Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

Tylko info, zaplacilam mniej niz na tym przeslanym arkuszu kosztorysowym a roslinek duzo wiecej. troche sie potargowalam, malzonek dumny ze mnie i ma ulge w oczach, ze nie musial ze mna jechac:D, i jeszcze sie pochwale ze obsluge mialam prima sort, dobrzy handlowcy poznaja wariatke na kilometr :D

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kilka dni mnie nie było a tu tak tematy ogrodowe się rozszalały. Mysza spec od traw się zrobił, a ja tydzień temu swoje poobcinałam, jutro idę z zapalniczką kikutki chociaż

popalę.

Anula gdzie ta kuchnia?

Efilo jak się kwalifikuję to też bym chętnie prawdziwe ogrodowe zakupy obejrzała.

marys co slychac mozesz zajrzec do albumu, dzisiaj sadzą graby i przesadzają kiku bo za płytko posadzili. mam nadzieje że ona to przezyje.

malmucku to tatajuba. czeka ją olejowanie. myślę że radzi sobie nieźle. w końcu to gatunek którego nie trzeba olejować w ogóle. ale w miejscach gdzie deszcz wypłukał olej troche zszarzała

marys co slychac mozesz zajrzec do albumu, dzisiaj sadzą graby i przesadzają kiku bo za płytko posadzili. mam nadzieje że ona to przezyje.

Zajrzę wieczorkiem, bo teraz nie mam możliwości -) ;)

Liczę na to, że wrzucisz sufit do albumu!:cool:

P.S.

A na jakim etapie jest sypialnia..!? Przyszły już nowe lampy..?

O Kiku się nie martw - nic jej nie będzie!:hug:

nie ma szans - jak sobie wyobrazasz ze w tym kicimęcie zrobie zdjęcie??? :) poza tym efekt pewnie będzie dopiero z lustrem. i wtedy kawka :) albo wczesniej... zapraszam :)

Ty mi się tu nie wymiguj...!:cool:

A jakie lustro planujesz..?! No i napisz czy w końcu udało Ci się znaleźć wykonawcę "ławeczki" w tą wnękę..?:rolleyes:

lustro zwykłe najzwyklejsze na świecie - przycięte przez szklarza

na ławeczke na razie nie miałam zbytnio czasu niestety. bardziej zależy mi na konsoli w holu. ale nic sensownego nie znalazłam. poza tym pochłania mnie to co sie dzieje lub powinno dziać na zewnątrz