ragazza 22.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Też mi się wydaje, że Efi buduje napięcie jak w TVN-ie, a potem jak nam sypnie zdjęcie to znowu będziemy musiały iść na terapię Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 22.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Wow, udalo mi się tu trafić, juz się wystraszylam, że nic z tego, że Efilo zrezygnowałaś z dzinnika:(Dzieki Wusiu za pomoc!!! Powiem szczerze, ze brakowało mi tego czytadła.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 witam wszystkie panie. mamy już pierwsze wsadzone roślinki. zakupione hortensje muszą chwilke poczekać - trzeba dobrze przygotować rabate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 a my nie wierzymy na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 22.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No a fotek jak nie było tak ni ma Napięcie osiągnęło punkt kulminacyjny Normalnie eksploduję zaraz A swoją drogą - za tydzień wchodzi do mnie ekipa wykańczać balkony, a że są półokrągłe, to kompletnie nie wiem, jak je wykończyć, żeby później po elewacji woda się nie lała Bo to ponoć przy półokrągłych balkonach skomplikowane jest, hmmmmmmm... No i robimy ogrodzenie i ziemię nawozimy. Chwalę się, bo mam dosyć tego bagna przed domem Sorki za prywatę, ale gdzieś muszę się wygadać A tutaj tak swojsko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 U nas z ogrodzeniem nadal kicha. Pocieszam sie że pręcej czy póżniej uda nam się to zrobić. Na szczeście pojawił się już murek i można go powoli zasypywać co oznacza że sprzed domu zniknie kupa ziemi i będzie można pomyśleć o roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Też mi się wydaje, że Efi buduje napięcie jak w TVN-ie, a potem jak nam sypnie zdjęcie to znowu będziemy musiały iść na terapię chciałabym niestety nie mam co wklejać za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Do już wprowadzonych lub wprowadzających się : jak dałyście radę posprzątać cały ten pobudowlano - powykończeniowy syf ?! Nieeeeeeee, wykończę się, robię to już tydzień. "Magicznych gąbek" poszło już piętnaście paczek ( czyli 30 sztuk ) i szczerze mówiąc... to końca nie widać ! W zasadzie ze "sprzątaniem" to nie ma nic wspólnego - to raczej "tarcie", "pocieranie", "zdrapywanie" wszystkich kropek, kropeczek, punkcików i plamek ! Nie mam już rąk ani paznokci ( chociaż nie mam długich )... Czy korzystałyście z czyjejś pomocy czy dałyście radę same ? A może zatrudnić jakąś Panią Zdzisię czy Gienię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 u mnie dwie panie zdzisie drapały cztery dni od świtu do nocy i wlasciwie to powinny przyjsc jeszcze kolejne cztery dni. część 'naleciałości budowlanych' została do dnia dzisiejszego i nie mam sily sie za nie zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dodam jeszcze tylko że panie zdzisie przyszły niemal na gotowo - ja tam jechalam na szmacie juz od kilku tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Chyba też tak zrobię... bo się wykończę dosłownie... Już straciłam serce do tego sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No to u mnie byłoby podobnie - bo "najgrubszy" brud wydrapałam już swoimi rączkami...A ile zapłacić paniom Zdzisiom ?Na godziny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.06.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 na dniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 A ile im zapłacić, żeby były.... zadowolone i chętne do pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Kropki na kaflach najlepiej schodza jak sie je najpierw zmoczy a potem przetrze myjka do mycia z ta taka drapiaca czescia Ja mylam wszystko sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.06.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam o poranku. Wiem, wiem, mam taką myjkę - do płyt ceramicznych. W sumie schodzi to wszytko, ale chodzi o... ilość owych kropek. Robię to tydzień, już straciłam serce do tego... a końca nie widać, nie wiem czy zrobiłam 1 / 4... Rzeźnia normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2010 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 u mnie z kropkami nie było problemów. problem jest z fugami epoksydowymi. niestety dłubusie uświntuszyli w nich wszystko równo. barany skończone. i jeszcze mi powiedzieli że ja powinnam była od razu po nich myć. a ustalaliśmy że od razu będą czyścić póki nie zastygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 23.06.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Aga rozumiem cie doskonale bo właśnie to przechodzę. Mnie pomagała jedna pani posprzątać góre ale ja wcześniej juz te kropki zmyłam. drapak do szyb+leon z castoramy- usuwa tynk i klejke z szyb i płytek. wczoraj "obmyłam" podłogi na górze i schody i zajeło mi to ponad godzinę. parter do sprzątania mimo, ze juz mieszkamy. i chyba tez poprosze panią. czasowo to masakra. Efcia dawaj te foty krzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Aga nie ma lekko , wprowadzaj sie na włości, musisz sie oswoić, że jeszcze przez jakiś miesiąc po zamieszkaniu znajdziesz kropki kropeczki i plameczki najwiekszy syf, kurz pewnie juz ogarnełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.06.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hehe, u mnie to samo - fuga epoksydowa.Jedno słowo : MASAKRA. Mam otwartą kuchnię na salon.Więc mój "paprok" uciapkał nią dosłownie wszystko : kuchnię, jadalnię a nawet salon.Ba, nawet przy wyjściu do ogrodu były plamy po tej fudze ( fuga jest w kuchnii ) !!!Najwyraźniej roznosił ją na swoich butach.Brak słów. Uporałam się już z tym - szpachelka a potem "magiczna gąbka" i jechane.Zeszło.Ale mi tylko na tym... zeszły trzy dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts