mario31 29.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No ja musiałam się wcisnąć pomiędzy regał z półkami a pawlacz nad lodówką... http://lh6.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/TNiClVpobGI/AAAAAAAAbCk/blBtmGLTG94/s800/Obraz%20367.jpg Ale jak zrobiłam segregację, to nawet trochę wolnego miejsca zostało w nowej szafce..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.11.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ty to masz miejsca na kopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ja miałam taka i do tego nadstawke http://www.ikea.com/PIAimages/0089100_PE220918_S4.JPG szczerze mówiąc ta Twoja nie wygląda na płytszą niż 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No niestety nie ma więcej niż 15cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 w sumie taka jest najwygodniejsza bo wszystko masz na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dokładnie; dzięki temu że nie jest głęboka, łatwo po wszystko sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ania powiedz prosze jestes zadowolona z wkladu kominkowego?Czy dobrze sie w nim pali,potrafi dogrzac dol a szyba faktycznie jest czysta?Znow mecze bo zobaczylam ze MCZ po raz kolejny ma promocje .Nie wiem czy "pchac" sie w Spartherma (wtedy musialabym kupic tansza wersje czyli z jedna szyba) czy MCZ jest rownie dobry -podziel sie swoim doswiadczeniem -prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 kakusku spartherm nie jest znowuż takie cudo, z tego co obserwuję u siebie.A wogóle to czesc rebiata, jak się mata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.11.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 O Mycha -wszelki duch ....... a ktos pisal ze nawialas z FM -dobrze ze znow jestes:yes:No wlasnie moze ta marka troche przereklamowana i nie warto przeplacac ;)A jakie masz "uwagi" do swojego wkladu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 riebiata ma się dobrze cześć i czołem. jak to dobrze że takie dylematy juz dawno za mną. zresztą u nas mcz nie wchodził w grę z tego co pamiętam mimo że sprzedawca stawał na głowie żebyśmy go kupili. ale czemu? już nie kojarze kakusku a kupiłaś drewno kominkowe? bo jak nie to nie łudź się że będziesz miec czystą szybę maryś przyznaj sie co kupilas oprocz poscieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 obkupila sie umiarkowanie piorkowe ozdoby, bieznik i to chyba na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 obkupila sie umiarkowanie piorkowe ozdoby, bieznik i to chyba na tyle ja też piórkowym ozdobom w h&y znowu nie mogłam się oprzeć mam ten sklep stanowczo za blisko domu a i tak naprawdę to Wasza wina dzień dobry:) zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ania powiedz prosze jestes zadowolona z wkladu kominkowego?Czy dobrze sie w nim pali,potrafi dogrzac dol a szyba faktycznie jest czysta?Znow mecze bo zobaczylam ze MCZ po raz kolejny ma promocje .Nie wiem czy "pchac" sie w Spartherma (wtedy musialabym kupic tansza wersje czyli z jedna szyba) czy MCZ jest rownie dobry -podziel sie swoim doswiadczeniem -prosze Kakusku witaj! Z wkładu jestem bardzo zadowolona - nie mam mu w zasadzie nic do zarzucenia -) Jest bardzo ładnie i solidnie wykonany. Z jednej strony szybka podnosi się do góry (u mnie od strony salonu) i możesz ją położyć do przodu, żeby wygodnie umyć. Od strony kuchni można tylko odchylać w przód, ale tam w zasadzie poza myciem jej nie otwieram. Musisz jedynie pamiętać o tym, że kupując kominek dwustronny większość swojego ciepła oddaje on na parterze, więc robienie rozprowadzenia na inne pomieszczenia mija się z celem - tak nam w każdym razie tłumaczył facio od kominków. Za to rewelacyjnie spełnia swoją funkcję na dole, bo przy takim układzie jak ja mam (Ty zresztą chyba też), paląc w kominku ogrzewam w zasadzie cały parter - oczywiście mówię o tej otwartej części. Podsumowywując - gdybym miała drugi raz wybierać też kupiłabym MCZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 maryś przyznaj sie co kupilas oprocz poscieli? Widzę, że Marta zdała Ci już relację..! Zapomiała jedynie o zapaszku... Większość zakupów robiłam w zasadzie dla mojej psiapsióły z Rzeszowa. A Ty byłaś wczoraj w Rudzie..!? Pochwal się koniecznie co kupiłaś..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 nie, wczoraj na wypad nie miałam czasu - gdybym miała to bym skoczyla z Tobą mam nadzieje ze dzisiaj mi sie uda choc patrzac na pogode to jakos mi sie odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No ta pogoda zdecydowanie zniecheca ja dzis znow do forum skocze, bo Amelii butow nie zdarzylam juz zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nie narzekajcie na pogodę, bo w końcu przestało padać -) I nawet słonko nieśmiało się przebija..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ja kupilam kruszce buty zaocznie. na szczęście pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mam nadzieję, że moje zaoczne zakupy też będą pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 O Mycha -wszelki duch ....... a ktos pisal ze nawialas z FM -dobrze ze znow jestes:yes: No wlasnie moze ta marka troche przereklamowana i nie warto przeplacac ;)A jakie masz "uwagi" do swojego wkladu? no cóz, cena mogłaby być niższa. rączka nierdzewna zaczyna rdzewiec-pewnie jakąś dupną srubke wsadzili. Jak juz kupiłam swój to dopiero znalazłam inne proste szczelne kominki dwustronne na necie i puknelam się w głowe. Co do dwustronności to niby oddaje ciepło na dół jak mówi Marysia, ale mi przez otwartą przestrzeń w salonie leci i tak na góre-jeszcze nie zakładałam tam grzejników-bo nie ma po co-kominek ogrzewa całą część dzienną i góre-łacznie pewnie jakies 160 metrów. U mnie czysta szyba w kominku przy suchym brykiecie jakoś nie działa, dopiero jak zrobię w kominku kotłownię to się sama czyści.Efi może chodziło o rurę doprowadzającą powietrze, albo o komin? Moja varia ma w opisie chyba 15 na doprowadzenie i 20 na komin, tymczasem ja na doprowadzenie mam 10/11 -moze stąd te czarniutkie szyby.Może Mcz wystarczą mniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts