MarJel 18.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A jeszcze jak dojdą szafki nocne te o których gdzieś pisałaś to dopiero będzie czad. Czy to jest czarna czarna farba? He i masz teraz nawiązanie do czarnej łazienki obok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.03.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 efilo swietnie wyszla sypialnia Klimatyczna przytulna - slicznaco masz za narzute ?szukam duzej jasnej narzuty ale wiekszosc to satyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja od poczatku mowilam o czarnej scianie ale calosc czarna wyglada tez na pewno super, bo po co rozjasniac sypialnie skoro ona ma inne zadanie do spelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 kasia narzuta z h&y bellissima czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja od poczatku mowilam o czarnej scianie ale calosc czarna wyglada tez na pewno super, To jedna, czy wszystkie ściany są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 pięknie.z tym drewnem cudnie. aja jestem na etapie czarna, brązowa , czy jasna. będzie ciemna. mam czarną łazienkę z rudo-złotą podłogą , szafkami pod umywalkami i umywalki. sypialnia będzie więc ciemna.myślę o tapecie ciemno brązowej ( skóra krokodyla ) , wykładzina w brązie . reszta ścian. napiszę o tym na moich komentarzach. i proszę o pomoc.no bo twoja jest cudna Efilo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 monika spróbuję się jakoś pozytywnie nastawić ale po moich doświadczeniach z brązową sypialnią uciekam od tego zestawienia gdzie pieprz rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ok więc mogę przejśc w czarny ze złoto-rudym:) wieczorem dokumentacja pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.03.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ale niesamowicie odlotowa sypialnia !!!!:jawdrop:Pozwól ,że się pozachwycam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 cześć bjuti straaasznie dawno cie nie 'widziałam' piszesz serio? bardzo mi potrzebne takie komentarze bo naprawdę sypialnia była moją największą bolączką, nie podobała mi się i źle się w niej czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) Efilo, dla mnie czad uwielbiam takie klimaty Edytowane 18 Marca 2011 przez Elena76 mała literówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wyglada swietnie, pasuje klimatem do lazienki i swietnie podkresla palisander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 cześć bjuti straaasznie dawno cie nie 'widziałam' piszesz serio? bardzo mi potrzebne takie komentarze bo naprawdę sypialnia była moją największą bolączką, nie podobała mi się i źle się w niej czułam Efi ,ja piszę najzupełniej serio i najszczerzej jak tylko potrafię(Jakby mi się ie podobała ,to nie odezwałabym się wcale):)najpierw myślałam ,ze zamieściłaś inspirację:lol2:To jest najładniejsza sypialnia jaką widziałam,....gdybym budowała dom nowoczesny to na pewno byłby odwzorowaniem Twojego,no i jeszcze Rasi mi się podoba.Ogromne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja wiedziałam, ze tak będzie, acha, acha, ......kolega nie miał śpiworka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 dla porównania wersja BEFORE co by było wiadomo o czym mówię http://img713.imageshack.us/img713/3872/img1079s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) i wersja BEFORE BEFORE http://img692.imageshack.us/img692/4228/dsc42381.jpg i wklejam też wersję bieżącą z poprzedniej stronki bo chciałam je zobaczyć razem http://img30.imageshack.us/img30/9973/dsc47252.jpg Edytowane 18 Marca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czerń się super tam wpisala. Naprawdę nie wiem, czemu tak wiele osób boi się czerni, nawet w niewielkich ilosciach. Żadem inny kolor nie potrafi tak wydobyć innych materialów, kolorów czy faktur wlasnie jak czerń. Dobrze, że Wy nie macie uprzedzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ależ mamy! zwłaszcza że odwiedziłam kiedyś przyjaciółkę właśnie z czarną ścianą za wezgłowiem i stwierdziłam że to masakra jakaś. ale wydaje mi się że bardzo dużo zależy od tonacji kolorystycznej reszty (u niej był turkus i jakoś takie wszystko trupie wychodziło) a poza tym reszta sypialni sie w to nie wpisywała. i dużo zalezy od jakości farby, jej wykończenia i koloru. tamta ściana wyglądała jak pomalowana taką emulsją sprzed lat a kolor czarnego nie był głęboki tylko taki lekko wypłowiały i lekko podbarwiony brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witaj Efilo, piękna sypialnia, faktycznie najlepiej jej w czarnym , ale to chyba duże pomieszczenie, w małym ta czerń wyglądałaby klaustrofobicznie, lampy bardzo ładne ale przy dużym miękkim łóżku kojarzą mi się z psem z długimi klapniętymi uszami ja bym chyba zrobiła kinkiety albo krótsze. No ale ja szczerze mówiąc w ogóle nie znam się na wystroju a już na pewno nie odważyłabym się na czerń (zwłaszcza że będę miała 11m sypialnię). I też myślałam że to zdjęcie to inspiracja bo naprawdę wygląda oszałamiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts