Arnika 25.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja zawsze zwłaszcza z taką atrakcją z kokardkami. najchętniej z taką jedną amatorką żywych stworzeń ?????????????? Ty , czy Kruszka????????? No to musimy się skrzyknąć, bo wiesz, zimą dłużej się robią, niż wiosną czy jesienią... Inna temp na dworze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.01.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jak ktos byłby ciekawy jak wyszedł gabinet to zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 28.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ja oczywiście bylam ciekawa, gabinet miodzio, łazienka biala też perfect..........................chociaż, do wystroju wnętrza nie pasuje kolor mydła w dozowniku przy bidecie:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.01.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a wiesz że chyba ten pojemnik wymienie. serio serio. bo ten plyn był przezroczysty. a to oznacza że tam jakas reakcja chemiczna zachodzi. pewnie z miedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Efilko już dawno miałam zapytać : jakiej głębokości i szerokości masz te podświetlane pionowe paski na ścianie z kominkiem?( jeśli się nie mylę podświetlone są wężem led?) Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś w ten deseń na ścianie TV tylko dodatkowo chciałam jeszcze ukryć we wnęce telewizor tak aby patrząc na niego z boku nie było widać pleców . Co do Twoich wnętrz to uwielbiam na nie patrzeć i mimo ze doskonale pamiętam niektóre z wcześniejszych fotek nadal mnie zaskakują (np pojawienie się szafek w zabudowie g-k z wc i bidetem w łazience kruszki ) Skoro już o niej wspomniałam to możesz powiedzieć ile ma ona szerokości i jaki zostawiłas odstęp pomiędzy muszlami ? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a wiesz że chyba ten pojemnik wymienie. serio serio. bo ten plyn był przezroczysty. a to oznacza że tam jakas reakcja chemiczna zachodzi. pewnie z miedzią a jak szybko plyn staje się turkusowy?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 kakusku zabudowa ma półtora metra a odstęp między muszlami 45cm (między brzegami a nie osiami) a-nita najpierw turkusowe było tylko mydło na końcu rurki - czyli wypływało troche turkusowego a potem juz przezroczyste. po jakimś czasie płyn w zbiorniczku zaczął się zabarwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 I tutaj tez dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Efi jakie ty masz te szklaneczki do kawy?? Gdzie kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 kupowałam w rossmanie po 2 złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zartujesz chyba ale oczywiscie juz ich nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 tu tez trafilam wiec sie wpisuje coby mi znowu nie zginelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No a ze juz w pracy jestem to czasami postukam tutaj bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 O Krynico Wszelkiej Mądrości Problema mam. iPhonowego problema. Otóż, od jakiegoś czasu mam nowego lapiego, wgrałam nowego iTunesa. Chciałam przegrać ze starego kompa, ale wszystkie próby były nieudane. I wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, że wczoraj chcialam zgrac jakąś muzę, a tu mi iTunes mówi, że owszem skonfiguruje mi telefon z iTunesem, ale kurna na tym iTunesie to mało co jest. I mi gada jeszcze, że wszystkie pliki z telefonu zastąpi plikami z iTunes. Myślałam, że ta konfiguracja dziala w dwie strony, a tu ZONK. No i co teraz? Co zrobić, żeby dzialało jak poprzednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ewa a masz jakies pomysly gdzie mozna kupic jakies fajne szklanki do kawy ale w cenach nie calkiem z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 martuś ja sie nastawiałam na te z krupsa bo mi przypadły do gustu. niestety chyba juz ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.01.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no to nie za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 te sa w miare ciekawe http://allegro.pl/kubek-szklanka-szklanki-latte-dolce-gusto-245-ml-i1410501153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts