Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilo witaj:)

mam pytanie do Ciebie odnosnie cudnego pochlaniacza-czesto uzywasz? duzo gotujesz? jak sie sprawuje?

mialam miec okap wyspowy kominowy, ale nie mozna go jednak "pociagnac" do komina, bo daleko i belki przeszkadzają...trzeba by kuć i wypuscic na bocznej elewacji domu...jakos sie mi to nie widzi...

tak sie zastanawiam...czy nie lepiej kupic pochlaniacz?

tylko nie bardzo sie orientuje, czy on, ze tak powiem...daje rade?

A bigos na święta?!;)

Pamiętasz czy drogo Was wyszły "zobale",macie u siebie jakiegoś przedstawiciela czy zamawialiście bezpośrednio?Kurcze !wiem że to było całe wieki temu(wieki w kontekście wykończeniówki ,bo ja już nie pamiętam ile kosztowały listwy podłogowe które kupiliśmy 3 dni temu;),a może po prostu nie chcę pamiętać tych wszystkich cen;)))ale jak coś pamiętasz to będę dzwięczna

Pozdrawiam

Efilko

tak coś czuję przez skóre, ze mogę sie do ciebie zwrócić z tym pytaniem.:)

Chcę w przyszłości w kuchni nad blatem roboczym powiesić zwisające lampy, zamiast halogenów. Ile cm nad blatem powinny zwisać, aby to ładnie wyglądało?

Sufit mam podwieszany w tym miejscu i nie wiem czy przypadkiem nie stracą fasonu. bo może sie okazać, że ten zwis będzie za krótki, taki do doopy nie podobny.