efilo 11.03.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nituś i tak i nie.jest śliczny i dobrze działa ale... coś mamy skopane z instalacją a nikomu nie chce sie zastanowić co i do tej pory nie odpaliliśmy domofonu na piętrze. no i trzeba dobrze przemyśleć wysokość powieszenia. my mamy nisko bo chcieliśmy żeby kruszka też mogła w miare szybko dosiegnać. a teraz jest problem bo dobrze widać na ekranie tylko na wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 zajawka baaaardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.03.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 pytanie co będzie jak mi trawnik sie przeterminuje do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 pytanie co będzie jak mi trawnik sie przeterminuje do świąt nowy zasiejesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.03.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 pytanie co będzie jak mi trawnik sie przeterminuje do świąt regularne koszenie, podlewanie i przetrwa do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nituś i tak i nie. jest śliczny i dobrze działa ale... coś mamy skopane z instalacją a nikomu nie chce sie zastanowić co i do tej pory nie odpaliliśmy domofonu na piętrze. no i trzeba dobrze przemyśleć wysokość powieszenia. my mamy nisko bo chcieliśmy żeby kruszka też mogła w miare szybko dosiegnać. a teraz jest problem bo dobrze widać na ekranie tylko na wprost. oo widzisz ! u nas tez jest kabel na wysokości ok 1,4 m ale to każdy sprzęt chyba tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nituś to podejrzewam ten sam. tak samo wyglada i tak samo sie nazywa jak wam sie podoba zajawka wielkanocy? http://img863.imageshack.us/img863/1197/zajczki4.jpg CUDO!!! Cześć Efilko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.03.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 cześć rasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zarąbiaste króliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 A ja dziszaj kupiłam rzeżuchę...to zaproszenie dla Twoich zajęcy... ...a pupki mają szałowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 bede je namawiac ile sił żeby sie nie przyniosły przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 cudne zające, daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Efilo, pomęczę Cię trochę w temacie kuchni, bo zauważyłam, że nasza zaprojektowana jest trochę podobna. Interesuje mnie m.in. ten kontakt pod wyspą. Czy jego kosztem masz węższe szuflady w wyspie? czy kabel idzie w "nodze" wyspy?Zastanawiam się także, co lepsze - power port w wyspie, czy ukryty kontakt właśnie tak, jak u Ciebie. Co do niego podłączasz? http://img101.imageshack.us/img101/4971/efilo2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 efilo - zające rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 efilo Basia pokazala zdjecie jak obok okapu mialas jeszcze wiszace lampy Mozesz napisac co to za lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 No tak, rzeczywiście, miałam jeszcze zapisane twoje stare zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 tak, to tesle z italuxu (tesla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Efilo, pomęczę Cię trochę w temacie kuchni, bo zauważyłam, że nasza zaprojektowana jest trochę podobna. Interesuje mnie m.in. ten kontakt pod wyspą. Czy jego kosztem masz węższe szuflady w wyspie? czy kabel idzie w "nodze" wyspy? Zastanawiam się także, co lepsze - power port w wyspie, czy ukryty kontakt właśnie tak, jak u Ciebie. Co do niego podłączasz? do normalnego boku szafki dodany jest lakierowany na wysoki połysk front - w dwóch grubościach płyty spokojnie mieści się kontakt. kabel idzie między szafkami tak jak zresztą kabel do płyty. gniazdko jest bardzo wygodne choć ma jedną wadę - kabel dynda obok wyspy i jak jest podpiety boje sie że mój tajfun o niego zahaczy i mi ściągnie urządzenie przez przypadek (głównie martwie się o iphona ) gniazdka używam oprócz ładowarki do: podłączenia robota kuchennego, ręcznego miksera, opiekacza do tostów. szybko wygodnie i bezproblemowo. miałam zamówiony power port, co ja mówię, był już nawet na miejscu, ale go oddałam i wychwalam nieustannie tą decyzję. blat jest znacznie łatwiejszy do utrzymania w czystości jak nie ma tej 'wypustki' a poza tym to jednak jest blat. zdarza się że coś się wyleje (dzisiaj wykipiał mi makaron - w ciągu dwóch sekund na blacie była woda z całego garnka) - miałabym niezłego stracha gdyby woda zalała power port. gdybym miała go w ogóle mieć w kuchni to tak jak pokazał jakiś forumowicz - wysuwany do góry nogami z wiszącej szafki - bombowy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.03.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To jak już temat kuchni wrócił to ja o blat na wyspie podpytam, On jest raczej grubszy niż standard, zatem czy po całości jest pogrubiony, czy tylko krawędzie? No i szeroki na metr, też chyba takiego w dhl nie mają, stolarz Ci go doklejał? widać łączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 krawędzie są podklejone no i w miejscu gdzie nie ma szafek jest dolna warstwa. wszystko było doklejane - wszerz też. u mnie jak sie przyjrzysz wystarczajaco to najbardziej widać miejsce łaczenia w miejscu gdzie był wstawiany kawałek blatu po tym jak podałam zły wymiar dziury na płytę i trzeba było ją zaklejać przede wszystkim dlatego że zmienia sie w tym miejscu troche układ 'klepek' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts