Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewciu, pamiętasz może te lampy , o których rozmiawiałyśmy w wątku o oświetleniu wysokiego salonu, te które do jadalnii myślałam.

http://tamizo.pl/projekty/wnetrza/loft_ch_08.jpg

Chciałam zapytać czy widziałaś gdzieś takie? Szukam i nie mogę takowych namierzyć, są albo krótkie albo za szerokie. Możesz coś poradzić?

I skromnie chciałm jeszcze zapytac czy mogłabym zajrzeć do albumu?

Bardzo bym chciała. :rolleyes: Co tu będę dużo pisać i tak wiesz, że każdego dnia podglądam twój wątek. ;)

nie kicimęcie tylko kicimęt :rotfl:

klitka znaczy się :D

co do sufitu to po pierwsze u mnie taki barisol jak adidasy puma ;) a po drugie mój jest prześwitujący bo to służy jako lampa. :cool:

malkul

jakiej długości te lampy. tzn ile maksymalnie mógłby mieć klosz

osobiście sądzę że:

1. bardzo mi się podoba

2. nad stół bym nie dała bo jestem za przepuszczalnymi kloszami w jadalni, choć to jeszcze zależy od tego co tam będziesz miała bo być może to by się wzajemnie uzupełniało

3. jak ci sie podoba to zobacz sobie Sympatica z Ramko. co prawda nie jest rurą ale zdecydowanie utrzymuje charakter. jedyny problem byłby z długością bo podejrzewam że ona ma więcej niż ja :D (jest jeszcze metrówka pod nazwą Tuba vertical)

jak to nie muszą być białe to obejrzyj sobie jeszcze stylo z azzardo - mam do nich słabość bo bardzo mi się podoba oryginał

Edytowane przez efilo