kasiahinc 08.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no tak inox płyty wpuszczanej w blat nie polecam, widzialam juz takie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 anula i reszta na forum u Efilo ja miałam bezramkową na blacie, ale wydaje mi się ,że można zlicować z blatem. ale bezramkowa już jest płaska . zlew w blacie z kamienia podwiesza się . fajnie wygląda. i bardzo fajny w utrzymaniu czystości , nic nie zostaje na blacie, wszystko wpada do zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 o zlewie potwierdzam - widziałam u Dorci i baaardzo fajnie to wyglądało:) a o płycie to nic nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 MonsanbiaPrzede wszystkim weź parkieciarza z polecenia. To akurat łatwo schrzanic wiec ja bym nie polegała jedynie na cenie. Ja kupowałem parkiet u parkieciarza głownie ze względu na VAT. U dzieci inna selekcja i od razu pobielony i polakierowany wiec tylko przyklejone i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No właśnie tu też jest sprawa VATu.Oczywiście z usługą cena za parkiet na 8%Będę męczyć w takim razie inne forumki (stolnicowe) A można wiedzieć jaki to dokładnie? Czy to tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Byłam dzisiaj w jednym z marketów budowlano-ogrodowych niezłe jaja normalnie mozna sobie kupić do ogródka piękne choineczki http://img853.imageshack.us/img853/5412/zakupy1.jpg pech chciał że jedna z nich sie przewróciła http://img155.imageshack.us/img155/8890/zakupy2a.jpg przyjrzyjcie sie dnu doniczki dla mało spostrzegawczych zbliżenie http://img232.imageshack.us/img232/6580/zakupy51.jpg nie mówiąc o tym że w dziale sadzonki już połowa czerwca a sądząc po hortensjach to już nawet sierpień/wrzesień http://img850.imageshack.us/img850/6408/zakupy4.jpg Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 nioooo, trzeba wszystko dokładnie sprawdzać, jak ktoś wpadł na to żeby upitolić korzen palisadowy. szok. A Ty się na jodłę kalifornijską zasadzałas? czy to tylko niechcący potrąciłas tą doniczke? ja dzisiaj wpadłam do szkółki leśnej, zobaczyłam duże lipy i przepadłam. Dobrze, ze nie mam jej gdzie wsadzić Była jakaś taka odmiana z pomarańczowo-czerwonymi młodymi pedami i pąkami. Cuuudo.Wpadłam też w drugie miejsce-chciałam kupić hortensje annabelle i nie było, grrr, za to był karmnik ościsty, goździki skalniakowe poduchowe i wogóle wszystko w pełnym rozkwicie. Cóż było robic;) nabiłam bagaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Naprawde Ci się podobała ta lipa? Super bo to ta moja Postaram się wrzucić jej zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 serio? nawet nie wiedziałam, że lipa może być taka ładna.A dowiedziałam się o tym klonie co go kupiłam w zeszłym roku. Niby maly jest, ale mnie zachwycił. To klon koreański. No i sobie poczytałam. W sumie dobrze, ze go pod samym tarasem posadziłam. Nie będzie wyższy od domu, a zimę przetrwał dobrze na wygwizdowiu:)Liście jesienią będą mi wpadać przez balkonhttp://adrian_mt.republika.pl/Acer%20pseudosieboldianum%20%281%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To pseudosieboldianum prawda? Zastanawiałam się nad nim do tylu w zamian za zaprojektowane klony japońskie. Ale mam tez inne typy w zależności od dostępności (podoba mi się jedna odmiana jaworu i palmowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ile dalas i za jaka wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Tak, to ten, wybierałam takiego, który się wybarwiał bardziej na czerwono niż na żółto (nie wiem czy to cecha osobnicza, ale w identycznym oświetleniu stały)niestety mój jest taki na metr wysoki, ale kosztował strzelam nie więcej jak 20 złotych. Facet nie miał większych, ale mówił, ze szybko rosną, zresztą pewnie miał rację, bo te klony co mam czy też miałam przed domem, to 5 lat temu były do pasa, a teraz mają z 5 metrów(nie wiem jak one to robią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Mam nadzieje ze mój platan który dzisiaj ma 5m.... tez pójdzie ich śladem i tam zwielokrotni swój wzrost No własnie ja tez nie chce pomarańczowego stad moje wahanie co do brillantissimum. Najchętniej bym jednak poszła w palemke. Przynajmniej mam gwarancje ze jak nie bordo to zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 hmm, ja miałam palemkę, ale po jednym sezonie poszła na kompost. tyle z niej pozostało co dziura w portfelu. Powiedziałam sobie never ever. Moze jak będe miała "urośnięty" ogród, to wówczas troche sobie poeksperymentuję, ale mam jeszcze trochę czasu;) Natenczas pole i wiatr hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 palemek jest od groma rodzajów. niektóre wrażliwe, niektórych nic nie ruszy. trzeba rozważnie wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Eflko doradź mi proszę jaki kąt świecenia brać w halogenach QR111 - małż się wreszcie za powieszenie aquaformów w łazience ma zabrać a ja muszę żarówki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.04.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 najwiekszy mozliwy. nie pamietam ale to chyba 45 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.04.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 najwiekszy mozliwy. nie pamietam ale to chyba 45 st oki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.04.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzień doberek! Jak tam nowe roślinki - przyjechały..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ciechanów jeszcze czeka ale mam nadzieje ze w tym tygodniu. a pan damian najwczesniej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts