę sobie odpowiedzieć za Efilo odnośnie płytek - to Impronta Vibrazioni, wiem bo już wcześniej zadawałam to samo pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.11.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 bardzo dziękuję Chloe! Czy Ty też przymierzasz się do czarnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 kupiłam dwa białe więc na pewno był w innych kolorach. czy amber było to nie wiem bo starałam sie za bardzo tam nie spoglądać swoją droga tego w ogóle nie ma w katalogu. jak połowy rzeczy które kupiłam ja te futrzaki też do okien przymierzałam i cały czas się miotam czy na okna czy na kominek Agi to vibrazioni impronty. w utrzymaniu cudne. nie mam zastrzeżeń. co do zdjęć to jest to chyba najbardziej obfotografowane pomieszczenie u mnie w domu. a na dodatek najmniejsze. nie ma jak zrobić więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 dalabys jakas fote tego weza ? a te futrzaki?? to z h&y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Szukam pod nazwą Impronta Vibrazioni, dekoru muszla i nie mogę znaleźć. Czy to z innej serii dekor? Czy ja źle szukam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 kupiłam dwa białe więc na pewno był w innych kolorach. czy amber było to nie wiem bo starałam sie za bardzo tam nie spoglądać swoją droga tego w ogóle nie ma w katalogu. jak połowy rzeczy które kupiłam ja te futrzaki też do okien przymierzałam i cały czas się miotam czy na okna czy na kominek No popatrz, to wczoraj w Krakowie białych już nie było... A posowałby mi baaardzo, nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 dalabys jakas fote tego weza ? a te futrzaki?? to z h&y? Marta węża nia widzę na stronce, a futrzaki to tego rodzaju ozdóbki: http://home-you.com/images/bigger/4141.jpg http://home-you.com/images/bigger/4142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Efi a widziałaś te aniołki..?! http://home-you.com/images/bigger/4144.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak widziałam ale one mi się za bardzo z zalewem tego typu ozdóbek w cerfurach itp made in china kojarzą żeby je zakupić. wyglądały bardzo ładnie. przypomnij mi to ci 'węża' pokażę jak podjedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Szukam pod nazwą Impronta Vibrazioni, dekoru muszla i nie mogę znaleźć. Czy to z innej serii dekor? Czy ja źle szukam???? z tej. nazywają się Armonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 cudne, juz mi sie skrzydla u monah podobaly wieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 skrzydełka też mam. a poza tym takie mniejsze na impressionen kupowałam ale to do kruszki na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To tu też ogłosze: płytek impronta vibrazioni już nie produkują , więcej napisałam u efilo w zdjęciowej zbieraninie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 marjel zmartwiło mnie to o tyle że gdyby coś się stało to nie mam zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 jak ja wam zazdroszczę tych wszelkich ozdóbek, które kupujecie do swoich domków żałuję, że nie udało nam się wykończyć naszego domu na te święta, ale w przyszyły roku sobie odbiję niemniej jednak cieszę się, że wy będziecie mieć tak pięknie przystrojone domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Efilo, mam pytanie na ktore mam nadzieje znasz odpowiedz;) Czy sa lampy ogrodowe/zewnetrzne montowane "do sufitu"? Chcialam swiatla wpuszczane w balkonie tak aby oswietlaly gdy sie bedzie siedzialo na tarasie pod balkonem...ale panowie zapomnieli zostawic miejsca i teraz jest po ptokach. Ba nawet kabla nie pociagneli....kabel mam obiecany ale dziur juz nie beda dlubac....Czy gdzies Ci sie oko zahaczylo na czyms takim?Widzialam tylko takie latarniowe...ale to nie moja bajka...szukam czegos prostego...bez ozdobek...i nie plafonow... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 lidziu ja własnie sobie odbijam zeszły rok więc nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 majuja akurat mam plafon ale swego czasu fajne propozycje wklejałyśmy do markotki. trzebaby poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) maju ja akurat mam plafon ale swego czasu fajne propozycje wklejałyśmy do markotki. trzebaby poszukać dzieki - ide szukac Lo Matko!! Ponad 300 stron do przekopania:D:D Edytowane 8 Listopada 2010 przez mayadaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts