MarJel 03.12.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Dzięki efilo z tego co się już orientował na temat czarnej ceramiki to widzę że poniżej 2 tys., dobrego wc nie kupię a powiem nawet że grubo ponad dwa! Wczoraj kobieta w sklepie nam nagadała że przy czarnej to specjalne środki itp. a tak w ogóle to ona odradza. Mój m już prawie był gotów zrezygnować, ale ja nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 widac ja sie nad kibelkiem aż tak nie roztkliwiam nie wiem czym sie rózni dobry kibelek za 2 tysiace od niedobrego za 400 zł może pani odradza te za 2 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Pani ze sklepu po prostu odradzała czarną ceramikę, nie zaważając na cenę Może i są kibelki fajne za 400zł, jakbym taki znalazła to bym kupiła, ale kurka znaleźć nie mogę Taki mi się podoba http://megalazienki.pl/wc/villeroy--boch-muszla-powieszana-czarna,6513s tu bez deski , wiem wiem to już mój problem:-) Edytowane 3 Grudnia 2010 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Efilciu jako że masz fifjoła na punkcie dobrego światełka;) to może mi podpowiesz potrzebuję świetlówki T5 14W do kuchni żeby dawały fajne ciepłe światło, które by były najlepsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Takie z zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ale że co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Marjel ja miałam alternatywę albo taka za 400 czarna albo jakaś lepsza biała. Te za 5 tysięcy komplet nie wchodziły w grę - mam lepsze miejsca na przepuszczenie takiej góry kasy jak moja pani usłyszała o białej to rwala włosy z głowy. I szczerze mówiąc miała racje. A musi być kwadratowy? Ludzie to nie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Wusia wybierz takie o wyższej ( zimniejszej) barwie. Te ciepłe to nieporozumienie - wychodzą ciemlaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 teraz to mam zgryz bo ja chciałam o takiej barwie najbliżej zwykłej żarówy:( i co to wyższa znaczy ile:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.12.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wybacz Efilo że w Twoim wątku, o cudzych wc dyskusja sie toczy MarJel - ja już wcześniej wklejałam w łazienkach ten czarny zestaw - mi sie podoba - nie jest kwadratowy... ale właściwie po co kwadrat ?? Wc i bidet - każdy ok. 1000 zł. http://photos01.istore.pl/15642/photos/big/993428.jpg PS. Ja też jestem zwolenniczką czarnej ceramiki w swojej prywatnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 efilo naprawdę Twoje wc kosztowało 400zł? Oczywiście nie musi być kwadratowy to był tylko przykład, zresztą jedna łazienka będzie bardzo kanciasta, inna prawie że okrągła, a ta czarna to taka pomiędzy;) atika dziękuje Ci bardzo brałam też pod uwagę ten kibelek, ceramika jest chińska, ale mają bardzo dobrą opinie czytałam sporo na ich temat, nie pamiętam tylko czy są błyszczące czy matowe, u mnie ma się błyszczeć Temat już nie aktualny, mój wykonawca właśnie znalazł mi czarne wc firma włoska cielo, mam mi załatwić w dobrej cenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.12.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Efilo jakiego misia w tym roku kupilas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 05.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Efilo Czy możesz podpowiedzieć co to za kinkiety masz na ścianie w kuchni przy oknie?Wydawało mi się że kiedyś pisałaś na kuchniach ale nie dałam już rady brnąć przez cały ten wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Efilo jakiego misia w tym roku kupilas??? hehehe pamiętliwa bestia z Ciebie kupiłam dwa - mile i różyczke Synthia to aquaform clin atika daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.12.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A jak..zainspirowalas mnie tym Twoim pomyslem i u nas obok Zuzi z zeszlego roku zasiadla Mila Moja corka urodzila sie w 2009 wiec zbieram misie dla niej od 2009 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 a teraz juz mozna kupic tylko tego brazowego misia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 06.12.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) cześć OLIMPie/Pio Forum co ciekawego słychać ? szukam jakiegoś resume na czas kolejnego niebytu na FM i u Ciebie, ale pewnie marne szanse Stron przybyło. Przejrzałem uczciwie ostatnie dwie, bez bicia sie przyznaję mam pytanie do 'kakuska' i Ciebie w kwestii kominków... Czy pytacie sprzedajacych o scenariusz zdejmowania dźwiczek w danym modelu ? Chodzi mi o zrobienie w okresie niegrzewczym kominka romantycznie otwartego jesli komus to do głowy przyjdzie... (a bezpieczeństwo pozwoli) aaaa... bystrzacha ze mnie... Wy pewnie macie drzwi w pionie suwane, wiec 'otwarty' macie luzakiem (widac tylko pas drzwi z klamką) ? Edytowane 6 Grudnia 2010 przez marekmarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 a teraz juz mozna kupic tylko tego brazowego misia?? po pierwsze codziennie wystawiaja wszystkie a po drugie są też w rossmannach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 aaaa... bystrzacha ze mnie... Wy pewnie macie drzwi w pionie suwane, wiec 'otwarty' macie luzakiem (widac tylko pas drzwi z klamką) ? lepiej bystrzacho u mnie nie ma nawet pasa ani klamki - dół kończy się szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 06.12.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witaj Efilo! po otwarciu widzisz tylko pas szyby na górze ? czy na dole jak jest zamkniety, a otwierasz jakos magicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts