efilo 07.04.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 laski jak to jest z tą katalpą? kiedy ona traci liście? i gdzie nie może rosnąć? słyszałam że to bagienna roślina i najlepiej jej w mokrej ziemi, nie na pełnym słońcu i na dodatek bez przeciągów. chyba nic u mnie nie pasuje jak to jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.04.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 3. FILI D'ANGELO: BARRA 115 z firmy Album - to jest czad. oczywiscie to nie rurka ale i tak mi się podoba http://www.apilluminazione.it/%5Cpublic/1001_b.jpg efilo, czy Ty masz może pojęcie, ile ta lampa kosztuje albo czy można znaleźć jakiś jej odpowiednik / coś podobnego? Rzeczywiście czad. Idealna nad moje kwiatki w jadalni. A konkretniej ta: http://www.apilluminazione.it/public/1000_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 500€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.04.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 masz jakiś sklep internetowy, gdzie można to kupić? bo szukam i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zapytaj Agate w Luminie czy coś takiego Ci ściągnie. Albo ta babeczke która sprzedawała A-nicie całe oświetlenie. A jak chcesz linka do włoskiego sklepu to moment. Bo nie wiem czy mi się uda bez kompa Ci wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 http://www.apilluminazione.it/scheda.asp?id=1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no Efilo czy może także mi odpowiesz:wiggle: czym zczyścić kamień z wody z granitu szczotkowanego. może wczesniej za twoją poradą sczyszczę ten kamień , przed wizyta Panów od kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Octem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 próbować? jesteś pewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 z tego co kojarze kwasy z daleka od granitu i marmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 też bym próbowała octem, albo gorącą wodą i octem. Ewa, moja katalpa rośnie na srodku pola, wywiewa ją, zamraża, jakoś żyje, ale co to za życie. W zeszłym roku spadły jej wszystkie liście w sierpniu. co do jednego. nie wiem co się wtedy działo w Polsce, bo byliśmy na wakacjach, ale chyba były straszne wichury. No więc zrobilam rekonesans po okolicznych wioskach, katalpy piękne w liściach. No i zła jestem, ze ona rośnie w centralnej częsci ogrodu, bo zaden z niej pożytek-późno puszcza liście, wcześnie rzuca. Może jak się jej rozbuduje korona, to i gola będzie dekoracyjna.Dam jej jeszcze szansę w tym sezonie, jak nie to siekiera, motyka, piłka, grabki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 z tego co kojarze kwasy z daleka od granitu i marmuru granit chyba da radę to kwaśna skała, marmur co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.04.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 dzięki . napisze co wyszło z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja pinkole ale wieje. Jak mi nie wywieje tego platana to będzie cud. Mam nadzieje ze mi nie wyląduje w sypialni. Bo tak jakoś pasuje mi trajektoria Mam już cześć roslinek do nowych nasadzen. Niestety jako ze wszystkie są lisciaste to nie prezentują się aktualnie zbyt okazale. Ot badyle w wersji mikro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no i jak platan? przetrwal?? ja wczoraj tez latalam z tyczkami zeby podeprzec te pienne porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 przetrwał ale trzeba go lepiej zabezpieczyć bo paski z palików zjechały w dół i było coraz bardziej niebezpiecznie. a ja mam super njusa z rana (dla mnie super nie dla was ) - moja pani ogrodnik zgodziła sie pojechac do ciechanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 08.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Rozumiem że razem jedziecie. Efi jakbys za duzo nakupowała tych roslinek to ja chętnie przyjme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 monia coś ty jakbym miała czas żeby sama pojechać to bym wsiadła do transita i sie nikogo nie prosiła. ja mam roślinki zamówione w zimie. czekaja tylko na odbiór. ale masz jak w banku. lubisz hortensje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pojedzie ci cos wybrac?? czy przetransportowac?? a co masz nadmiar hortensji?? ja musza kupic ta anabelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nie. przetransportować. to krzaczki o wys. 40cm - na dodatek specjalnie dla mnie odłożone, nie ma co wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts