Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Edyś kochana patrząc na to że moje zwisy wyglądały' do dooopy nie podobnie' to nie wiem czy jestem dobrym doradcą.

z punktu widzenia ergonomii muszą być na tyle wysoko żeby pochylając się nad blatem nie zahaczać o nie głową.

u mnie były dziwnie krótkie ale: 1. były specjalnie tak wysoko zawieszone przez elektryka bo montował je przed blatem i nie chciał żeby ktoś przygwoździł 2. były przezroczyste i miały nie oślepiać 3. sznurek był krótszy o jakieś 25 cm bo były zamontowane do obniżonego sufitu

Reasumując - jestem zadowolona że już ich nie ma i nie bardzo wiem co ci poradzić.

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

faac -no to też super-obok nice i bieninca-podobno równorzędne firmy w zakresie siłowników. U mnie teraz układają kostkę-ostatni moment, żeby zrobic przed zimą wzjad do garażu (firma odwlekała prace przed 2 miesiące:(). Liczę więc, że również skorzystam z dobrodziejstw garażu tej zimy:) Efi, jakie oświetlenie górne polecasz do płytek aparici angels (pisałam już w wątku oświetlenie, ale nie było odzewu):((( Dla mnie w całej wykończeniówce jest to zdecydowanie najgoooorszy temat. Pozdrawionka!

nie potrafię zdecydowac, z jednej strony myślałam o żyrandolach kryształowych (ale te przyznaję nie sa do końca w mom stylu), z drugiej zaś strony na wizualizacjach jest coś w stylu bijou. Sama nie potrafię zdecydowac i dlatego wszędzie wiszą kable. Wiem, że faktycznie do aparici pasuje prawie każdy styl, ale zależy mi, na czymś neutralnym Zrobię zdjęcia mojej łazienki, wrzucę w weekend na picasa i wyślę Ci na p.w. Sama jestem ciekawa Twojego zdania. Pozdrowionka!

powiem szczerze że robienie kryształków w AD 2011 nie jest najlepszym pomysłem bo z automatu będziesz miała oświetlenie które lada moment będzie passé

a jak już nie jest to twój styl to już w ogóle bym się za to nie brała. oświetlenie w stylu bijou jest chyba lepszym pomysłem o ile tam faktycznie uzasadnione miejsce dla tego typu zwisów - trzeba pamiętać że bijou nie rozświetla wnętrza - 'działa' tylko punktowo

ania

jedziemy?

no Twój zakup było widać z kilometra :)

wpadlismy po poduszke dla kruszki bo sie przesiadła ostatnio na dorosłą którą zwinęliśmy młodemu ale raz że pożyczona a dwa za wysoka dla niej. przy okazji kupiłam na wyprzedaży kilka czerwonych sopelków. ;) i superowe pudełka 'segregujące' do kuchni. ostatnio dzięki nim mamy ekstra porządek w apteczce :D