Arnika 20.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Efi.... ze względu na Emila... ja jutro nie przyjadę Ale Ty się kuruj... Skaba dochodź do siebie... Kasia też, Markota skończy co ma skończyć, lub sobie przerwę zrobi i kiedyś najazd zrobimy. Ojjjj chyba nie możemy z takim wyprzedzeniem nic planować.... Trzeba zrobić to z dnia na dzień..., A Ty masz podobno mleczko i kawkę zawsze to i nie ma o co się martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 szkoda ze sie Wam wyjazd posypał zdrówka wszystkim i szybkiego powrotu do zdrowia potrzebującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć Efi! Jak się masz Słonko..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 22.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ja nawet nie miałam jak spojrzeć do netu ale u mnie tez dziecko chore. a jak tam Ewus się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.11.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 nawet spokoale zostałam z kruszka w domu bo tez ja dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Dzień dobry ... ja znów interesownie materac ikea - lateks, czy sa różnice między tym naturalnym a sztucznym? no poza twardością... bo mojemu spasował ten najtwardszy ale on ma więcej tego sztucznego lateksu... i nie wiem czy jest sens "rozmieniac się na drobne" czyli doszukiwać proporcji jednego i drugiego... jak ktoś ma negatywne opinie to niech zakrzyknie głośno, coooo pillssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 nawet spoko ale zostałam z kruszka w domu bo tez ja dopadło A co Wam dolega Kobitki..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.11.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 nitus niby ten naturalny jest bardziej sprężysty czy cuś ale pani w sklepie z materacami stwierdzila ze roznica nie warta dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 dzięki właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam.... spręzynom odmówiłam uwagi , skupiałam się na polecanym lateksie... wyszukałam własnie odpowiednio twardy dla Mojnego ślubnego... 14 cm grubości, 5 stref, 1tys zł... wszystko da się przełknąć... tylko się jeszcze postanowiłam dopytac o te sztuczne i naturalne lateksy... ale jak nie ma o sobie głowy zawracać to raczej decyzja podjęta Szanowny jak się walnął na ten materac w sklepie to kazał za po siebie przyjechać jak będa zamykac sklep :D ciekawam tylko czy są złe opinie na temat lateksów z Ikei... bo o spręzynach coś tam słyszałam .... Strasznie lubie tu zadawac pytania bo mam szybko i na temat ale żeby nie było... śledze Wasze dysputy na bieżąco ostatnio było o poduszkach zdaje się aaaaaaaaaaa to moze zapytam jeszcze od razu... fajne, nie zabijające ceną oprawy na pstryczki elektryczki - to jakich firm polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.11.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 oprawa na pstryczki elektryczki? a co to jest?jeśli chodzi o pstryczki tanie a porządne to ja polecam berkera np. b.kwadrat u siebie mam sistena life z legranda ale one do najtańszych nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 doberek:)z uwag materacowych i ja skorzystam a co do pstryczków, mi jakoś też Legrand lepiej pasuje niż Berker (tu to tylko serie niemieckie mi sie podobały ale te chyba jeszcze droższe niż Legrand) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.11.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 jasne pasieale wyceniałam obie serie i berker kosztował 1,5 tys a legrand 4 więc nie bardzo zalicza sie do działu 'tanie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 jasne pasie ale wyceniałam obie serie i berker kosztował 1,5 tys a legrand 4 więc nie bardzo zalicza sie do działu 'tanie' zgadzam się z Tobą - właśnie ostatnio zamawiałam na jedną ścianę Sistena Corian i ceny rzeczywiście nie są małe a pamiętam, że mój elektryk coś mówił o Kontakt Simon, że tanie i jakościowo mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zgadza sie, tanie i jakosciowo moga byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.11.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 no to już mam punkt zaczepienia...ten corian faktycznie fajny kupowałyście w necie czy macie sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.11.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ja kupowalam w hurtowni elektrycznej przez elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.11.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Efilko!Pisałam na priva ale nie wiem czy wiadomość doszła.Napiszę więc raz jeszcze Twój domek to CUUUUUDOOO!!!!Od południa przeszukuję wątek kuchenny za wzmianką o Twoich uchwytach kuchennych i nic nie znalazłam.HELP!,szukałam takich wszędzie!i znalazłam u Ciebie;)co to ?gdzie to? za ile?Proszę poratuj!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ... w temacie pstryczków znalazłam godne zastępstwo dla GIRA E (najprostsze z najprostszych) -seria Karre firmy VIKO(produkcja Turecka ,ale przede wszystkim na rynek niemiecki więc sa bardzo porządne )a cena bezkonkurencyjna.Są już zamontowane,elektryk ocenił ich jakość na 5 (ich mini wadą jest to że nie są bezszelestne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 taszanko odpisałam ci z komórki od razu ale coś nie zadziałało uchwyty to zobal http://zobal.com.pl/uploads/pliki-pdf/2010%20pl-ru/uchwyty.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzień dobry!Kochana jesteś.Wielkie dzięki!Rzucam właśnie okiem.Pamiętasz które to wasze (jakiś numer?)Lecę zgłębiać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts