efilo 24.11.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 nie wiem jak były zamawiane ale to U9 / U10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.11.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Efilo witaj:)mam pytanie do Ciebie odnosnie cudnego pochlaniacza-czesto uzywasz? duzo gotujesz? jak sie sprawuje?mialam miec okap wyspowy kominowy, ale nie mozna go jednak "pociagnac" do komina, bo daleko i belki przeszkadzają...trzeba by kuć i wypuscic na bocznej elewacji domu...jakos sie mi to nie widzi...tak sie zastanawiam...czy nie lepiej kupic pochlaniacz? tylko nie bardzo sie orientuje, czy on, ze tak powiem...daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 pewnie to zależy od człowieka. jak dla mnie daje rade w zupełności. tylko ja nie gotuje kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A bigos na święta?! Pamiętasz czy drogo Was wyszły "zobale",macie u siebie jakiegoś przedstawiciela czy zamawialiście bezpośrednio?Kurcze !wiem że to było całe wieki temu(wieki w kontekście wykończeniówki ,bo ja już nie pamiętam ile kosztowały listwy podłogowe które kupiliśmy 3 dni temu;),a może po prostu nie chcę pamiętać tych wszystkich cen;)))ale jak coś pamiętasz to będę dzwięczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 nic ci nie powiem - kupilam razem z kuchnia bigosu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 25.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Bigosu nie będzie?!!!!!!Choć prawdą jest że mógłby się nieswojo czuć w waszym domku;) Poza bigosem;) czego jeszcze nie macie jeśli chodzi o wykończenie , bo się na zdjęciach nie mogę tych niedoróbek doszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Cześć Ewciu! Jak tam zdrówko, bo tak cichutko się zrobiło u Ciebie..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 26.11.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzień dobry Efi,jak tam zdrówko, bo faktycznie wątek zamarł-nie mówiąc już o Twojej zdjęciowej zbieraninie:) Pozdrawiam w ten słoneczny w moim regionie dniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 lepiej lepiej. tylko mnie wywiało na dwudniowy wyjazd. przed chwilką wróciłam chwaliłam się że już nie służe za automat do bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.11.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 chwaliłam się że już nie służe za automat do bramy? no brawo, w samą porę bo sie zima zbliżyła nieco do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 lepiej lepiej. tylko mnie wywiało na dwudniowy wyjazd. przed chwilką wróciłam To chora jesteś i jeszcze gdzieś się włóczysz...!? chwaliłam się że już nie służe za automat do bramy? Nic, a nic... Chciałam zauważyć, że się w ogóle bramą nie pochwaliłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 bo sie nią chwaliłam w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A komu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 26.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No to super, automat nice czy innej firmy? Teraz nice ma świetne lampy ledowe do montażu przy siłowniku (wiem, bo właśnie też jestem po montażu w tym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A komu??????? Mienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Aha, i uważa, że już nikomu więcej nie musi. Tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No właśnie - Efi wrzucaj tą bramę, bo ją po ciemku widziałam, no i bez mechanizmu, a to się nie liczy..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja widzialam na fotce ale tez bez mechanizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no właśnie gdzie ta brama i napęd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Efilko tak coś czuję przez skóre, ze mogę sie do ciebie zwrócić z tym pytaniem. Chcę w przyszłości w kuchni nad blatem roboczym powiesić zwisające lampy, zamiast halogenów. Ile cm nad blatem powinny zwisać, aby to ładnie wyglądało? Sufit mam podwieszany w tym miejscu i nie wiem czy przypadkiem nie stracą fasonu. bo może sie okazać, że ten zwis będzie za krótki, taki do doopy nie podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts