efilo 27.03.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Zielone posadzone??? to drzewa. nie jest tak prosto je przywieźć pod pachą. trochę zachodu przy tym potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 OOO znam to pukali mi ludzie w czoło jak wiozłam 4m głoga w ogromnej donicy jakies 15km/h :D:D Ale dojechałam i mam Efi.. szepnij słówko o swojej maszynce do uzdatniania wody. Szukam czegoś do montazu w garażu tuż za licznikiem, bo już po muszli WC widzę, ze będa kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Tapworks 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nitka przypomnialam sobie ta firme co tez mam stacje http://www.bimsplus.com.pl/strony_p/93/91/30/Zmiękczacze%20wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dzięki masz dokładnie to urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 wiem że to troche inny temat ale poszukuje jakiegoś ładnego ozdobnego drzewka z purpurowymi liścmi które by mogło rosnąć przy hortensjach. a wlasciwie hortensje przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mi się podoba klon palmowy http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_9388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mi tez ale akurat odpada. Zastanawiam się nad sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Śliwa wiśniowa, czerwonolistna, to nie dość że ładne purpurowe listki, to czerwone kwiatki przy okazji, a potem czerwone owoce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Te owoce to jedyna rzecz która mnie martwi. Może lepiej brzoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Na naszej minimalistycznej działce rośnie jedno drzewo - brzoza. Jest piękna Efciu byłaś może w Ikea? Ja chyba pojadę w przyszłą sobotę bo skończy mi sie wreszcie areszt domowy Ciekawe czy lustro jeszcze będzie dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Te owoce to jedyna rzecz która mnie martwi. Może lepiej brzoza? No co Ty? Ptaszki zjedzą... pod warunkiem, że są jadalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Na naszej minimalistycznej działce rośnie jedno drzewo - brzoza. Jest piękna Efciu byłaś może w Ikea? Ja chyba pojadę w przyszłą sobotę bo skończy mi sie wreszcie areszt domowy Ciekawe czy lustro jeszcze będzie dostepne Hej Nelcia! Cu u Ciebie słychać? Na jakie lustro polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Niestety Olu mimo najszczerszych chęci nie miałam jak. Może w tygodniu się uda. Problem w tym ze nie mogę tam zabrać kruszki. Brzoza ma jeden minus - strasznie wysusza glebę wokoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej Nelcia! Cu u Ciebie słychać? Na jakie lustro polujesz? To okrągłe, jak u Efci Jeszcze mieszkam. Dzięki za priv urodzinowy Nie szkodzi efciu. Może jeszcze się uda. A nasza brzoza to taka trochę "przez przypadek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Niestety Olu mimo najszczerszych chęci nie miałam jak. Może w tygodniu się uda. Problem w tym ze nie mogę tam zabrać kruszki. Brzoza ma jeden minus - strasznie wysusza glebę wokoło. Ale jest piękna i ma super zdrowy sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.03.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Uciekam spać. Bardzo tu miło. Można na chwilę zapomnieć o kłopotach. O tak, kto ich nie ma.. Ale wiosna przyszła i może będzie dobrze. Wystarczy popatrzeć/posłuchać/poczytać taką rasię na przykład i od razu lżej na sercu Dzięki kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Uciekam spać. Bardzo tu miło. Można na chwilę zapomnieć o kłopotach. O tak, kto ich nie ma.. Ale wiosna przyszła i może będzie dobrze. Wystarczy popatrzeć/posłuchać/poczytać taką rasię na przykład i od razu lżej na sercu Dzięki kochane! Nelciu, no napisz Ty mi priva. Może Ci można jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nelciu, no napisz Ty mi priva. Może Ci można jakoś pomóc? własnie tu zajrzałam i o tym samym pomyślałam aż mi się smutno robi jak czytam co Neluś pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Mi tez Efi czerwonolistnych drzewek jest pare http://www.drzewa.com.pl/Li%C5%9Bcie-czerwone-c-88_91.html http://www.krzewy.pl/zestawieniac.htm http://ogrody.gazetadom.pl/ogrody/1,72161,8020892,Drzewa_i_krzewy_w_odcieniach_czerwieni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts