Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

ja zawsze :)

zwłaszcza z taką atrakcją z kokardkami. najchętniej z taką jedną amatorką żywych stworzeń ;)

?????????????? Ty , czy Kruszka?????????

No to musimy się skrzyknąć, bo wiesz, zimą dłużej się robią, niż wiosną czy jesienią... Inna temp na dworze.....

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilko już dawno miałam zapytać : jakiej głębokości i szerokości masz te podświetlane pionowe paski na ścianie z kominkiem?( jeśli się nie mylę podświetlone są wężem led?) Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś w ten deseń na ścianie TV tylko dodatkowo chciałam jeszcze ukryć we wnęce telewizor tak aby patrząc na niego z boku nie było widać pleców .

Co do Twoich wnętrz to uwielbiam na nie patrzeć i mimo ze doskonale pamiętam niektóre z wcześniejszych fotek nadal mnie zaskakują :) (np pojawienie się szafek w zabudowie g-k z wc i bidetem w łazience kruszki ) Skoro już o niej wspomniałam to możesz powiedzieć ile ma ona szerokości i jaki zostawiłas odstęp pomiędzy muszlami ?

Z góry dziękuje

kakusku zabudowa ma półtora metra a odstęp między muszlami 45cm (między brzegami a nie osiami)

a-nita najpierw turkusowe było tylko mydło na końcu rurki - czyli wypływało troche turkusowego a potem juz przezroczyste. po jakimś czasie płyn w zbiorniczku zaczął się zabarwiac

O Krynico Wszelkiej Mądrości :)

Problema mam. iPhonowego problema.

Otóż, od jakiegoś czasu mam nowego lapiego, wgrałam nowego iTunesa. Chciałam przegrać ze starego kompa, ale wszystkie próby były nieudane. I wszystko byloby ok, gdyby nie fakt, że wczoraj chcialam zgrac jakąś muzę, a tu mi iTunes mówi, że owszem skonfiguruje mi telefon z iTunesem, ale kurna na tym iTunesie to mało co jest. I mi gada jeszcze, że wszystkie pliki z telefonu zastąpi plikami z iTunes. :mad: Myślałam, że ta konfiguracja dziala w dwie strony, a tu ZONK.

No i co teraz? Co zrobić, żeby dzialało jak poprzednio?