efilo 26.11.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Edyś kochana patrząc na to że moje zwisy wyglądały' do dooopy nie podobnie' to nie wiem czy jestem dobrym doradcą. z punktu widzenia ergonomii muszą być na tyle wysoko żeby pochylając się nad blatem nie zahaczać o nie głową. u mnie były dziwnie krótkie ale: 1. były specjalnie tak wysoko zawieszone przez elektryka bo montował je przed blatem i nie chciał żeby ktoś przygwoździł 2. były przezroczyste i miały nie oślepiać 3. sznurek był krótszy o jakieś 25 cm bo były zamontowane do obniżonego sufitu Reasumując - jestem zadowolona że już ich nie ma i nie bardzo wiem co ci poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 napęd faac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Efilko dzięki, że sie ustosukowałas do mojego pytania. W sumie to logiczne, żeby wisiałay bezkonfliktowo z moją łepetyną. Cały czas mam tylko zgrzyt czy oby nie za krótko to wyjdzie. Muszę to jeszcze przemyśleć, albo jakieś sznurki spuścić coby miec podgląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 26.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 faac -no to też super-obok nice i bieninca-podobno równorzędne firmy w zakresie siłowników. U mnie teraz układają kostkę-ostatni moment, żeby zrobic przed zimą wzjad do garażu (firma odwlekała prace przed 2 miesiące:(). Liczę więc, że również skorzystam z dobrodziejstw garażu tej zimy:) Efi, jakie oświetlenie górne polecasz do płytek aparici angels (pisałam już w wątku oświetlenie, ale nie było odzewu)(( Dla mnie w całej wykończeniówce jest to zdecydowanie najgoooorszy temat. Pozdrawionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 ja mam oświetlenie niewidoczne właściwie. ale to specjalnie bo nie chciałam iść w kierunku glamour. te płytki są o tyle fajne że można je naprawdę w różnych stylach 'wydać'a jak będzie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 26.11.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 nie potrafię zdecydowac, z jednej strony myślałam o żyrandolach kryształowych (ale te przyznaję nie sa do końca w mom stylu), z drugiej zaś strony na wizualizacjach jest coś w stylu bijou. Sama nie potrafię zdecydowac i dlatego wszędzie wiszą kable. Wiem, że faktycznie do aparici pasuje prawie każdy styl, ale zależy mi, na czymś neutralnym Zrobię zdjęcia mojej łazienki, wrzucę w weekend na picasa i wyślę Ci na p.w. Sama jestem ciekawa Twojego zdania. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 powiem szczerze że robienie kryształków w AD 2011 nie jest najlepszym pomysłem bo z automatu będziesz miała oświetlenie które lada moment będzie passé a jak już nie jest to twój styl to już w ogóle bym się za to nie brała. oświetlenie w stylu bijou jest chyba lepszym pomysłem o ile tam faktycznie uzasadnione miejsce dla tego typu zwisów - trzeba pamiętać że bijou nie rozświetla wnętrza - 'działa' tylko punktowo aniajedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 ania jedziemy? Czy to do mnie..?! W czwartek napisałam co proponuję i zero odzewu z Twojej strony Kochana...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Coscie to nakupily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Chyba dziewczyny zaczely juz stroic domy tymi zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 nie pojechalysmy. za to wpadłysmy na siebie w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.11.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 tez fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 :D A tak właściwie co kupowałaś, bo z tego wszystkiego się nie dowiedziałam...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no Twój zakup było widać z kilometra wpadlismy po poduszke dla kruszki bo sie przesiadła ostatnio na dorosłą którą zwinęliśmy młodemu ale raz że pożyczona a dwa za wysoka dla niej. przy okazji kupiłam na wyprzedaży kilka czerwonych sopelków. i superowe pudełka 'segregujące' do kuchni. ostatnio dzięki nim mamy ekstra porządek w apteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 jakie to pudelka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No musiałam w końcu kupić coś Martynce pod pupę, bo zima przyszła i na samej podłodze się bawić to tak mało przyjemnie... Co do apteczki, to wreszcie mam szafkę na leki w spiżarni , ale i tak jestem ciekawa tych pojemników - wrzucaj linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ale wygodnie trzymać w pudełeczkach bo łatwo segregować i wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 rationell variera http://www.ikea.com/PIAimages/0113067_PE265130_S4.JPG super jakość tworzywa - błyszczące i sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 U mnie szafeczka jest wąziutka, więc pojemniki odpadają. Ale fajne są, podobają mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 też taką miałam w mieszkaniu. ale przy kruszce ciągle mieliśmy problem ze zmieszczeniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts