lidszu 16.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 zdrówko dla ciebie i Kruszki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.03.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 MerewenStolarz od drzwi czy od mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 16.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dziękuję za pomoc w sprawie numeru farby Duuużo zdrowia i uściski dla Kruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.03.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Basia w taki sposób lubie być męczona układ szuflad pod płytą lecąc od góry w dół: 1. przybory kuchenne i najczęściej używane przyprawy w saszetkach (reszta w spiżarni) 2. podstawowe składniki (mąki, sól, cukier, bułka tarta) w pojemnikach, młynki z przyprawami, chrupki śniadaniowe, kakao - tu też jest miejsce na oliwe, olej, magi itp ale czekam na wkład do szuflady żeby mi to nie latało - na razie 'płyny' są w wysokiej zabudowie 3. patelnie i durszlaki układ szafek bo prawej stronie: 1. sztućce 2. codzienna zastawa stołowa (blisko ze zmywarki) 3. garnki i przykrywki Ha! a jednak co kobieta, to inaczej to wszystko sobie poukłada Ja też chciałam w szufladach pod płytą mieć przyprawy itp., ale mój mąż powiedział, że nie będzie się po to wszystko schylał do szuflad... (jest wysoki, ma 190 cm)... i woli, żeby były tam garnki, patelnie itp.... Ja już teraz przy projektowaniu chcę dokładnie przemyśleć, co gdzie będzie umieszczone, stąd moje pytanie - dziękuję. Dużo zdrówka dla Was!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziękuję za pomoc w sprawie numeru farby Duuużo zdrowia i uściski dla Kruszki cmok! Basia ja kombinuje tak żeby dało się wyciągnać przyprawy na blat - będę szukać czegoś w tym stylu: http://www.meblex2.pl/iPoster_zdjecia/15_Blum_org0144_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 też potrzebuję takie cos na przyprawy, bo nie chce mi się szuflady z zawiasami na blat wyciągac do gotowania. Od paru lat mam drewnine pudełka z ikea do szuflad, ale one za małe się robią na moje potrzeby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziewczyny kiedyś daaawno temu była tu mowa o dobrym mopie z wiadrem na kołach i odciskaczem do szmaty... pamięta ktoś cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) leifheit hauserein LEI1001 http://img.bazarek.pl/185321/13214/1664753/4901586694c876612e126d.jpg do tego dokupuje sie wózek http://www.sobmar.pl/data/gfx/icons/large/7/5/5657.jpg Edytowane 17 Marca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ooo super dzięki wielkie ide go poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Tez rozgladam sie za jakims organizerem do szuflad wiec chetnie skorzystam z Waszych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 efilo, chodzi o lampę, więc walę od razu do Ciebie;)Do niedawna miały być dwie artemide nad stół( już nawet czekam na maila z wyceną tych i różnych innych lamp)Wpadła w oko mi jeszcze ta http://sklep.aladyn.pl/eseo-fabio-403973113-eseo-p-9687.html zamiast artemide. Prawdopodobnie żadnej nie zobaczę na żywo.Widziałaś może którąś z tych lamp? I czy jesteś wstanie mi doradzić która jest bardziej warta kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ja bym wybrała artemide ze względu na doswietlenie jadalni a nie tylko stołu. Ale wszystko oczywiście zależy od efektu jaki chcesz uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 W jadalni będą jeszcze dwa kinkiety. Wizualnie podobają mi się obie równo, ta fabio jest spora bo ma 60 cm, a mają być dwie. Narysuję chyba sobie rozmiar stołu na podłodze i kółka tej średnicy to pewnie mi się sprawa wyjaśni. Na razie korcą mnie obie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 myślę że rozmiar ma mniejsze znaczenie - pooglądaj sobie jak wyglądają zapalone lampy z kloszami z metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 mam zdjęcie sypialni 'w trakcie' remontu, co by zaspokoić ciekawość poniektórych http://img30.imageshack.us/img30/9973/dsc47252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a reszta?? bo ja juz zglupialam bo chyba chcialas ja rozjasnic ale wyszla pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 i rozjaśniłam. była cała jasna, a teraz jest cała czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 O proszę i nowe lamy chyba wiszą? Byłam pewna że przemalowywałaś na jasno:rolleyes:, czy ta ściana jest czarna? Tak czy inaczej mi sie podoba. U mnie na dole będzie jedna cała czarna ściana i mam już mały stresik jak to wyjdzie. Z tymi lampami masz racje, artemide na pewno by ładnie rozpraszała światło, w przeciwieństwie do tej drugiej. Dobra, to teraz się przyznam:bash:, nie wiem czy pamiętasz moją czarną łazienkę i w niej kwadratowy grzejnik, miałaś racje -tak sobie pasuje. Łazienka zrobiła się bardziej glamour a grzejnik jest zbyt nowoczesny........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no i co mam powiedzieć? a nie mówiłam? tak - chciałam na jasno i pomalowałam na jasno - wyszło koszmarnie - łóżko zrobiło się brzydkie a całe pomieszczenie wielkie i nieprzytulne. teraz jest odlotowo - pierwszy raz uwielbiam swoją sypialnię i wreszcie mam poczucie że to jest to. Tu należą się wyrazy uznania i podziękowania dla Myszy która mnie zainspirowała robiąc wizualke w paincie a oświetlenie jest cały czas takie samo - po prostu pierwszy raz zrobiłam zdjęcie z zapalonym. szczerze mówiąc bardzo mi się podoba a już zamówiłam inne i teraz jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts