Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzwoniłam, jodła kaukaska do 2,5 kosztuje 180, do 2,2 troszke mniej. sa tez świerki serbskie w donicy i pani twierdzi, ze się przyjmują w ziemie albo mozna je trzymac w donicy do przyszłego roku. podobno sa inaczej cięte niz jodła. maja otwarte do 17 , w sobote do 13. w przysżłym tygodniu będa miec dostawe świerków srebrnych ciętych.

Efilko chcialabym powoli zamawiac oprawy oswietleniowe i planuje na przedpokoju dac takie oswietlenie http://www.ceneo.pl/7720973s

Mam w zwiazku z tym pytanie -czy moge taka oprawe zamontowac w suficie podwieszanym skoro pisze ze jest natynkowa?

Pamietam ze masz u siebie nad wyspa natynkowe chorsa wiec przypuszczam ze sie da tylko czy sa z tym jakies wieksze problemy?Czy wtedy ta oprawa jest nizsza bo czesc chowa sie w poweiszanym suficie czy mozna to jakos inaczej zamontowac?

Wymyslilam sobie takie tubki na przedpokoj ale wszystko co na razie znalazlam jest natynkowe .Pomoz prosze http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif

byłam po choinke. zachowalismy sie jak tata świnki peppy czyli każda była za mała i usatysfakcjonowala nas dopiero taka która sie nam niemal nie zmiescila do auta. wymyslilismy ze na przejsciowy okres (babka zakazala nam z dworu wnosic do mieszkania) wsadzimy ją do pomieszczenia ogrodowego. jak już ją tam zatargalismy to się okazało że się nie mieści - za wysoka - chcąc nie chcąc wrócilismy z nią do garażu - tam jest ponad 3m :D

zapłaciłam dokładnie tyle ile monia pisała. martuś nie wlazła by nam druga bo wieźliśmy w środku i byliśmy we dwójke.

Hej! Dwano mnie było. Efilko, czy masz gdzieś jakiś album z fotkami, bo juz nie wiem gdzie szukać, a Twoje wnetrza bym chętnie obejrzała. No chyba, że już nie udostępniasz, to wtedy wybacz, że nie jestem w toku.

Buziaki i wszystkiego dobrego!!!