Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do Efilo :)

Witam!

Chciałam oświetlić sobie ścianę z fototapetą i chciałabym zamontować takie lampy lub podobne (jeżeli okażą się za drogie jak na moją kieszeń ;) takie jak ty masz w kuchni 3szt. nad oknem - jaka to firma?

Ewentualnie podobają mi się też te 2szt. obok, takie stożki (które są nad szafką z czajnikiem) jeżeli mogłabyś również napisać mi co to za firma?

Próbowałam szukać na forum czy już ktoś nie pytał o nie, ale już się pogubiłam :bash: i postanowiłam Cię pomęczyć troszkę i zapytać.

Jeszcze raz gratuluję Ci twoich pięknych wnętrz!

Jestem nimi zachwycona!

Dziewczyny glupio mi starsznie ale niestety musze odwolac niedzielny wyjazd i kawke :cry: Mam tyle roboty z projektem, ze nie mam kiedy palcem w nosie podlubac, nie dam rady ogarnac chalupy a do syfu was nie wpuszcze :( Dead line jest na 15.12 a jestem w lesie . Mam juz dosc

to chyba najlepsza chemia budowlana na rynku. jak na dodatek ktoś kto to będzie robił widział już to na oczy to w ogóle sie nie zastanawiaj

noooo... o ile nie mówimy o finansach ;) bo do najtanszych to ona nie należy :)

rzeczywiście do najtańszych nie należy, ale myślę, że się na nią zdecyduję, bo nie chcę, aby mi balkony przesiąkały. W szczególności, że część balkonu stanowi u mnie sufit kuchni

dzięki.

zastanawiam się jeszcze czy nie kupić 'koralików' na allegro i nie zrobić samemu coś takiego jak to:

http://www.bizuteria-handmade.eu/images/obraczki_na_serwetki.JPG

tylko się zastanawiam skąd taki elastyczny drucik

na razie wiem że mogę to zrobić z tzw. drutu z pamięcią albo z podstawy do wyrobu kolczyków

Edytowane przez efilo