markoto 08.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 fajowo a kto ci to bedzie sadzil?? przypomnialo mi sie ze jeszcze kolo makro w sosnowcu jest sklep ogrodniczy, dosc fajnie zaopatrzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 patrz, faktycznie. zapomniałam sobie o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ale maja wybor w tym ciechanowie, ja musze jeszcze perukowce kupic sa cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u mnie w szkółce są. jakbyś nie znalazła fajnego okazu to facet ci może przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no wlasnie widzialam ze maja dlatego sobie przypomnialam o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ale ja nie o ciechanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 oo a gdzie jest twoja?? ta obok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 laski jak to jest z tą katalpą? kiedy ona traci liście? i gdzie nie może rosnąć? słyszałam że to bagienna roślina i najlepiej jej w mokrej ziemi, nie na pełnym słońcu i na dodatek bez przeciągów. chyba nic u mnie nie pasuje jak to jest u was? Efi moja katalpa posadzona jest od strony pola, czyli w najbardziej wywiewnym miejscu na działce, na dodatek od południa czyli w pełnym słońcu.... Póki co rośnie pięknie i nic jej to nie przeszkadza-) A jeśli chodzi o liście, to moja za każdym razem traciła liście późną jesienią. Dwa lata temu ścięło ją dosłownie po nocy pierwszych przymrozków, a teraz gubiła liście stopniowo. Ja bym się tym opisem aż tak bardzo nie sugerowała, bo drzewko jest przecudne i uważam, że jak tylko masz na nie miejsce i pomysł, to kupuj i się nie zastanawiaj! P.S. Nie wiesz czy Pan Damian jechał do te roślinki, bo padła mi komórka i nie mam z nim kontaktu..!? Może mi podeślesz do niego numer na PW?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_mama 08.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Efilo! Czy Ty masz finishparkiet czy finishdeskę? Mamy podłogówkę i zastanawiam się co jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 miał jechać w piątek - wychodzi że dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) sylanie wiem co jest lepsze na podłogówkę. my mamy finishparkiet bo ja nie zdzierżyłabym połączenia paneli edit:co by rozjaśnić powyższy skrót - IMHO deska klejona za bardzo przypomina mi panele a ja chciałam żeby wyszło jak zwykły parkiet. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Pan Damian to ten z ciechanowa czy z tej twojej szkolki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 .... Jak mi nie wywieje tego platana to będzie cud. ....... ja sosnę wczoraj uwiązałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pan damian z tej szkółki na priw cześć jamles, miło mi gościć u mnie wszystko przywiązane do co najmniej trzech palików ale tak tymi drzewkami miotało że się taśmy obluzowywały. tam gdzie są przybite gwózdkami to spoko ale reszta się obsuwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wiecie co laski? tak sobie patrzę na tą hurtową ilość priwów i sobie myślę że coś tu jest postawione na głowie. to ja powinnam sie od was dowiadywać takie rzeczy a nie wy ode mnie (no może monia jest usprawiedliwiona bo ona ten sam etap ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja mam za daleko, ja sie zaopatruje w mojej szkolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 niezłe http://www.zanimnapiszesz.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja mam za daleko, ja sie zaopatruje w mojej szkolce masz szkółkę gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no mam pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiahinc 08.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witaj efilo! wpadam od czasu do czasu na Twoje forum, gratulacje pieknego domku! prosze napisz jakiej firmy masz lampy sufitowe 3 szt nad wyspa w kuchni czy daja wystaczajaco swiatla na wyspę? szukam tez fajnych dodatkow do łazienki wymysliłam sobie phillipa starck'a http://C:\Documents and Settings\K.Hinc\Pulpit jednak tak samo jak mi sie podoba to cena powalajaca - jakiej firmy ty masz mydelniczki i inne dodatki w dużej łazience. poniewaz jestes SUPER znawca jesli chodzi o lampy to czy znasz jakies tańsze odpowiedniki tej lampy? potrzebuje takie dwie sztuki nas stół w jadalni w kolorze kremowym. Dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts