kluczmonia 08.12.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ja 200 tez za choinke nie dam. nastawiałam się na okolice 100. Marta a w zeszłym roku gdzie kupowałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 nie pamietam, pewnie gdzies od marketem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 08.12.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzwoniłam, jodła kaukaska do 2,5 kosztuje 180, do 2,2 troszke mniej. sa tez świerki serbskie w donicy i pani twierdzi, ze się przyjmują w ziemie albo mozna je trzymac w donicy do przyszłego roku. podobno sa inaczej cięte niz jodła. maja otwarte do 17 , w sobote do 13. w przysżłym tygodniu będa miec dostawe świerków srebrnych ciętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jak gdzieś wypatrzycie choinkę większą nawet jak 2,5m nawet jak 3m to dajcie znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.12.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Efilko chcialabym powoli zamawiac oprawy oswietleniowe i planuje na przedpokoju dac takie oswietlenie http://www.ceneo.pl/7720973s Mam w zwiazku z tym pytanie -czy moge taka oprawe zamontowac w suficie podwieszanym skoro pisze ze jest natynkowa?Pamietam ze masz u siebie nad wyspa natynkowe chorsa wiec przypuszczam ze sie da tylko czy sa z tym jakies wieksze problemy?Czy wtedy ta oprawa jest nizsza bo czesc chowa sie w poweiszanym suficie czy mozna to jakos inaczej zamontowac?Wymyslilam sobie takie tubki na przedpokoj ale wszystko co na razie znalazlam jest natynkowe .Pomoz prosze http://emotikona.pl/emotikony/pic/aniolek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.12.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 kakuskuprzyznam szczerze że nie kumam. tą lampę montujesz po prostu do sufitu. niezależnie od tego czy jest podwieszany czy nie. nie wpuszcza się jej do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ewcia, czy sprawdzałas jak się układa stan wody Warty? czy jest płynność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.12.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 jesli załapałam prawidłowo to jak najbardziej wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 załapałas, załapałas, nawet przez sekundę nie miałabym wątpliwości, czy zakumasz,ale przyznam się ze nie sprawdzałam jeszcze, czy aby napewno tyle. No nie było czasu jeszcze, ale przysiąde i policzę aj promis. jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Chodźcie na licytację :) : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=4450054#post4450054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O jaką Wartę i płynność Wam chodzi? Dzisiaj pod M1 była jodła kaukaska za 100zł i to wysoka była... Mąż nie chciał jej kupić jeszcze, bo do świąt jeszcze kawał czasu... i nie wiem czy miał czy nie miał racji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Efi to moja wina bo tak metnie pisze Nie wiedziec czemu jakos mialam zakodowane ze do sufitow podwieszanych mozna montowac tylko oprawy downlight. Dzieki serdeczne za informacje http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 10.12.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Efilo kupiłaś choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Byłaś już po tą choinkę???I jakie cenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 byłam po choinke. zachowalismy sie jak tata świnki peppy czyli każda była za mała i usatysfakcjonowala nas dopiero taka która sie nam niemal nie zmiescila do auta. wymyslilismy ze na przejsciowy okres (babka zakazala nam z dworu wnosic do mieszkania) wsadzimy ją do pomieszczenia ogrodowego. jak już ją tam zatargalismy to się okazało że się nie mieści - za wysoka - chcąc nie chcąc wrócilismy z nią do garażu - tam jest ponad 3m zapłaciłam dokładnie tyle ile monia pisała. martuś nie wlazła by nam druga bo wieźliśmy w środku i byliśmy we dwójke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 OK Efi nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Hej! Dwano mnie było. Efilko, czy masz gdzieś jakiś album z fotkami, bo juz nie wiem gdzie szukać, a Twoje wnetrza bym chętnie obejrzała. No chyba, że już nie udostępniasz, to wtedy wybacz, że nie jestem w toku.Buziaki i wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Noooo nieźle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.12.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 no i to mówi tak, której choinka 3 metrowa była za wysoka i wogóle No pięknie! To czubek bedziesz z antresoli zakładać Efi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 problem w tym że nie planujemy choinki w salonie tylko w holu więc raczej ze schodów żelko kochana jest kilka zdjęć w galerii ale nie uzupełniam tego więc się tam nic nie dzieje. ma ktoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts