efilo 30.03.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 kto obejrzał tchibo? ja chce lato!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ładny gęsty krzak do półcienia. może kwitnąć na biało lub różowo. przychodzi wam cos na myśl? mam w projekcie laurowiśnie ale teraz czytam że ona w naszych warunkach przemarza i ją co roku wycina do gruntu. Moja mama ma laurowiśnię od kilku lat i nie przemarza (w Wielkopolsce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ja obejrzałam, powzdychałam bo ja chce piękny ogród. Efi jaka średnicę ma Twój parasol ogrodowy? pamiętasz gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 no jest pare fajnych rzeczy z tego lata mialam kupic w zeszlym roku te narzedzia dla dzieci moze tym razem sie uda przypomnialo mi sie ze musze wymyslic jakis system do podwieszania szmat pod daszkiem i na sciankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.03.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) pamietam tylko że jest olbrzymi, kupowałam na allegro, bo w realu był droższy, ale mam gdzieś zdjęcie nazwy to ci zaraz wszystko podam już wiem - 3,5 metra Edytowane 30 Marca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a dałabym sobie rękę uciąć że większy. wydawał mi sie taki olbrzymi. a pamiętasz nazwę? albo skąd był sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ładny gęsty krzak do półcienia. może kwitnąć na biało lub różowo. przychodzi wam cos na myśl? mam w projekcie laurowiśnie ale teraz czytam że ona w naszych warunkach przemarza i ją co roku wycina do gruntu. Efi a może jaśminowca snowbelle, piekny jest i ładnie pachnie. ja w swoim ogrodku mam zaplanowane 2 szt. snowbelle i belle etoile. juz same nazwy sa przecudne . Pozdr. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 a kalmia?? jest zimozielona, mi fajnie przetrzymala zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki Aniu U mnie też będzie snowbelle Niestety w innym miejscu. Obejrze sobie ten BE. Może go gdzieś wcisne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 martuś kalmia jest jako ostatnia roślinka w moim poście z komentarzami i zdjęciami na poprzedniej stronie. pasuje mi tylko że kilka źródeł podaje że powinna być w pełnym słońcu. jak to jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki Aniu U mnie też będzie snowbelle Niestety w innym miejscu. Obejrze sobie ten BE. Może go gdzieś wcisne Ooo, jeszcze fajnie wyglada orszelina zwyczajna i mahonia, krzewuszka styriaca moze te sie nadadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 orszelina - jest tuż obok, mahonia tak jak pisałam odpada przez żółte kwiatki, krzewuszka... ide sznupać co to za jedna (krzewuszki znam generalnie u mnie też będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wiem że zrzędze, ale krzewuszka po pierwsze na stanowiska słoneczne a po drugie niestety zbyt podobna do mojej 'księżniczki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wiem że zrzędze, ale krzewuszka po pierwsze na stanowiska słoneczne a po drugie niestety zbyt podobna do mojej 'księżniczki' Ej tam "zrzedze" , tez bym chciala idealny ogrod. U mnie faworytka bedzie magnolia Susan i oczywiscie krolowa Hortensja Vanille Fraise. Ja we wtorek jade z ogrodnikiem po roslinki z mojej listy ok. 170 pozycji, jest w czym wybierac i od srody nasadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 kalmia : Krzewy dobrze rosną w słońcu, ale najlepiej czują się pod okapem większych drzew wiec dla mnie to polcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 markotko, ładna ta kalmia, juz w glowie szukam miejsca gdzie moglabym ja upchnac. Efi a sprawdzilas ph gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 grunt na razie nie ma ph marta no widzisz co piszący to inaczej - u mnie półcien nie wynika z drzew tylko z cienia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 TAR czy Ty masz kopie mojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 TAR czy Ty masz kopie mojego ogródka? A dlaczego? Takie sa podobne? Efi ja Twojego nie widzialam jeszcze ale od 1,5 roku przemysliwuje (nowe slowo?) swoj zakatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 śmieje sie bo co wymieniasz roślinkę to ja też ją mam w planach mój ogródek niestety też tak długo rozrysowywany. głównie ze względu na przeboje w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts