efilo 28.03.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no z tego wynika że albo śliwka albo buk. pytanie czy pod bukami dobrze rosną roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 piekne sa buki , chcialam takiego placzacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 O zielonym, myślałam właśnie o drzewach, tylko nigdzie nie było napisane jakie duże je kupiłaś... wróciłam ze trzy strony do tyłu i uważnie przeczytałam. To kiedy akcja wsadzania drzew?????? Aaaa i brzoza nie jest czerwona. Ja bym przy białej hortensji wsadziła laurowiśnie, śliwę czy buka. Klony palmowe mam i są cudne. I kawka mnie ominęła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 chyba każde duże drzewo będzie wysuszało glebę pod nim. Buki rosną olbrzymie. Moze leszczyna czerwona, albo pęcherznica kalinolistna czerwona, ewentualnie bez czarny czarny,albo perukowiec podolski czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) ale placzace juz nie takie wielkie http://www.kurowski.pl/pl/katalog.php?action=3&roslina=88&nazwy=1 a moze bez czarny Eva albo black beauty? Edytowane 28 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 myszka z wymienionych przez ciebie gatunków żaden nie jest drzewem. jak buk taki olbrzymi może coś szczepionego zatem? chyba sobie na razie dam spokój z tym miejscem albo wsadze tam jarząb tak jak było planowane. arnika - mówie oczywiscie o brzozie która jest czerwona markotko to ma być ponad krzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no ale nad hortensja tylko wszystkie wyjda ponad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 tylko ciezko oczekiwac ze do wysokosci dwóch metrow bedzie tylko pien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 a to takie masz zalozenie to raczej musi byc duuuze drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 efilo, sorki ze tak w innym temacie, ale jedno pytanko i zmykam, czy Ty masz moze zmywarke simensa? jak tak pamietasz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Efi jeśli chodzi o drzewka to dałabym czerwonego klona albo śliwę pissardi - zajrzyj sobie do mojej ogrodowej galerii -) Buk szczepiony musiałby być bardzo wysoki, a wtedy cena kosmiczna... P.S. Melduję, że wierzba kupiona, natomiast mchu kumpela nie znalazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no ja wlasnie o tej sliwie mysle. tylko tych owocow sie boje. jaki to ma system korzeniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no to zostaje wisnia sliwa buk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.03.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzień dobry Efi Nie w temacie czerwonych, ale drzew. Pytałaś gdzieś o tulipanowca. Nie do końca jest tak że rośnie w zastraszającym tempie. U moich rodziców jest już 14-sto letni i ma obecnie ok 5-6 metrów. Godne uwagi. Niestety jeszcze nie doczekaliśmy się kwiatów, za to ma piękne gigantyczne oryginalne liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) monsanbia dzięki za info. nawet fajnie że nie kwitnie bo te kwiatki mnie najbardziej zniechecały marjel niestety nie pamiętam sn66t cośtam? czy to do czegoś pasuje? temat czerwonych drzewek zamknięty - stanęło na pissardii do tego dokupiłam kanzany, kiku i amanogawy żeby nie zrobiło się za 'śliwkowo' nabyłam przy okazji cyprysika nutkajskiego i trzy graby. Edytowane 28 Marca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Efilko google pokazuja : http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.png http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał usckia http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png "Zmywarka do zabudowy SIEMENS SN 66T090EU" Efilo: Mam i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dodam że to już 5 zmywarka w moim życiu i mam porównanie. Miałam tylko mieszane uczucia co do użyteczności i wygody szuflady na sztućce a teraz w trakcie użytkowania mogę spokojnie powiedziec że wiedzieli co robią jak to projektowali. Jedyne na co nalezy zwrócić uwagę to bliskość 'normalnej' szuflady ze sztućcami co by przy wyładowywaniu nie latać przez pół kuchni. My mamy vis-a-vis więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 efi a gdzie to kupowalas wszystko?ta amanogawa mnie kreci a nie widzialam nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.03.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 efi a gdzie to kupowalas wszystko? ta amanogawa mnie kreci a nie widzialam nigdzie A mnie z kolei ten cyprysik nutkajski..!? Dzień doberek -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja kupilam w LM cyprysiki kolumnowe i tuje brabanty ale boje sie ze byly kopane, czekam kiedy wreszcie bedzie sensowna pogoda i wsadze moze przezyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) no to sobie obejrzycie u mnie a kiedy jest sensowna pogoda? Edytowane 29 Marca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts