TAR 05.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tylko info, zaplacilam mniej niz na tym przeslanym arkuszu kosztorysowym a roslinek duzo wiecej. troche sie potargowalam, malzonek dumny ze mnie i ma ulge w oczach, ze nie musial ze mna jechac:D, i jeszcze sie pochwale ze obsluge mialam prima sort, dobrzy handlowcy poznaja wariatke na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Cześć, fajnie, że Wy już na etapie drzewek Efilo wpadnij w wolnej chwili do mnie ocenić fachowym okiem łazienki i za moment wrzucę kuchnię, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kilka dni mnie nie było a tu tak tematy ogrodowe się rozszalały. Mysza spec od traw się zrobił, a ja tydzień temu swoje poobcinałam, jutro idę z zapalniczką kikutki chociażpopalę.Anula gdzie ta kuchnia?Efilo jak się kwalifikuję to też bym chętnie prawdziwe ogrodowe zakupy obejrzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Efcia, no i gdzie te badylki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ty lepiej chłoń te piękne rzeczy które Cię otaczają a nie będziesz chabazie oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 e-molku bądź łaskaw zrobić wiosenne porządki nabazgrałam nabazgrałam i nic. i się boję że zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzień doberek -) Co tam słychać..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 hej Efilo jak Twoj taras po zimie? czy to jest tatjuba? bo kurcze zapomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 marys co slychac mozesz zajrzec do albumu, dzisiaj sadzą graby i przesadzają kiku bo za płytko posadzili. mam nadzieje że ona to przezyje. malmucku to tatajuba. czeka ją olejowanie. myślę że radzi sobie nieźle. w końcu to gatunek którego nie trzeba olejować w ogóle. ale w miejscach gdzie deszcz wypłukał olej troche zszarzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a zapomniałabym sie pochwalić - sufit podobno właśnie sie skończył montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 w wiatrolapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No jak to jaki - barisol w wiatrołapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 marys co slychac mozesz zajrzec do albumu, dzisiaj sadzą graby i przesadzają kiku bo za płytko posadzili. mam nadzieje że ona to przezyje. Zajrzę wieczorkiem, bo teraz nie mam możliwości -) Liczę na to, że wrzucisz sufit do albumu! P.S. A na jakim etapie jest sypialnia..!? Przyszły już nowe lampy..? O Kiku się nie martw - nic jej nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 nie ma szans - jak sobie wyobrazasz ze w tym kicimęcie zrobie zdjęcie??? poza tym efekt pewnie będzie dopiero z lustrem. i wtedy kawka albo wczesniej... zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ja tez licze na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 nie ma szans - jak sobie wyobrazasz ze w tym kicimęcie zrobie zdjęcie??? poza tym efekt pewnie będzie dopiero z lustrem. i wtedy kawka albo wczesniej... zapraszam Ty mi się tu nie wymiguj...! A jakie lustro planujesz..?! No i napisz czy w końcu udało Ci się znaleźć wykonawcę "ławeczki" w tą wnękę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.04.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 posprzątane barrisol, o matko, Ty to masz pomysły, czekam z niecierpliwością na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 lustro zwykłe najzwyklejsze na świecie - przycięte przez szklarza na ławeczke na razie nie miałam zbytnio czasu niestety. bardziej zależy mi na konsoli w holu. ale nic sensownego nie znalazłam. poza tym pochłania mnie to co sie dzieje lub powinno dziać na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no to szafka sie wyklaruje dopiero w okolicy listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts