Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Efi.... ze względu na Emila... ja jutro nie przyjadę :(

Ale Ty się kuruj...

Skaba dochodź do siebie... Kasia też, Markota skończy co ma skończyć, lub sobie przerwę zrobi i kiedyś najazd zrobimy.

Ojjjj chyba nie możemy z takim wyprzedzeniem nic planować.... :(

Trzeba zrobić to z dnia na dzień..., A Ty masz podobno mleczko i kawkę zawsze to i nie ma o co się martwić...

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry ... :)

ja znów interesownie ;) materac ikea - lateks, czy sa różnice między tym naturalnym a sztucznym? no poza twardością... bo mojemu spasował ten najtwardszy ale on ma więcej tego sztucznego lateksu... i nie wiem czy jest sens "rozmieniac się na drobne" czyli doszukiwać proporcji jednego i drugiego...

jak ktoś ma negatywne opinie to niech zakrzyknie głośno, coooo pillssss :)

dzięki :) właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam.... spręzynom odmówiłam uwagi , skupiałam się na polecanym lateksie... wyszukałam własnie odpowiednio twardy dla Mojnego ślubnego... 14 cm grubości, 5 stref, 1tys zł... wszystko da się przełknąć... tylko się jeszcze postanowiłam dopytac o te sztuczne i naturalne lateksy... ale jak nie ma o sobie głowy zawracać to raczej decyzja podjęta :) Szanowny jak się walnął na ten materac w sklepie to kazał za po siebie przyjechać jak będa zamykac sklep :D :D

ciekawam tylko czy są złe opinie na temat lateksów z Ikei... bo o spręzynach coś tam słyszałam ....

Strasznie lubie tu zadawac pytania bo mam szybko i na temat :D

ale żeby nie było... śledze Wasze dysputy na bieżąco :popcorn: :D ostatnio było o poduszkach zdaje się ;)

aaaaaaaaaaa to moze zapytam jeszcze od razu... fajne, nie zabijające ceną oprawy na pstryczki elektryczki - to jakich firm polecacie?

jasne pasie

ale wyceniałam obie serie i berker kosztował 1,5 tys a legrand 4 więc nie bardzo zalicza sie do działu 'tanie'

zgadzam się z Tobą - właśnie ostatnio zamawiałam na jedną ścianę Sistena Corian i ceny rzeczywiście nie są małe :rolleyes:

a pamiętam, że mój elektryk coś mówił o Kontakt Simon, że tanie i jakościowo mogą być :rolleyes:

Efilko!Pisałam na priva ale nie wiem czy wiadomość doszła.Napiszę więc raz jeszcze Twój domek to CUUUUUDOOO!!!!Od południa przeszukuję wątek kuchenny za wzmianką o Twoich uchwytach kuchennych i nic nie znalazłam.HELP!,szukałam takich wszędzie!i znalazłam u Ciebie;)co to ?gdzie to? za ile?Proszę poratuj!

Pozdrawiam

... w temacie pstryczków znalazłam godne zastępstwo dla GIRA E (najprostsze z najprostszych) -seria Karre firmy VIKO(produkcja Turecka ,ale przede wszystkim na rynek niemiecki więc sa bardzo porządne )a cena bezkonkurencyjna.Są już zamontowane,elektryk ocenił ich jakość na 5 (ich mini wadą jest to że nie są bezszelestne).