Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spirea niestetyt kubatury nie znam na pamiec a nie mam dostepu do projektu. mam osiemsetkę i gwc z awaduktu.

marta to są groszowe sprawy, nie będę ryzykować zakupu 'noname'u' bo nie odróżnie włókniny G4 od G3 czy jakiejs innej pianki do wykładania pudełek podczas przesyłki.

spirea niestetyt kubatury nie znam na pamiec a nie mam dostepu do projektu. mam osiemsetkę i gwc z awaduktu.

dzięki, ale jak 800, to kubatura spora. Nam proponują 400 i wspominają, że na styk, więc nie wiem, czy lepiej nie dołożyć i brać 600. Wg projektu kubatura to 1094 m3, wg moich obliczeń przestrzeń ogrzewana i też wentylowana to ok. 640 m3

a ten na czerpnie tez zamawiasz??

jak masz kubature 600 to raczej 600 to minimum wg mnie

w lecie powinna byc 1 wymiana na godzine, w zimie 1/2 a lepiej zeby pracowala na jak najnizszym biegu bo wtedy jest najcichsza i ma najmniejsze zuzycie pradu

tu zobacz jak to wyglada dla 600 taka wydajnosc jest dopiero na najwyzszym biegu, teoretycznie dla 400 musiala by chodzic caly rok na najwyzsyzm biegu

http://www.pro-vent.pl/mistral-600duo,0.html

Edytowane przez markoto

Efilo, znowu z pytankiem :) z tego, co pamiętam masz krzesła Duki coś podobnego do 'Mrówek". One chyba nie mają żadnego podparcia z tyłu pleców, są tylko taką wygiętą sklejką. Co do wygody, to chyba pisałaś, że są wygodne. Mam jednak pytanie o wytrzymałość. Mam na oku krzesła, które mają podobną konstrukcję, są ze sklejki i zastanawiam się nad wytrzymałością np. przy opieraniu się, czy to się może złamać?

Hejka...

Efi siedzie właśnie w videodomofonach i znalazłam Twój wpis o samsungach, ale nie widać już foty. Możesz powiedzieć co masz?

Szukam sprzętu z dwoma monitorkami, póki co znalazłam tylko to:

http://allegro.pl/zakochasz-sie-videodomofon-samsung-2-monitory-i1456455982.html

reszta jest z 1 monitorem. Pamiętasz może co masz u się? ;)