pasie 14.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ja też mam łączenie i ponieważ było robione od razu to nikt, kto nie wie, że ono tam jest to go nie zobaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 cześć efilo,nie zaglądasz do mnie ostatnio, więc ja przyszłam do Ciebie z pytaniem - czy znasz może jakieś serie baterii w kolorze czarnym (potrzebuję: bidetowej, umywalkowej podtynkowej, i kompletu do kabiny).Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 kludi zentahttp://www.kludi.com/pl/produkte-bad-zentablackwhite.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 dzięki, to widziałam, ale po pierwsze nie za ladne, a po drugie nie ma podtynkowej do umywalki, a po trzecie ma chrom, a ja chcę bez chromu:( Jest Steinberg seria 161, ale cena prysznica i deszczownicy i wszystkiego wokoło mnie zabije. I Zucchetti Pan, tu szukam właśnie cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czarne baterie:Vado IdentityLa Torre Studio 31200Grohe Veris Tres Cuadro Exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 14.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Efilo, czy możesz podac wymiary swojej wyspy? Bardzo mi sie podoba, a moja (w projekcie) wydaje mi się ogromnym klockiem. Mam miec 126cm x 238cm. Doradź jako posiadaczka wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję.Grohe i Vado odpadają ze względu na cenyTres ma znośne ceny, ale nie mają umywalkowej podtynkowej, oszaleję!!!!! Przepraszam efilo za prywatę, ale dziewczyny odpisują tu, nie u mnie, więc tu dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 zucchetti to tanich tez raczej nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 anula nie ma problemuogladałam u ciebie projekt i przy okazji mam pytanie. czemu napisałaś o umywalce że wolisz wolnostojącą od postumentu, nie bardzo rozumiem czym to sie różni? mnie podoba sie la torre dado koszt ok. 900 zł i krótki komentarz a propos 'nie stać' - wierz mi że nie stać cię przede wszystkim na awarie baterii podtynkowej. to nie jest element który wymieniasz przez wykręcenie wylewki z umywalki. p.s. nie polecam kludi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Efilo, czy możesz podac wymiary swojej wyspy? Bardzo mi sie podoba, a moja (w projekcie) wydaje mi się ogromnym klockiem. Mam miec 126cm x 238cm. Doradź jako posiadaczka wyspy duża wyspa=duża wygoda 95x270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 anula nie ma problemu ogladałam u ciebie projekt i przy okazji mam pytanie. czemu napisałaś o umywalce że wolisz wolnostojącą od postumentu, nie bardzo rozumiem czym to sie różni? mnie podoba sie la torre dado koszt ok. 900 zł i krótki komentarz a propos 'nie stać' - wierz mi że nie stać cię przede wszystkim na awarie baterii podtynkowej. to nie jest element który wymieniasz przez wykręcenie wylewki z umywalki. p.s. nie polecam kludi efilo dzięki, LaTorre rzeczywiście są OK - czy możesz mi jednak wyjaśnić pewną sprawę - żadna z tych serii nie ma deszczownicy ani słuchawki (słuchawka jest w wersji wannowej). Co ja w takim wypadku powinnam zrobić - kupić baterię natryskową i co dalej - skompletować ze słuchawką i deszczownicą z innej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 14.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję Ci bardzo efilo. Mnie nie długość, ale szerokość zastanawiała. Na projekcie wyspa wygląda na cięzką i masywną, ale być może to pozory. Zresztą kusi mnie żeby ją zwężyć, bo komunikacja jest dość wąska - tylko 100 cm. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nie ma tu problemu. pytanie tylko czy chcesz utrzymać ten brak chromu także w tym wypadku bo tu już może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No tak, właśnie w tym problem. O ile umywalkowa i bidetowa jest dostępna bez problemu i to w przystępnej cenie (i Zucchetti i LaTorre itd) o tyle prysznicowych na lekarstwo, a jak już są to cena.... Steinberg, piękny, wychodzi >4 tys http://www.steinberg.fi/images/steinberg/series161/161_9011_medium.jpg Jakby Ci coś przyszło do głowy, daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 efilo, dziękuję za info a propos gniazdka we wyspie. Ja także nie chcę power port'u na blacie ze względu na utrzymanie czystości właśnie. W zasadzie jestem już przekonana, aby go wykonać z boku. duża wyspa=duża wygoda 95x270 Twoja ma idealne proporcja jak dla mnie U nas będzie 120x200. Jaką masz odległość wyspy od piekarnika i od zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Anula za komplet pod prysznic? Jeśli tak to nie jest to masakryczna cena. Bo same deszczownice są drogie, do tego jak podliczysz kolejne elementy to cena zacznie lewitowac. Basia jutro zmierze i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Policzyłam i wychodzi: deszczownica ok. 1500 zl, bateria natryskowa (tansza) 1800, zestaw prysznicowy z przylączem ok. 1000. Czy coś jeszcze potrzeba?Mówisz, że to OK? A ile kosztuje porownywalnie w miarę przyzwoity zestaw w chromie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 15.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mnie się też wydaje, że ma fajne wymiary, bo nie sprawia wrażaenia zbyt ciężkiej. Z tego co pamiętam Ty efilo masz zabudowaną szufladami z obu stron. Jakiej w takim razie głębokości są twoje szuflady? Takie płytkie po 40 cm? Masz piękną kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.03.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Policzyłam i wychodzi: deszczownica ok. 1500 zl, bateria natryskowa (tansza) 1800, zestaw prysznicowy z przylączem ok. 1000. Czy coś jeszcze potrzeba? Mówisz, że to OK? A ile kosztuje porownywalnie w miarę przyzwoity zestaw w chromie? element podtynkowy kludi ok. 828, element natynkowy 706 słuchawka 250, wąż 100, uchwyt 150, przyłącze kątowe 108 deszczownica ok 1300 wychodzi ok. 3500 zł więc ja na Twoim miejscu poszłabym w ten wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.03.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mnie się też wydaje, że ma fajne wymiary, bo nie sprawia wrażaenia zbyt ciężkiej. Z tego co pamiętam Ty efilo masz zabudowaną szufladami z obu stron. Jakiej w takim razie głębokości są twoje szuflady? Takie płytkie po 40 cm? Masz piękną kuchnię... dorotko, od strony bardziej użytkowej czyli płyty mam zwykłe szuflady o gł. 60 a z drugiej strony 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts