mirka23 02.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pytam z ciekawości ( może jakiś nowy patent , mam podobne oświetlenie i pewnego razu mój Mały Majsterek włożył swoją rączusię w taką szczelinę i wyciągnął taką świetlówkę kompaktową :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 niezłe. u nas nie ma takiej opcji. po pierwsze to ledy a po drugie nie mamy małego majsterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 02.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no to masz jeszcze sporo czasu na małego majsterka żartuję, nie gniewaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 jak zrobisz w końcu na swojej działce tę Saunę co to o niej nic nie piszesz.... to masz lampy do tej sauny http://www.contemporist.com/2011/02/02/carroll-street-woodworkers-at-ids-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 o saunie nic nie wiem ale lampy są czaderskie. myślę że to wersja glutów w klimacie Twojej stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 o saunie nic nie wiem ale lampy są czaderskie. myślę że to wersja glutów w klimacie Twojej stodoły ale pod warunkiem że na drzwiach stodoły bedzie drewniana tabliczka z napisem 'Stodoła imienia 'efilo' z krainy Muratora'. W ostateczności zgodzę się na taką grawerkę na lampie - jeśli bedzie dyndać w gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 twoja stodoła jest zbyt zacna żeby nosić moje imie ale glu? why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 jej zacność jest póki co wirtualna, więc nia dysponuje nazbyt swobodnie ale kto wie co sie zdarzy niedługo masz juz ten album 'gdzieśtam' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 wszystkie fotki są w fotkach z linku pod moim wpisem - zajrzyj sobie bo byl maly update na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 cze Efi no to mam ten olej Biofa i teraz pani mi mówiła, ze po przetarciu blatu papierem ściernym 240, mam olej nanieść pędzlem, rozmazać, zostawić na 40 min i zebrać metalową SZPACHELKĄ wiesz coś o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ja niestety stosowałam sie do instrukcji na puszce wiec ci nie podpowiem w sprawie pani. ale jesli to ta sama pani ktora mowila ze pozniej juz sie blatu nie olejuje tylko czysci plynem do podlog to well... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 P.S. po 40 minutach to pewnie cie bedzie czekać skrobanie blatu szpachelką. polecam. bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 efilo chciałam sie poradzić w sprawie narzuty, którą masz u Kruszki w pokoju. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/living_room/10714?identifier=10659&pageNumber=2 Czym one się różnią, bo dla mnie jest tu jakiś błąd. Fotki w obu produktach te same, wymiary też a cena różna. Chciałabym kupic taką jak masz ty, z takiego marszczonego materiału, jakby z przeszyciami z gumki, ze mozna to rozciągać a na niektórych fotkach z Ikea jest ona taka supełkowa. Pomóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jedno to narzuta a drugie to koc. Ja mam koc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Efilo, to, ze różnią się nazwa to widzę, mnie o wygląd chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no jedno jest kremowe w supełki (pled) a drugie białe marszczone, ściagane gumką (koc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 matko i córko, nie mogłam się dogrzebać do tych komentarzy, poległy gdzieś na dnie. jak tu ktoś jeszcze zagląda to mam pytanko na cito. jakbyście sobie wymarzyły sztućce to z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Efilo zajrzyj tutaj http://www.georgjensen.com/global/cutleryi tutaj http://ipnoticshop.pl/110-sztucce?orderby=price&orderway=asc iittala maja tez super garnki i ceramike Edytowane 8 Lutego 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 dzięki anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 może takie;)http://babeczkaa.blox.pl/resource/walking_chair.jpgfissler:http://www.garnkifissler.info/wp-content/uploads/2010/08/sztucce_classic_messina1.jpgosobiście do białej prostej zastawy będę szukała czegoś z rączkami "haftowanymi" o ile coś takiego juz istnieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts