Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

jakbys chciala to mam tez wskanowany w kompie projekt roboczy z nazwami roslin i skatalogowane rosliny (opis ze zdjeciem) , i juz na nim sie troche zmienilo. a z pieknych krzewow to sobie jeszcze obejrzyj piwonie drzewiasta - boska jest i chyba wystepuje w 4 kolorach: bialy, różowy, ciemnorozowy i bordowy. no a z roslin tyle mi sie spodobalo ze musza sie u mnie odnaleźć, niektore beda sie powtarzac zeby bylo spojnie. od tuji wzdluz plotu dostaje torsji, no ale niektorzy tak lubia.

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, wskoczę Wam w temat tych roślinek, wybaczcie

Szukałam na forum i wszędzie znajduję tylko głosy za i przeciw i ich uzasadnienia, a ja potrzebuję pomocy technicznej.

Czy któraś z Was, ma może pisuar w łazience? A może znacie którąś z forumowiczek która posiada i do której mogłabym się zwrocić. (Forumowicz też*może być)

Muszę zdecydować wreszcie (hydraulicy czekają na decyzję) co chcę i jak chcę, a w necie tak mało specyfikacji :confused:

u mnie miała być jednorodność więc raczej są większe skupiska tego samego gatunku. poza tym maleńka działka. no i mam jedno miejsce gdzie rabaty nie wcisne i musi być szpaler.

Efi, tylko blagam nie rob szpalerka z tui, wymysl cos innego, niespotykanego, oryginalnego - tak samo jak masz wnetrza zrobione ciekawe i niespotykane.

Markotko, podaj maila na priva.

Efi, tylko blagam nie rob szpalerka z tui, wymysl cos innego, niespotykanego, oryginalnego - tak samo jak masz wnetrza zrobione ciekawe i niespotykane.

O to chyba nikt kto "zna" Efilowe wnętrza nie musi się martwić:popcorn:

Sama jestem ciekawa jaki szpaler ma Efi w planach

Ania

nie pisz nic złego o szpalerze z żywotników bo większosć moich ulubionych forumowiczek takie ma wiec ja złego słowa na ten temat staram się nie powiedzieć. :)

szpaler jest z wolnorosnącej, kolumnowej odmiany grabu :) to odcinek 10 m między dwoma rabatami - nic więcej tam nie wcisnę bo bym miała rabatę na tarasie a ja potrzebuję choć troszkę oddechu.

P.S. niestety ogród będzie się miał nijak do domu. chciałam ascetyczny trawiasto-kamieniasty ;) nowoczesny geometryczny a wyszła ze mnie romantyczna sroczka :o

monsanbia - myślę że to naprawdę bardzo osobista decyzja każdego. u nas np. byłby bez sensu. poza tym szczerze mówiąc ja bym chyba takiego czegoś nie zdzierżyła u siebie w łazience. wiem że są głosy za, i że mogą być ładne pisuary itd. ale mi by się i tak kojarzyło to z dworcem. musisz sama podjąć decyzję. jak jesteś przekonana do pomysłu i masz dużo facetów w domu to rób

Czy któraś z Was, ma może pisuar w łazience? A może znacie którąś z forumowiczek która posiada i do której mogłabym się zwrocić. (Forumowicz też*może być)

Muszę zdecydować wreszcie (hydraulicy czekają na decyzję) co chcę i jak chcę, a w necie tak mało specyfikacji :confused:

Monsanbia napisz do 78mysz, bo ona ma na pewno -);)

chciałam ascetyczny trawiasto-kamieniasty ;) nowoczesny geometryczny a wyszła ze mnie romantyczna sroczka :o

:D

Założę się, że i tak będzie wszystkich zaskakiwał

monsanbia - myślę że to naprawdę bardzo osobista decyzja każdego. u nas np. byłby bez sensu. poza tym szczerze mówiąc ja bym chyba takiego czegoś nie zdzierżyła u siebie w łazience. wiem że są głosy za, i że mogą być ładne pisuary itd. ale mi by się i tak kojarzyło to z dworcem. musisz sama podjąć decyzję. jak jesteś przekonana do pomysłu i masz dużo facetów w domu to rób

Tak, tylko że ja właśnie decyzję już podjęłam a teraz potrzebuję porady technicznej

Nie wiem dlaczego ale jak znajduję pasujący mi model nie mogę znaleźć jak to ustrojstwo zamontować, czy trzeba stelaż czy bez.

Dlatego pytam tutaj, wśród Was, może znacie kogoś kto zrobił i wie od jakiej strony to ugryźć.

Efi, wiem że wiele osób sobie pisuaru nie wyobraża i źle się on kojarzy. Ja już do jego widoku w prywatnej łazience przywykłam więc przystałam na ten pomysł

mario

dzięki!

:) Dzięki Efi

Widziałam te wszystkie stelaże.

Tylko że właśnie nasi hydraulicy twierdzą że lepiej bez (nie zajmuje miejsca i koszt mniejszy) i chciałabym wiedzieć jak to ludzie robią (nasza architektka nie potrafi się*w tym temacie wypowiedzieć) ;)

No dobrze, wróćmy do tematu flory, nie chcę Ci wątku zaśmiecać.

DO Myszy już napisałam, zobaczymy