efilo 04.04.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 laski o paleniu marychy to gdzie indziej dyskutujcie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ale nie ma osobnego watku na takie tematy , trzeba je przemycic w tych kulturalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 to napisz chociaż o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 no trawki takie ozdobne ponoc sie przypala zeby lepiej rosly i Marys to juz robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.04.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Efi dzięki za linka, ale nie mogę zobaczyć, bo mam blokadę w pracy... Buuu Chyba, że wyślesz mi same fotki na maila... No i nie przejmuj się - prosiłam Cię, żebyś spojrzała przy okazji jak będziesz -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 aaaa faktycznie, przypominam sobie. ja jeszcze ich nie kupiłam więc raczej w tym roku nie mam zamiaru sadzonkom sprawić takiej frajdy jak przypalanie żywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 maryś napisz mi na priwa adres który odbierasz w pracy. a co do przejmowania sie - jasne że sie przejmuje bo nastepny raz kiedy bede mogla zajrzec dopiero za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Marys powiedz no mi jak ty to palilas te trawki i ktore? Marta chodziło mi np. o tą trawkę: A wypalasz normalnie - po prostu te ususzone łodygi wypalasz w zasadzie do ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ale masz piekna ta rozplenice, pamietasz gdzie kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 maryś napisz mi na priwa adres który odbierasz w pracy. a co do przejmowania sie - jasne że sie przejmuje bo nastepny raz kiedy bede mogla zajrzec dopiero za tydzien Poszło -) W przyszłą sobotę to i ja będę w końcu mogła zajrzeć -) Podjadę chociaż do mojej szkółki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ale masz piekna ta rozplenice, pamietasz gdzie kupowalas? Dzięki -) Pojęcia nie mam... Pamiętam tylko, że jak ją kupowałam, to była wielkości dużej pięści, a tak wygląda w drugim roku po posadzeniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Poszło -) W przyszłą sobotę to i ja będę w końcu mogła zajrzeć -) Podjadę chociaż do mojej szkółki... kurcze akurat w przyszla sobote mnie nie ma a w koncu musze sie wybrac do twojej super szkolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 też się zastanawiam nad rozplenicą japońską. mam taki duży kwadrat gdzie chciałabym zasadzić jedną kępkę trawy. mam tam zaprojektowanego miskanta ale boje sie że by był zajął za dużo miejsca. może macie jakieś inne trawiaste pomysły? wystawa południowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Boisz sie ze ci sie rozlezie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 to jest przy garazu pomiedzy sciezka a wyjazdem. nie chce o to zahaczac. ani sobą ani autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 a jakiego miskanta masz tam zaprojektowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 well... ostnica olbrzymia (wiedziałam że coś dużego hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 maryś, zemdlałaś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 miscant gracilimus- tylko chyba sie rozłazi więc mu trzeba ograniczyć korzenie, albo rozplenica- ona jest pośrednia, albo miscant morning star czy beauty-nie pamiętam, albo miscant zebrinus- on ma pokrój wzniesiony-sredni, z niskich turzyce, albo kostrzewa sina, a może być też pole z jukki-pięknie by jej było w takim kwadracie i po zimie szybko jest pełnosprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 to chyba bym jednak zamienila to na cos mniejszego bo to chyba mialo stanowic jako zaslone podjazdu od czesci ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts