markoto 02.12.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Uzywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.12.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Efilo chyba u Ciebie była kiedyś taka fajna stronka z grzejnikami łazienkowym..... HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 kalmar? http://www.kalmar.waw.pl/produkty/46/2/prosta_forma/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No to ja zadam pytanie ignoranta co to takiego separator do czyszczenia kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Takkkkk -dzięki!!!! Toffe - To takie pudełko między odkurzaczem a rurą ssaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 to taki kubeł który się podpina do rury odkurzacza centralnego - separuje znaczy oddziela duże cząstki stałe, ale też ciecze co by nie lądowały w odkurzaczu http://www.ecomol.pl/files/1058913231/separator20.png_200_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A czy to opcja tylko przy odkurzaczu centralnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 generalnie tak.chociażby dlatego że wydatnie zmniejsza siłę ciągu. wątpie żeby taki azorek podołał. w przypadku braku odkurzacza centralnego raczej obstawialabym zakup jakiegoś odkurzacza przemysłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Taki był pomysł jak kupowaliśmy odkurzacz budowlany, że później będziemy używać do kominka ... ale jego obecny wygląd powoduje że mam obawy czy będzie jeszcze się nadawał jak już skończymy budowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.12.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Normalny odkurzacz też da radę z separatorem,sąsiadka akurat ma separator a nie ma odkurzacza centralnego i mówi że działa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.12.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Efi i reszta dziwczyn, czy baterie podtynkowe Paffoni, Deante i Tres są dobre ? Muszę się w końcu na coś zdecydować, a nie mam bladego pojęcia co wybrać Poradźcie coś proszę. Jeśli macie jakieś inne dobre firmy, to też napiszcie, pliiiisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 to akurat nie najwyzsza polka baterii ale wiem ze wiekszosc dziewczyn ma paffoniego i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.12.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 paffoni - mam i sobie chwalę, ale na razie mam krótkoPlan miałam taki, ze dam tansze baterie tam gdzie mniej ich używam, ale wyszło inaczej i teraz paffoniego używam najczęściej. deante to niska średnia polka, ale moja koleżanka ma od lat 12 i zadowolonatres - dobra jakość za umiarowaną cenę, dość często stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja z tych trzech nie zamontowałabym deante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Normalny odkurzacz też da radę z separatorem,sąsiadka akurat ma separator a nie ma odkurzacza centralnego i mówi że działa bez problemu o widzisz. skąd ma przejściówki? można coś takeigo gdzieś dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Efilo, jakiej firmy masz czarny kibelek, i czy może znasz jeszcze firmy produkujące takowe? Czy są specjalne środki do czyszczenie czarnej ceramiki, podejrzewam że np. po domestosie mogą być przebarwienia. Lidszu, ja teraz w domu mam hansgrohe i po 7 latach użytkowania wyglądają jak nowe, do nowego domu musieliśmy wybrać ciut tańsze gdyż będzie ich dużo więcej. Braliśmy pod uwagę paffoni, tres i kludi, ostatecznie kupiliśmy kludi, ale jeszcze nie użytkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Nad Paffonim, bądź Tresem zastanawiałam się do dolnej łazienki do prysznica, który będzie raczej rzadko używany. Na górę do naszych łazienek chciałabym pewnie Grohe, bądź Kludi, ale zobaczymy co na to monsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 marjel kibelek jest no-name z LM. używam domestosa i nie widze zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Na górę do naszych łazienek chciałabym pewnie Grohe, bądź Kludi, ale zobaczymy co na to monsz weź grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 o widzisz. skąd ma przejściówki? można coś takeigo gdzieś dostać? Pytałam ją teraz o to,powiedziała,,że normalny odkurzacz podłącza do prądu,rurę z tego odkurzacza wkłada do otworu w separatorze i to wszytsko.Nic nie dokupywała.Tylko separator,a w tym separatorze ta dziura na rurę jest uniwersalna,bo onba jest z takiej jakby gumy,że wejdzie i cieńka rura i gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts