Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Dzięki efilo z tego co się już orientował na temat czarnej ceramiki to widzę że poniżej 2 tys., dobrego wc nie kupię:( a powiem nawet że grubo ponad dwa!

Wczoraj kobieta w sklepie nam nagadała że przy czarnej to specjalne środki itp. a tak w ogóle to ona odradza.

Mój m już prawie był gotów zrezygnować, ale ja nie odpuszczę:D

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pani ze sklepu po prostu odradzała czarną ceramikę, nie zaważając na cenę:)

Może i są kibelki fajne za 400zł, jakbym taki znalazła to bym kupiła, ale kurka znaleźć nie mogę :eek:

Taki mi się podoba http://megalazienki.pl/wc/villeroy--boch-muszla-powieszana-czarna,6513s tu bez deski :bash:, wiem wiem to już mój problem:-)

Edytowane przez MarJel

Marjel ja miałam alternatywę albo taka za 400 czarna albo jakaś lepsza biała. Te za 5 tysięcy komplet nie wchodziły w grę - mam lepsze miejsca na przepuszczenie takiej góry kasy ;) jak moja pani usłyszała o białej to rwala włosy z głowy. I szczerze mówiąc miała racje.

A musi być kwadratowy? Ludzie to nie roboty ;)

Wybacz Efilo że w Twoim wątku, o cudzych wc dyskusja sie toczy ;)

MarJel - ja już wcześniej wklejałam w łazienkach ten czarny zestaw - mi sie podoba - nie jest kwadratowy... ale właściwie po co kwadrat ??

Wc i bidet - każdy ok. 1000 zł.

http://photos01.istore.pl/15642/photos/big/993428.jpg

PS. Ja też jestem zwolenniczką czarnej ceramiki w swojej prywatnej łazience.

efilo naprawdę Twoje wc kosztowało 400zł?

Oczywiście nie musi być kwadratowy to był tylko przykład, zresztą jedna łazienka będzie bardzo kanciasta, inna prawie że okrągła, a ta czarna to taka pomiędzy;)

atika dziękuje Ci bardzo brałam też pod uwagę ten kibelek, ceramika jest chińska, ale mają bardzo dobrą opinie czytałam sporo na ich temat, nie pamiętam tylko czy są błyszczące czy matowe, u mnie ma się błyszczeć:D

Temat już nie aktualny, mój wykonawca właśnie znalazł mi czarne wc firma włoska cielo, mam mi załatwić w dobrej cenie:lol2:

cześć OLIMPie/Pio Forum :) co ciekawego słychać ? szukam jakiegoś resume na czas kolejnego niebytu na FM i u Ciebie, ale pewnie marne szanse ;)

Stron przybyło. Przejrzałem uczciwie ostatnie dwie, bez bicia sie przyznaję ;)

mam pytanie do 'kakuska' i Ciebie w kwestii kominków... Czy pytacie sprzedajacych o scenariusz zdejmowania dźwiczek w danym modelu ? Chodzi mi o zrobienie w okresie niegrzewczym kominka romantycznie otwartego jesli komus to do głowy przyjdzie... (a bezpieczeństwo pozwoli)

aaaa... bystrzacha ze mnie... Wy pewnie macie drzwi w pionie suwane, wiec 'otwarty' macie luzakiem (widac tylko pas drzwi z klamką) ?

Edytowane przez marekmarian