Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

pięknie.z tym drewnem cudnie. aja jestem na etapie czarna, brązowa , czy jasna.:) będzie ciemna.

mam czarną łazienkę z rudo-złotą podłogą , szafkami pod umywalkami i umywalki. sypialnia będzie więc ciemna.myślę o tapecie ciemno brązowej ( skóra krokodyla ) , wykładzina w brązie . reszta ścian. napiszę o tym na moich komentarzach. i proszę o pomoc.no bo twoja jest cudna Efilo!!!!!!!!!!

cześć bjuti straaasznie dawno cie nie 'widziałam'

piszesz serio? bardzo mi potrzebne takie komentarze bo naprawdę sypialnia była moją największą bolączką, nie podobała mi się i źle się w niej czułam :(

Efi ,ja piszę najzupełniej serio i najszczerzej jak tylko potrafię(Jakby mi się ie podobała ,to nie odezwałabym się wcale):)najpierw myślałam ,ze zamieściłaś inspirację:lol2:To jest najładniejsza sypialnia jaką widziałam,....gdybym budowała dom nowoczesny to na pewno byłby odwzorowaniem Twojego,no i jeszcze Rasi mi się podoba.Ogromne gratulacje!!!

i wersja BEFORE BEFORE ;)

http://img692.imageshack.us/img692/4228/dsc42381.jpg

i wklejam też wersję bieżącą z poprzedniej stronki bo chciałam je zobaczyć razem

http://img30.imageshack.us/img30/9973/dsc47252.jpg

Edytowane przez efilo

Czerń się super tam wpisala.

Naprawdę nie wiem, czemu tak wiele osób boi się czerni, nawet w niewielkich ilosciach. Żadem inny kolor nie potrafi tak wydobyć innych materialów, kolorów czy faktur wlasnie jak czerń. Dobrze, że Wy nie macie uprzedzeń.:)

ależ mamy! :)

zwłaszcza że odwiedziłam kiedyś przyjaciółkę właśnie z czarną ścianą za wezgłowiem i stwierdziłam że to masakra jakaś. ale wydaje mi się że bardzo dużo zależy od tonacji kolorystycznej reszty (u niej był turkus i jakoś takie wszystko trupie wychodziło) a poza tym reszta sypialni sie w to nie wpisywała. i dużo zalezy od jakości farby, jej wykończenia i koloru. tamta ściana wyglądała jak pomalowana taką emulsją sprzed lat a kolor czarnego nie był głęboki tylko taki lekko wypłowiały i lekko podbarwiony brązem.

Witaj Efilo, piękna sypialnia, faktycznie najlepiej jej w czarnym :), ale to chyba duże pomieszczenie, w małym ta czerń wyglądałaby klaustrofobicznie, lampy bardzo ładne ale przy dużym miękkim łóżku kojarzą mi się z psem z długimi klapniętymi uszami :) ja bym chyba zrobiła kinkiety albo krótsze. No ale ja szczerze mówiąc w ogóle nie znam się na wystroju a już na pewno nie odważyłabym się na czerń (zwłaszcza że będę miała 11m sypialnię). I też myślałam że to zdjęcie to inspiracja bo naprawdę wygląda oszałamiająco.