efilo 26.06.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 coś w ten deseń tylko niski http://www.relaxfactory.de/WebRoot/Schunk/Shops/RelaxFactory/4978/6B0B/B60E/148C/21C1/4DEB/AE34/844C/ElementTableTeakWei_00DF__m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Glamcia ale chcesz ledowe? Ja mam na żarówki energooszczędne. firma norlyskupowałam na http://www.lampyogrodowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 swoją drogą są tam takie doniczki o których była wczoraj mowa i kosztują 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Glamcia ale chcesz ledowe? Ja mam na żarówki energooszczędne. firma norlys kupowałam na http://www.lampyogrodowe.pl Nie chcę ledowych...chciałabym raczej na żarówki..... , dzięki efi za stronkę...poszperam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Efi- pakaz nam prosze stol idealny bo starsznie jestem ciekawa:D Aga - done;) mam nadzieje, ze dojdzie przed koncem tygodnia Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki ! Jesteś nieoceniona ! Czekam na dalsze instrukcje, odpowiedziałam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 swoją drogą są tam takie doniczki o których była wczoraj mowa i kosztują 120 zł Te z podświetleniem ? Widzę, że kosztują 256 zł... Może źle patrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 http://lampyogrodowe.pl/pl,product,1387180,mr,pts,001doniczka,podswietlana,pots,328812,markslojd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 26.06.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witaj EfiloPrzeczytałam na forum, że spotkała cię przykrość ale dobrze że znów wróciłaś ...No to teraz zapytam:) o twoją podłogę, bo z tego co pisałaś wyżej, jeśli się nie mylę masz podłogę fiinishparkiet, my też mamy już upatrzoną z tej firmy - kolor jesion koniak albo jesion bursztyn. (jeszcze się wacham pomiędzy tymi kolorami). Czy była jakaś różnica w odcieniu parkietu tego co zamówiłaś a tego co przyszło?Tarasik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 26.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 coś w ten deseń tylko niski http://www.relaxfactory.de/WebRoot/Schunk/Shops/RelaxFactory/4978/6B0B/B60E/148C/21C1/4DEB/AE34/844C/ElementTableTeakWei_00DF__m.jpg No teraz rozumiem:D cudny niestety w habitacie basso wykupiony, generalnie na wyspach upaly wiec wszystkie produkty ogrodkowe rozchodza sie jak zwieze buleczki, sorki moze pewne mile malzenstwo cos zaradzi, pytalas u Panstwa B.? Zawsze mozesz im poslac probke drewna i konkretny projekt;) a my kolejny dzien na plazy nareszcie lato:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 26.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 http://lampyogrodowe.pl/pl,product,1387180,mr,pts,001doniczka,podswietlana,pots,328812,markslojd.html O żesz, a jednak ! Powiedz jeszcze Efilo, gdzie jest ten "Combikol" w Katowicach bo na stronce pisało, że na Aleji Roździeńskiego - byłam kiedyś w IKEI i przy okazji chciałam do nich zajść. Szukałam ich w Galerii RAWA, w Galerii Mebli AGATA i nikt nie miał pojęcia, gdzie jest ów "Combikol".... Zdradź lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 AGA NR 1 Combikol jest w TTW OPEX w Katowicach . Efilo a biurko gdzie zamawiałaś?robił Ci je ten co garderobę???Mogę prosić o namiar na tego Pana??dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.06.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 biurko mi robił facet który mi robił szafki łazienkowe Aba problem w tym że jakbym miała robić na zamówienie to bym chciała w aluminiowej malowanej na biało ramie. AGA - dokładnie jak pisze barto - w ttw opex - jedziesz od ikei w kierunku sosnowca - opex jest na wysokości dąbrówki. zjeżdżasz pierwszym zjazdem za carrefourem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 26.06.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witam serdecznie i ... jednocześnie przepraszam za to,że dopiero teraz się ujawniam. Twój dziennik oraz komantarze czytam ( czytałam) od bardzo dawna. Jednak nic ciekawego nie miałam do napisania, ponieważ mój dom jest dopiero w sferze marzeń. Jestem pod dużym wrażeniem Twojej wiedzy, skrupulatnosci oraz dobrego gustu. Poniewaz spotkało Cię ostatnio jakies dziwne i przykre zdarzenie (kuchnia), chcę PODZIĘKOWAĆ za to, ze do tej pory dzieliłaś się swoimi pomysłami, projektami, adresami itp. Twoje komentarze były ogromna kopalnią wiedzy na niezliczone 'budowlane' tematy, z których na pewno wielu skorzystało, a ja, mam nadzieję skorzystam niebawem. Nie zaśmiecając dłużej - Efilo, wielkie dzięki i szacunek !!!! Życzę Ci, żeby mieszkało się wspaniale w pięknym domu. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2010 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Dzięki, dziewczyny. We wtorek tam pojadę. MIłej niedzieli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dzisiaj w casto widzialam takie lawy drewniane pytalam o te stoly juz ich nie ebdzie w ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 witaj Efilo, mam dwa pytania techniczne. Czy taras jest jakoś połączony z domem czy do niego "dostawiony"? Zastanawiam się nad tarasem drewnianym albo z kostki granitowej. Ten pierwszy jednak o wiele ładniej wygląda i jest "przyjaźniejszy". Nie wiem jednak, czy ten cały stelaż buduje się przy ścianie, czy w jakiś sposób rząd przy ścianie łączy się z domem. Drugie pytanie dotyczy fixów. Na zdjęciach widać, że one także mają parapety. Zawsze mi się wydawało, że jak fix to bez parapetów (ale zwykle jak mi się coś wydaje, to wychodzi inaczej). Czyli niezależnie czy okno czy fix do podłogi parapet trzeba dać? I przy okazji - jakie masz te parapety? Czy to może hecopal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Marta wiem - tez pytałam. Te w casto są jeszcze gorsze od tego z dlh. Moje fixy są nad podloga wiec czy te okna są otwierane czy nie z istnieniem parapetow nie ma zbyt wiele wspólnego. Taras drewniany nie jest połączony konstrukcyjnie z domem. Deski są na kratownicy która leży na podłożu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 gorsze? jeden byl fajny taki prosty z wysuwnymi takimi dodatkowymi blatami, tzn akurat to mogliby sobie podarowac ale ksztalt byl calkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dzięki za odpowiedź, Efilo.Jeśli mogę podrążyć temat. Czy to, że masz te fixy nad podłogą jest czymś konkretnie podyktowane (poza ewentualnymi kwestiami wizualnymi)? Ja zastanawiałam się, jak rozwiązać kwestię ocieplenia i myślałam, żeby te fixy podnieść właśnie o parę centymetrów. Wykonawca stwierdził jednak, że to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 było podyktowane tym że chciałam mieć parapet kilka centymetrów to sobie daruj - tylko będziesz miala z tym kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts