efilo 18.03.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 nie zgodzę się że czerń w małym pomieszczeniu jest be - mamy całą czarną najmniejszą łazienkę i jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilo łazienki nie widziałam , ale wydaje mi się że jest to też wpływ tego że w łazience jest dużo gładkich błyszczących powierzchni (jak masz czarne i matowe to się wkopałam ), mówiłam przez pryzmat własnej przyszłej sypialni, małej i z oknem na wschód, poza tym przyznałam się przecież do swoich braków odnośnie wystroju? a twoja sypialnia jest naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 nie wkopałaś się a łazienkę możesz zobaczyć w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 uff chociaż tyle, przepraszam za tego psa ale jestem na etapie minimini i vipo, i po tygodniu siedzenia z chorym dzieckiem zdarzają mi się takie chore skojarzenia a galerię oczywiście obejrzę, cały czas rozwijam dzięki Wam wyobraźnię przestrzenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 cronin też już mam dość vipo . a teraz sobie wyobraż że ja miałam DWA tygodnie L4 z psa się cieszę bo to pierwszy głos za wymianą oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Poza tym oświetlenie już chyba zamówiłaś coś mi się obiło o uszy .... No przecież ja te zdjęcia wcześniej oglądałam i już wtedy zwaliły mnie z nóg, ale tej czarnej łazienki nie pamiętałam bo mnie biała zaślepiła poza tym tej czarnej to całościowo jakoś nie widać tylko detale (ale prysznic super). Efilo a mogę spytać o oświetlenie w holu, te listwy świecące, jak to się robi? tak w przybliżeniu? jak gdzieś jest opisane to powiedz gdzie i poszukam sobie. I ta szarutka farba nakładana tak przestrzennie, nawet nie wiem jak to nazwać, chodzi o to że ta ściana nie jest płaska. W ogóle to czuję się jak najniższy szczebel drabiny wnętrzarskiej Ale ja mam jeszcze rok na dokształcanie w tym temacie Akurat w przyszłym tygodniu pewnie też L4 więc będę się doszkalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 1. ściana szara kominkowa - farba strukturalna a potem pomalowana zwykła farba na zadany kolor2. to zalezy co masz na myśli pisząc listwa - jeśli chodzi o szczeliny to robi się to za pomocą konstrukcji w kartongipsie a potem wkleja ledy, jeśli chodzi o listwe na suficie to kupuje sie gotową oprawę (np. produkty z serii 60/80 firmy chors) albo patrz wersja pierwsza - szczelina w gipskartonie + źródło światła.3. tak jak napisałam łazienka jest bardzo mała - mimo szerokokątnego obiektywu prawdopodobieństwo uchwycenia całego wnętrza - zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 efilo, chodzi o lampę, więc walę od razu do Ciebie;) Do niedawna miały być dwie artemide nad stół( już nawet czekam na maila z wyceną tych i różnych innych lamp) Marjel, masz jakiś namiar, gdzie można dostać dobre ceny na artemide? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Farba strukturalna daje taki centymetrowy wyskok ze ściany? myślałam że tylko fakturę uch to moje niedokształcenie. Tak, chodziło mi właśnie o te listwy w ścianie A łazienka - taki mały czarny błyszczący diamencik poszerzam horyzonty, poszerzam horyzonty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 nie, farba strukturalna daje tylko fakture, żadnych wyskoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Marjel, masz jakiś namiar, gdzie można dostać dobre ceny na artemide? z praktyki powiem że trzeba porównywać konkretne oprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.03.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 z praktyki powiem że trzeba porównywać konkretne oprawy mnie chodzi o wszelkie rodzaje Artemide Tolomeo z aluminiową oprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 . tak jak napisałam łazienka jest bardzo mała - mimo szerokokątnego obiektywu prawdopodobieństwo uchwycenia całego wnętrza - zerowe efilo czy mała czarna ma reż sufit czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jasne ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no tak już zajrzałam do twojej galerii. z czego masz sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Marjel, masz jakiś namiar, gdzie można dostać dobre ceny na artemide? Jeszcze nie dostałam wyceny na artemide, tak że nie wiem jak cenowo wyjdą. Ja mam taki układ z moim z wykonowcą który mi wykańcza dom, że wszystko kupuje i zamawia on w swoich znajomych źródłach i dostaję jego rabaty, oczywiście jemu się też to opłaca, ale mi jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilko tu jeszcze powtórzę sypialnia wyszła zaje....cie:) dopiero teraz widać to piękne łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilko tu jeszcze powtórzę sypialnia wyszła zaje....cie:) dopiero teraz widać to piękne łóżko ja też się podłączam z zachwytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Efilko tu jeszcze powtórzę sypialnia wyszła zaje....cie:) dopiero teraz widać to piękne łóżko ja też się podłączam z zachwytami Mnie też się podoba. Jest o niebo lepiej niż przedtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dobrze ,że zamieściłaś zdjęcia,dopiero widać tę niesamowitą metamorfozę!!!A tak na marginesie --podziwiam Cię za same chęci dokonywania tych zmian ...ja jakoś leniwa pod tym względem jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts