Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Witaj Efi,

dawno nic nie nabazgrałam, ale podglądam regularnie i muszę powiedzieć, że jestem zauroczona Twoim perfekcjonizmem. Masz kompletnie przemyślany i dopieszczony każdy szczegół. Wnętrza w galerii - poezja... Twoje dekoracje świąteczne bajeczne, inspirujące, walentynkowe też świetne, już się nie mogę doczekać co tam wymyślisz na Wielkanoc.

Pozdrawiam serdecznie :)

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewaaaaaaa, a wiesz co? Twoje ściany na antresoli pomogły mi teoretycznie rozwiązać jeden problem u mnie. No wiesz, mam na górze ciągle nie wykończone słupy i ściany a drzwi oczywiście juz są. Tak więc zwracam się do Ciebie z prośbą o zdradzenie tego sekretu, jak Ty masz robione te podcięcia na ścianach na górze? Obstawiam płytę, ale kg czy mdf? Ja u siebie też musiałabym zrobić takie podcięcie dookoła drzwi strychowych na antresoli, ale wolałabym żebyś mnie uświadomiła jak to jest wykończone, plastikowymi, aluminiowymi listewkami, no jak zrobić to powieeeedz:)

:jawdrop: takich wnętrz to nawet w telewizji nie ma, a ni w gazetach wnętrzarskich :o efilo skąd masz takie pomysły?

Czy mogłabyś w wolnej chwili zrobić fotkę światłowodów z antresoli? Czy też z korytarza na górze.

Edytowane przez MarJel

wszystko jasne

tylko.... u mnie sprawa się skomplikowała... o tyle....

http://img10.imageshack.us/img10/4171/dsc45902.jpg

.... że to świeci

o kur własnie dostałam zawału. Jest lepiej niż na wizualce. Nie pokazuj juz bo zerżnę(a tak czekałam na tą ścianę). Wiesz co? Tobie nie potrzeba żadnych obrazów, ani nic, masz juz wszystko co trzeba na scianie miec. Dla mnie ta fota przebija wszystkie inne.Tam w srodku są power ledy kryte szybą?