ragazza 01.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witaj Efi, dawno nic nie nabazgrałam, ale podglądam regularnie i muszę powiedzieć, że jestem zauroczona Twoim perfekcjonizmem. Masz kompletnie przemyślany i dopieszczony każdy szczegół. Wnętrza w galerii - poezja... Twoje dekoracje świąteczne bajeczne, inspirujące, walentynkowe też świetne, już się nie mogę doczekać co tam wymyślisz na Wielkanoc. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 hihi jak zwykle to u mnie pierwsze przygotowania poczynione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ewaaaaaaa, a wiesz co? Twoje ściany na antresoli pomogły mi teoretycznie rozwiązać jeden problem u mnie. No wiesz, mam na górze ciągle nie wykończone słupy i ściany a drzwi oczywiście juz są. Tak więc zwracam się do Ciebie z prośbą o zdradzenie tego sekretu, jak Ty masz robione te podcięcia na ścianach na górze? Obstawiam płytę, ale kg czy mdf? Ja u siebie też musiałabym zrobić takie podcięcie dookoła drzwi strychowych na antresoli, ale wolałabym żebyś mnie uświadomiła jak to jest wykończone, plastikowymi, aluminiowymi listewkami, no jak zrobić to powieeeedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 nie wiem o których konkretnie mówisz ale mam 99% szans że trafię z odpowiedzią: to gk normalnie 'oprawiane' naroznikami i gipsowane - sucha zabudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no i teraz nie wiem czy na 100% uzyskałam odpowiedz, ale myśle, ze na 99% tak rozumiem, ze to płyty klejone do ściany, si? Skończyli Ci juz gabinet? Coś jeszcze wypiękniało, o ile to wogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 nawet nie mów. zdemolowali mi pół domu może za tydzień skończą - musieli zabrać tył bo go reklamowałam. myszko a jesteś w stanie jakoś mi przybliżyć o czym Ty mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 oł maj, więc za tydzień powtórka z rozrywki:( Jak ja juz takich pierdoletów nie lubię. Nawet ramek nie wieszam, bo mam dość sprzątania pyłu.Leżą pól roku w garderobiea mi na przykład chodzi o to:http://img88.imageshack.us/img88/9563/scianaefi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 jesu nie mogę juz patrzeć na te Twoje zdjęcia.Ciągle mi się to nie mieści w głowie jak to wszystko jest schludne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) wszystko jasne tylko.... u mnie sprawa się skomplikowała... o tyle.... http://img694.imageshack.us/img694/482/dsc45903.jpg .... że to świeci Edytowane 2 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No tak Efi teraz to juz olysialam calkiem - slicznie to wyglada - a mozesz gdzies naszkicowac jak to jest robione - to sa plyty g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 i to jak!! nastrojowo:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) takich wnętrz to nawet w telewizji nie ma, a ni w gazetach wnętrzarskich efilo skąd masz takie pomysły? Czy mogłabyś w wolnej chwili zrobić fotkę światłowodów z antresoli? Czy też z korytarza na górze. Edytowane 1 Lutego 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 wszystko jasne tylko.... u mnie sprawa się skomplikowała... o tyle.... http://img10.imageshack.us/img10/4171/dsc45902.jpg .... że to świeci o kur własnie dostałam zawału. Jest lepiej niż na wizualce. Nie pokazuj juz bo zerżnę(a tak czekałam na tą ścianę). Wiesz co? Tobie nie potrzeba żadnych obrazów, ani nic, masz juz wszystko co trzeba na scianie miec. Dla mnie ta fota przebija wszystkie inne.Tam w srodku są power ledy kryte szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie. To szczelina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ide pruć swoje kartony i wogóle rozwalać dom w pył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No Efi to ja juz wiem - mozesz mnie zaprosic na 3-4 godzinki i chodzic ze mna a ja sie bede pytac co ijak zrobione i bede chodzic caly czas z otwarta buzia - ja nie wiem jak ta sciana zostala zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Efi znów pokazałaś te piękne podświetlenia wiec ponawiam prośbę o podanie ich wymiarów (szerokość i głębokość ) pleasssse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 z wielka przyjemnoscia ci pokaże o ile pochwalisz moja pyszna kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 kakusku te akurat szer. 5 cm głębokość 4,5 ale ty chyba pytalas o salon prawda? tam jest to dużo płytsze za to szersze na jakies 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 z wielka przyjemnoscia ci pokaże o ile pochwalisz moja pyszna kawke Kawe pije litrami - I BEDE CHWALIC BEDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts