Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O zielonym, myślałam właśnie o drzewach, tylko nigdzie nie było napisane jakie duże je kupiłaś... wróciłam ze trzy strony do tyłu i uważnie przeczytałam.

To kiedy akcja wsadzania drzew??????

Aaaa i brzoza nie jest czerwona. Ja bym przy białej hortensji wsadziła laurowiśnie, śliwę czy buka. Klony palmowe mam i są cudne.

I kawka mnie ominęła :(.....

myszka z wymienionych przez ciebie gatunków żaden nie jest drzewem. :(

jak buk taki olbrzymi może coś szczepionego zatem? chyba sobie na razie dam spokój z tym miejscem albo wsadze tam jarząb tak jak było planowane.

arnika - mówie oczywiscie o brzozie która jest czerwona

markotko to ma być ponad krzewami

Dzień dobry Efi

Nie w temacie czerwonych, ale drzew. Pytałaś gdzieś o tulipanowca. Nie do końca jest tak że rośnie w zastraszającym tempie.

U moich rodziców jest już 14-sto letni i ma obecnie ok 5-6 metrów. Godne uwagi. Niestety jeszcze nie doczekaliśmy się kwiatów, za to ma piękne gigantyczne oryginalne liście :yes:

monsanbia

dzięki za info. nawet fajnie że nie kwitnie bo te kwiatki mnie najbardziej zniechecały :D

marjel niestety nie pamiętam sn66t cośtam? czy to do czegoś pasuje?

temat czerwonych drzewek zamknięty - stanęło na pissardii :)

do tego dokupiłam kanzany, kiku i amanogawy :) żeby nie zrobiło się za 'śliwkowo' nabyłam przy okazji cyprysika nutkajskiego i trzy graby.

Edytowane przez efilo

Efilko google pokazuja :

http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.png

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png
Napisał
usckia
http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

"Zmywarka do zabudowy SIEMENS SN 66T090EU"

Efilo:

Mam i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dodam że to już 5 zmywarka w moim życiu i mam porównanie. Miałam tylko mieszane uczucia co do użyteczności i wygody szuflady na sztućce a teraz w trakcie użytkowania mogę spokojnie powiedziec że wiedzieli co robią jak to projektowali. Jedyne na co nalezy zwrócić uwagę to bliskość 'normalnej' szuflady ze sztućcami co by przy wyładowywaniu nie latać przez pół kuchni. My mamy vis-a-vis więc nie ma problemu.